Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim panove,aktualne uz je v prodeji Autosport tuning,dnes uz sem ho koupil,clanek s mou 106 a dopadl i veliky plakat,tak jestli mate nekdo zajem:D

Odesláno

tak u me aktualne tak, ze jsem vyjel ze servisu, kde mi menili spojkovy set, olej, vzduchovy a olejovy filtr a prevodovy olej... a pak se mi auto zacalo okamzite po zahrati motoru prehrivat, tak jsem tam zajel znova a rikam jako co tam s tim vyrabeli a rekli mi ze je to hlava, proto se mi stracela voda z chladice... tak ted jenom doufam ze je to jenom zkrouceny a ze neni praskla... nebo aby mi nerekli ze je praskla.. nemuze mi nekdo rict jak to poznam? jeden kluk mi rikal ze kdyby byla praskla tak ze mi z vyfuku pujde uplne bily kour, ten mi nastesti nejde.. :) je to pravda?

Odesláno

no kdyz jsem tomu mechanikovi popisoval jako ze to netahne tak, jak to tahlo a ze jsem startoval treba i 10-15 vterin, nez to naskocilo, tak rikal ze to je tim ze ta voda z chladice sla do valcu a proto to delalo, ze na vodu to nejezdi.. :D ale taky doufam, kdyby byla praskla tak mizi hodne rychle ta voda a me po celym dnu jezdeni klesla treba \"jenom o 2cm v ty nadobce\" takze se taky modlim jenom za tesneni a aby ta hlava byla jenom zkroucena teplem a ne praskla..a bily kour taky nejde, takze snad to bude ok.. :)

Odesláno

jestli je hlava praskla poznáš když naplníš uplně po hrdlo chladiče vodu,pořádně ovzdušníš,víčko na chladič nedávej nech to at to je volně a nastartuj jestli po nastartování začne voda cákat tak je hlava v háji...samo že přitom musíš trochu tůrovat motor a jestli bude tlakovat voda tak to máš jistý...jinak bílý kouř bejvá těsnění,koukni na olej nebo tu vodu v chladiči zda tam taky není emulze...ale jak si psal že to netáhne aby to fakt nebyla hlava...mě to jelo porád jak kráva i když sem měl v háji těsnění...

Odesláno

106ťak---> nemam te rad... :D ten mechanik otevrel vicko chladice ja jsem mu nastartoval a ta voda uplne lezla ven, uplne hned.. tak rikal ze to je jak bublifuk.. :D takze budu muset sehnat nejakou hlavu.. hm.. supr.. :( takze dalsich 6tis v pr**** :\'( by me zajimalo co prijde priste.. :(

Odesláno

Kujone, ty hade...Když jsem viděl tebe a tvojí 106 zase po dlouhý době v Chotěboři, tak jsem se málem tou závistí rozbrečel a pak mi přítelkyně říkala, kam to pořád čumim(tvoje auto)...sem ho tam obskakoval zatímco si měl (předpokládám) večeři s rodinkou:D

Jinak udělal jsem na autě zase nějakou práci foto zde http://pimpmyxsi.rajce.idnes.cz/ (těm reprákům se nesmějte, časem přibydou :myslim)

[upravil dne 4/7/10 vohon]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...