Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak mám nový těsnění pod hlavou, víka asi budou nově přetěsněný, tlumiče od spaxu budou nový, ložisko v PP kole, řemen od rozvodů... a snad i nějaky jiný blbosti tak doufám že se cena zastaví na 15tis:) jen bych potřeboval sehnat nějakej deklik od vaček, předpokladam že to bude někde u rozvodu, jsou tam dvě gumovy těsnění a ja mam jedno v prdeli a samotny to koupit nejde jen celej deklik v Pežotu za 2000 tak si to nechavam jako posledni možnost...

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Tak jsem právě svou milovanou 16V poslal do světa...

asi vím jak se cítíš..........ted rychle sehnat náhradu jinak budeš neštastnej. Otázka proč jsi ji vlastně prodával?

Odesláno

Asi touha po změně, po něčem novějším a po autě, u kterého nebudu mít takové nutkání pořád něco vylepšovat apod.

Smutno mi asi bude, ale to přejde, až se najde nějaký nástupce...

Odesláno

nejsem jsem ted doma tak přesně aninevím co to je, jak si pojedu pro auto tak mi to ukáže...

Jirko tak doufám že bude v dobrých rukách a že si nového majitele nasměroval k nám do klubu...

Odesláno

tak uz mi konecne hraje radio :) montovali jsme to s kamaradem asi 3 hodiny, odpalily asi 8 pojistek :D vykuchali iso konektor a narvali jsme to tam natvrdo pres cokoladu :D ale hraje to moc pekne a jde z toho uplne cisty zvuk :) jenom kdyz to hraje na max tak to celkem drnci o plech ve dverich tak tam ze stary duse z kola udelam gumovy podlozky a bude to luxus :)

Odesláno

Vaha vzduchu na 106 je a je na vstreku je to taka mala Gulička trči z boku ma taky ochranny ramik, to cukanie som ja vyriešil doladenim potenciometru čo je na vstreku, ono to snima polohu plynoveho pedalu :-)

Odesláno
Původně zaslal: hanci.miso

Vaha vzduchu na 106 je a je na vstreku je to taka mala Gulička trči z boku ma taky ochranny ramik, to cukanie som ja vyriešil doladenim potenciometru čo je na vstreku, ono to snima polohu plynoveho pedalu :-)

a jak si to prosímtě vyladil?
Odesláno

Potenciometer ma 4 šruby na ktore su nafrezovane dražky že sa daju otačat , robil som to formou pokus :-D proste natočiš najviac do lava skusiš a ked nejde a cuka tak skušaš dalej ale mne to ide najlepšie ak je v krajnej polohe na lavo :-)

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Nový majitel je super kluk a auto u něj bude určitě v dobrých rukách. Řekl bych, že se tu brzy objeví ;)

Jinak doufám, že u favorita neskončím Alešku :D

Já doufám, snad bude zase mít lva ve znaku:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...