Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V tom by problem bejt nemel. Naopak motoru to prospeje, ze se kapku procisti. Taky mam v planu to tam nekdy nalejt, ani ne kvuli procisteni, ale sem zvedavej jak to s tim pojede. Moc neverim, ze by to nebylo znatelny... Taky neni 95 oktanovej jako 95 oktanovej :-) Proste porad na Shellce :-D

Odesláno

ja to bral na sprinty a taky se mi to nezdálo nic extra, ale kluci co u nas tankujou nějakou 98 tak si ji velice chválí... že se motor uklidní a že to líp jede:D tak to občas vemu segře do ferrari ( felicie ) ale jede stejně pořád na nic:D

Odesláno

Motor pouze pozná bohatost směsi, ale nepozná kolika oktanovej benzín tam je a čím více oktanový je, tím potřebuje větší předstih (a taky hoří \"klidněji\"). Takže když by se chtěl využít potenciál více oktanového benzínu musel by být remap a nebo p&p jednotka.

Odesláno

Prosím jak se říká tomu měděnému kolečku co je v klapce?když to mám jakoby zavřené tak tam je stejně škvíry mohlo by to dělat ty otáčky na volnoběch?kdyžtak jak se to dá opravit?děkuji:papa

Odesláno

K tomu 100oktanu - kvalita PHM v ČR je děs, někde sem četl jakejsi test, že se to jednak nedá vůbec srovnávat s kvalitou v okolních zemích (hodně lidí z pohraničí taky jezdí pravidelně tankovat za hranice), no a taky tam byly průzkumy různejch laboratoří těhle \"prémiovejch\" benzínů. Nepamatuju si to komplet, ale nárůst \"výkonu\" u Shellky a její Vpower racing byl oproti normálnímu N95 5%.

Odesláno
Prosím jak se říká tomu měděnému kolečku co je v klapce?když to mám jakoby zavřené tak tam je stejně škvíry mohlo by to dělat ty otáčky na volnoběch?kdyžtak jak se to dá opravit?děkuji:papa

A nebo to celý je klapka?dala by se dát klapka z jinýho modelu nebo musí bejt ta samá?tedy z rallyečka?:myslim

Odesláno

106sťák: Asi tě zklamu, ale tutu klapku má jenom 1.3 rallye

Jinak ty škvíry by tam být neměly (ale zase na druhou stranu je klapka při volnoběhu otevřená pomocí lanka:myslim)

Odesláno
106sťák: Asi tě zklamu, ale tutu klapku má jenom 1.3 rallye

Jinak ty škvíry by tam být neměly (ale zase na druhou stranu je klapka při volnoběhu otevřená pomocí lanka:myslim)

Já si to myslel že tam musí bejt nejspíš stejná

tak jako spíš po stranách to je najinko vidět že prosvítá ale není to nic velkýho,tak nevím

Odesláno

Jeste k tomu benzinu...ja doposud tankoval Vervu 100 pravidelne a je fakt, ze sem na ni najel vzdycky vic nez na obycejny 95...delalo to zhruba 100 km na nadrz, ale teda s 1.4 :) ...jinak ted kdyz sem se dostal k vysledkum z testovni benzinu v okrese Trebic a videl, ze nejlepsi je na Agipu tak tankuju tam :) ...

Odesláno

zkoušel jsem ke mě do auta dávat shell Vpower racing, nárůst výkonu nebo nějakého rychlejšího zrychlesní jsem nepocítil ale posíctil jsem klidnější chod motoru díky aditivum a také větší počet ujetých km. když to tak vezmu tak většina PHM je již neaditivovaná krom těch prémiových. pracuji ve společnosti, která dost využívá PHM a nyní testujeme květinovou BIO Naftu v Lokomotivě, tak bych z toho občas blil popravdě. takže asi tak.

Odesláno

tak dneska jsem zase po dlouhe dobe delal neco s autem.. :/ ze jsem se na to nevysral.. :/ jel jsem do Globusu do mycky, kdyz jsem tam zajel tak mi chlapek rika ze jim to nejak prestalo fungovat tak at si vycouvam. tak jsem jel teda na SHELLku do mycky, a ta mi urvala antenu.. :/ ve zlate Globus mycce za 55,- se mi nic takovyho nestalo.. :( a jeste navic ta shell mycka mi to ani neumyla poradne, jak je to auto mrnavy.. :D takze jako uz nikdy jinam nez do Globusu, ale aspon jsem aute vylestil zase, plasty jsem nacakal nejakym sprejem, tak jsou zase krasne cerny a je to i na gumy, tak mam i krasne cerny gumy :-) ale ta antena me strasne sere.. :( nevite jestli bych nejakou sehnal na vrakovisti?? a jestli to jde jenom nejak jednoduse vymenit.. nebo jeste nejakou gumou zatesnit.. aby mi tam pak nechcalo.. :D

Odesláno

no joooo :D tak se do me vsichni pustte.. :D jj ja zase jenom jedine mycka..ja spis nemam kde to myt.. teda mam, ale nemame tak dlouhou hadici, a s kyblikem kolem auta behat nebudu.. :D a pak cekat nez to uschne.. ja radsi dam 55,- a mam to za 5minutek vsechno hotovy.. :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...