Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau chlapi, potrebuju nutne poradit.. prestalo mi foukat topeni.. :-( takze ted musim jezdit s otevrenym okynkem, aby se mi to nemlzilo... na pojistky jsem koukal, ale nic... diky :-P

Odesláno
cau chlapi, potrebuju nutne poradit.. prestalo mi foukat topeni.. :-( takze ted musim jezdit s otevrenym okynkem, aby se mi to nemlzilo... na pojistky jsem koukal, ale nic... diky :-P

tohle se stalo taky kámošovi...nejde mu 1 a 2 stupeň asi spatnej čudl ale 3 jo,ted mu nešel ani na 3jku tak se podíval pod plast.kryt co je pod kapotou a zkusil protočit ten moturek asi tam byl bordel a pak mu to zase šlo...zkus to...sestře u 205tky taky zničeho nic přestal a byl tam kamínek:super

Odesláno

dekuji za rady, ale uz je to nastesti vyreseny :D zacloumal jsem tema kabelama co jsou u toho odvzdusnovaciho ventilu a asi po 10min jizdy se ozval strasnej bordel, neco jako klakson a pak se to rozebehlo... :P

Odesláno
možná je to blbost ale mrkni na čep ramene a koukni na tlumič,esli ti neteče...:myslim

No tak záhada odhalena... nevím kdo to byl, ale nekdu tu psal, ze ma stejnej problem jak ja s tim praskanim v kole... tak u mě to schytala poloosa a lozisko :( ... kdyz sem zvedl auto na zvedak, tak sem se zdesil... kolo melo vuli tak 5 cm kazdym smerem :(

zdravím to sem byl ja...mno na tý straně je ložisko nový,tipoval bych že mi asi lupe kloub v poloose,mno koupím manžety a mrknu na to kuli čemu to lupe:super

Tak, ze by kloub ? ... já se docela zděsil, jak říkám kolo mělo vůle všema směrama tak 5 cm (kdyby do nej nekdo kopl tak upadne) a kdyz sem sundal kolo tak mi spadla na zem matka s kusem polosy :( ...takze veci uz mam objednane, zitra budu zase jezdit :) ... poloosa 2300 a lozisko 1000 ... skoda, ze nejde koupit samotnej kloub :(

Odesláno

čoveče táta když opravoval 106tku ale 1.0 tak měnil jen kloub...třeba to jde:myslim,to já žádnou vůli nemám,to bude něco v poloose tak ji rozdělám a mrknu na to...a ložisko kola sem sehnal za 700kč na autodíly1

Odesláno

taky mi to blbnulo výměna poloos a bylo to ok minulý týden mi začali poskakovat kola při rozjezdech a nakonec sem zjistil po sundani prevodovky ze je utrzeny přítlačák. takže repset spojky a hurá vyměnit. dnes sem vyjel a je to nebe a dudy.

Odesláno

kurňa jsem se do toho začetla jak do románu z červené knihovny :D pán na skůtru ma ode mě teda palec nahoru :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...