Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Noo takhle - to Marlinovo 206 SW bylo dle mě 1.4HDI. Ruku do ohně bych za to nedal, ale každopádně je to \"nejmenší\" HDI, co se tam dávalo. A to dle specifikací na carfoliu má 0-100km/h za 12.70s, kdežto krátká 206 1.4 benzín to má, dle tý samý stránky, za 13.40s. Takže bych ten diesel tak neodepisoval :)

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=77583

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=132352

Odesláno

Mě baví jakákoliv rozumná debata bez urážek a osobních útoků. A když vím že mám pravdu, tak mě baví ještě víc :D

No né, ale vážně - výhledově byl v plánu nějakej sraz v Hoskoškovicích, jestli se nepletu, tak tam můžem pohovořit osobně a posprintvat, já v tom nevidím problém. Bude to minimálně určtiě lepší, než \"tlachy\" na netu :)

Odesláno

Souhlasím s Kujonem... nejlépe to vyřešit na letišti, protože jinak je tohle nekonečná debata.;) Já bych zase rád, kdyby tam někdo přijel s 3.0 V6 :papa

Hoškovice určitě zase spácháme a dáme zavčasu vědět ;)

Odesláno

a nikdo ty převodový poměry v tý 206 nenapíše:D

Ty by mě totiž hodně zajímaly, protože, když se vezme v úvahu, že ve 106 i 206 jsou stejný motory + 106 má menší váhu. A že by se jinak zpřevodovávala 206 se mi moc nezdá.

Odesláno

Já to mám 200 km, ale možná bych i dojel :) ... kdyby to bylo nějak rozumně s nějakým plánem třeba i s jednodenním přespáním a večerním posezením...jinak nechce se mi tam letět na 4 hodiny a hned zase zpět :)

Odesláno

kdyz vcas reknete datum a vezmete me mezi sebe tak bych taky prijel, ale i se svoji babou :P:D sice nemam zadneho sporta, ale chci vas, kdyz uz nic jineho, tak aspon poznat :-)

jinak podle gps to mam cca 90km. :-)

[upravil dne 14/11/10 21:42 Jimmy106]

Odesláno

to ja budu jezdit i pres zimu.. nic jenyho nemam.. a sockou se mi pri -20 nechce do skoly ani do prace sockou.. :D ale uz se tesim az to bude pekne klouzat.. :D jsem jeste maly piivo a ridicak mam jeste mokry, tudiz je to moje prvni zima :D tak uz se tesim.. :D to dostane rucka pekne zabrat.. :D

Odesláno

jj a nebo se v te plechovce muzu zabit.. :D ja ted trenuju kdyz naprsi.. :D uz se mi stalo par kolizi ale zatim vse ok.. :D jenom s minulou 106 co jsme s prytelkyni meli tak ji nabourala do stromu.. :D jela na sjetych letnich po asfaltce na golfovem hristi, na ktere lezelo cca 20cm snehu.. a sup, auto dostalo hodiny a uz byla v lese.. :D

Odesláno

přes zimu huntuju segřinu feldu, a dřív moji 120 s tou jsem jednou patník trefil ale napřímo takže to odnesla jen nová barumka:D

a ted neco pro zasmání:D:D:D

pro sraz jsem vsema 10 a na jaře přijedu:D pokud mi to pojede:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...