Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot09: ted jak se tu mluví o rádiu a vidim tvoji přezdívku, tak jsem si vzpomněl, že jsem ti zapomněl dovízt to rádio :mad: číslo na tebe v tel. mám teda jestli končí na 67... tak až pojedu přes tábora tak zavolám (jestli o něj máš ještě zájem)

jinak dneska aktuálně vyměněny kotouče a desky, hlavně díky zdejšímu členovi Godzila.01, od kterého jsem bral kotouče zimmerman a desky Ate, ve středu jsem objednal, v pátek byly u mě, přišly parádně zabalený v origo krabicích, ale hlavně za supr cenu 1550Kč i s poštou, můžu jen doporučit:super

Odesláno

tak přední okno už mám koupený, stačí jen vyměnit

má s výměnou někdo zkušenosti? já nevim jestli se do toho pustit sám (+ někdo na výpomoc) nebo to nechat zkušenýmu kamarádovi, kterýmu budu muset zaplatit

Odesláno

pug09: normane si to nejak odemkli.. nic bych nepoznal.. vzali mi radio a pak mam jeste v penezence v popelniku drobny, tak si taky vzali asi 80kc a to radio.. a auto mi nechali otevreny.. jako zavreny ale odemceny.. :/

Odesláno

Kluci,kde bych něco našel o motoru 1.3 rallye,koukal sem na tu knížku jak na to,ale o 1.3 ani zmíňka...třeba něco o problémech motoru a tak.díky

a ještě taková otázka když sem měl klapku uplně vyndanou tak sem ji dal na světlo jestli ta klapka vyplní celou tu kulatou stěnu uvnitř a stejně tam je nepatrně vidět jak prosvítá světlo,nevadí to?nemá to bejt uplně uvnitř vyplněný,když to je zavřený?a kdyžtak jak se to dá opravit,díky:myslim

Odesláno

106sťák taky reším podobnej problém, mám doma dva manuály na 106 (jeden francouzkej a druhej českej) a ani v jednom se o 1,3 rally nezmiňujou, jako by ho ani nevyráběly.

Odesláno

a ještě taková otázka když sem měl klapku uplně vyndanou tak sem ji dal na světlo jestli ta klapka vyplní celou tu kulatou stěnu uvnitř a stejně tam je nepatrně vidět jak prosvítá světlo,nevadí to?nemá to bejt uplně uvnitř vyplněný,když to je zavřený?a kdyžtak jak se to dá opravit,díky

doufám že to někdo pochopil,kdyby věděl tak ať napíše díkes,prostě jen jestli neva když tam mám v klapce nepatrnou škvírku po stranách,třeba esli i to nedělaj ty otáčky

Odesláno

kluci, prosím vás, ted jsem si všiml, že na místě kde jsem měnil kotouče zustal flek.(brzdovka) kouknul jsem odkud to uteklo a vypadá to že přetekla skrz víčko nad br. válcem... je to možný, aby tudy kvuli zatlačení pístku utekla??:myslim

[upravil dne 16/9/10 od Cardaaa]

Odesláno

přátelé, kamarádi :papa dneska jsem byl na Benzině a přemýšlím, že bych zkusil do auta nalejt 100 oktanovou šťávu. Jde mi teda o to, jestli můžu, jestli to tomu mojemu motoru neuškodí :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...