Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
106sťák - já potom taky bádám...dělá mi to to samý :(

a jak se to projevuje u tebe?abych se přiznal to auto bylo moje a já mu to prodal ale to bylo před rokem a je tak trochu laik,i když já taky ale ted co mám tohle a hrabu se v tom skoro každej den tak už něco vím:D ale tohle je teda záhada,měli sme to na heveru,a točil sem s kolem kolem dokola ale nic slyšet nebylo a tak sem bral i když zbytečně za čepy a ramena a taky nic,pak sem vzal za poloosu a měla majinko vůli ale to asi tím že to kolo bylo vyvěšený,jako volný:myslim,slyšel sem to jako v manžete tý vnitřní a prostě nic jinýho,ani ložo to není teda myslím v kole,vůle nikde,podběh nedrhne,he

Odesláno
a je to jenom při rozjezdu? Při přeřazení to nedělá?

ee při řazení to nedělá,jen prostě když se popojíždí v koloně tak to je slyšet a když se jede normálně tak to slyšet není asi kuli motoru a pak když se zpomaluje tak na 30 tak to zase je slyšet

Odesláno

no hlavně s medvídkama na kolech už si manžel moje autko asi nikdy nepůjči :D

Odesláno
Není chlap jako chlap :) já bych třeba, když bych s gti jezdil v zimě, klidně ty gumídky koupil taky a jezdil na nich. Přijde mi to totiž jako docela fun a líbí se mi to :)

ja mám na zimu plechače kere su po novom v červenej farbe :D a to už som si vypočul dosť vysmechov od ludi :D a ne to ešte keby mám macikov :D ale tak máš pravdu je to dosť funny :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...