kujon106 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Pavliku, však sem nějakou podobnou hodnotu času tipoval A bylo mi oponováno, že to není možné Citovat
Lentilka Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Pavliku možné to není ted vyvěsily výsledky, trať zkrátili o 50m:D takže 350m - 14,066 Citovat
MIHUL Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Zdravim panove,aktualne uz je v prodeji Autosport tuning,dnes uz sem ho koupil,clanek s mou 106 a dopadl i veliky plakat,tak jestli mate nekdo zajem:D Citovat
Jimmy106 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 tak u me aktualne tak, ze jsem vyjel ze servisu, kde mi menili spojkovy set, olej, vzduchovy a olejovy filtr a prevodovy olej... a pak se mi auto zacalo okamzite po zahrati motoru prehrivat, tak jsem tam zajel znova a rikam jako co tam s tim vyrabeli a rekli mi ze je to hlava, proto se mi stracela voda z chladice... tak ted jenom doufam ze je to jenom zkrouceny a ze neni praskla... nebo aby mi nerekli ze je praskla.. nemuze mi nekdo rict jak to poznam? jeden kluk mi rikal ze kdyby byla praskla tak ze mi z vyfuku pujde uplne bily kour, ten mi nastesti nejde.. je to pravda? Citovat
Lentilka Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 nemuže to být jen těsnění pod hlavou? asi mam stejnej problem:( Citovat
Jimmy106 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 no kdyz jsem tomu mechanikovi popisoval jako ze to netahne tak, jak to tahlo a ze jsem startoval treba i 10-15 vterin, nez to naskocilo, tak rikal ze to je tim ze ta voda z chladice sla do valcu a proto to delalo, ze na vodu to nejezdi.. ale taky doufam, kdyby byla praskla tak mizi hodne rychle ta voda a me po celym dnu jezdeni klesla treba \"jenom o 2cm v ty nadobce\" takze se taky modlim jenom za tesneni a aby ta hlava byla jenom zkroucena teplem a ne praskla..a bily kour taky nejde, takze snad to bude ok.. Citovat
106sťák Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 jestli je hlava praskla poznáš když naplníš uplně po hrdlo chladiče vodu,pořádně ovzdušníš,víčko na chladič nedávej nech to at to je volně a nastartuj jestli po nastartování začne voda cákat tak je hlava v háji...samo že přitom musíš trochu tůrovat motor a jestli bude tlakovat voda tak to máš jistý...jinak bílý kouř bejvá těsnění,koukni na olej nebo tu vodu v chladiči zda tam taky není emulze...ale jak si psal že to netáhne aby to fakt nebyla hlava...mě to jelo porád jak kráva i když sem měl v háji těsnění... Citovat
Jimmy106 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 106ťak---> nemam te rad... ten mechanik otevrel vicko chladice ja jsem mu nastartoval a ta voda uplne lezla ven, uplne hned.. tak rikal ze to je jak bublifuk.. takze budu muset sehnat nejakou hlavu.. hm.. supr.. takze dalsich 6tis v pr**** :\'( by me zajimalo co prijde priste.. Citovat
106sťák Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 co to máš za puga?nahoď nejaký foto...hochu z toho si nic nedělej,já si už říkám jak nejde o život jde o ho.... není skoro žádná věc na tom mým co se neměnila... Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 na treti strance je topic \" jsem tu nový\" a tam jsou i nejaky fotky :-) ale je to starsi model :-) 1.1l... Citovat
Jeny Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 no jo S1. Pod tima se víc leží než se s nima jezdí Citovat
MIHUL Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Jimmy106 Za 6tis ti necham celej motor:mrk Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 a co je to za motor? sice motor za 6, ale napasovat ho tam dalsi 4tis za praci a pak se mi za pul roku posere a budu tam kde jsem ted.. zapomen.. Citovat
106sťák Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Původně zaslal: Jeny no jo S1. Pod tima se víc leží než se s nima jezdí he to znám....:D:D Citovat
vohon Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Kujone, ty hade...Když jsem viděl tebe a tvojí 106 zase po dlouhý době v Chotěboři, tak jsem se málem tou závistí rozbrečel a pak mi přítelkyně říkala, kam to pořád čumim(tvoje auto)...sem ho tam obskakoval zatímco si měl (předpokládám) večeři s rodinkou:D Jinak udělal jsem na autě zase nějakou práci foto zde http://pimpmyxsi.rajce.idnes.cz/ (těm reprákům se nesmějte, časem přibydou ) [upravil dne 4/7/10 vohon] Citovat
Jeny Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 vohon: repráky dobrý Ty jezdíš na bmx? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.