jiri106xs Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Teď už nepokračuji. Zazimoval jsem a uvidí se, co bude. Nepředpokládám, že se prodá nějak rychle... Citovat
kujon106 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Zase prodáváš Jirko? Víš jak to skončilo minule :-) Ne, sranda. Pokud budeš stavět nové auto na závody, tak to chápu, nicméně stejně si myslim, že se ti po ní bude stýskat. Já to svoje neprodám nikdy, nemám na to srdce. Citovat
Raweon Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Zdravim lidi sem zpet po cca rocni pauze, za tu dobu se toho hodne stalo moje 106 zazila jeden pangejt a jednu srnku ale vše opraveno sice sem se preorientoval na hondaka ale doufam ze me tady neukamenujete jak to tady zije nejvic si pamatuju neutrala, myp106, guciho, goplaye, jiriho106 a voraze žijou jeste Citovat
jiri106xs Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Kujon: Už je to tak... zase prodávám. Ale tentokrát už se vracet nebude. Stýskat se mi po ní bude určitě, ale jak říkám... dostal jsem se do fáze, kdy buď prodat nebo do ní říznout a raději budu, když půjde do světa a dál bude někde jezdit. Pro moje účely mi stačí úplně obyčejná 106, nejlépe i bez TP, protože to \"říznutí\" je v plánu celkem zásadní. Citovat
go.play Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Raweon, jasně, žiju Jinak já musim počkat ještě měsíc a konečně budu mít na zimu náhradu za 106, ta pujde do garáže a místo toho jsem sehnal Polo za rozumnej peníz, s tim se nebudu nervovat abych to někde neopřel a jestli ten sníh není moc hlubokej, abych neorval nárazník a jestli mám v podbězích zmrazky, aby mi to neurvalo lemy ... těšim se až tohle nebudu muset řešit Citovat
go.play Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 jinak šetřim, šetřim a šetřim a do léta bych to viděl na nové auto, zůstávám u Peugeota a bude 2x vetší než 106 ... Citovat
Pažout91 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Jiri106xs : mám pro tebe návrh. mám s16 a chtěl jsem jí trochu taky poladit. Tak mě tak napadlo... dám ti mojí S16 (pár úprav) + něco ti doplatim? Jestli budeš mít zájem tak se mi ozvy mužeme to probrat Citovat
Raweon Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Raweon, jasně, žiju Jinak já musim počkat ještě měsíc a konečně budu mít na zimu náhradu za 106, ta pujde do garáže a místo toho jsem sehnal Polo za rozumnej peníz, s tim se nebudu nervovat abych to někde neopřel a jestli ten sníh není moc hlubokej, abych neorval nárazník a jestli mám v podbězích zmrazky, aby mi to neurvalo lemy ... těšim se až tohle nebudu muset řešit jo o tom mi povidej ta lonska zima tomu dala taky se potom premejslej ze koupim jeste jednu 106 old nejakej vkar nej na jezdeni do prace ale nakonec sem si to rozmyslel uz takhle mam 3 auta. jinak taky setrim ale na upravy na hondici Citovat
FiFa_cze Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Kluci, kdyby měl někdo velkej zájem o přední tlumiče + pružiny (tuším -45 nebo -50mm) APEX, tak napište. Já už do toho auta vrtat nebudu. Už se šetří na nový povoz Buď to koupí někdo teď, nebo to dám k autu, až bude na prodej. Na prodej tím pádem nespěchám, takže nabídky 1000,- a podobně ani nepište Cena dohodou - lépe řečeno, prodám nejvyšší nabídce [upravil dne 9/12/13 22:24 od FiFa_cze] Citovat
Peta-k Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 prosim vas kde najdu u s16 jednotku imobilizeru?vim ze nekde pod palubkou ale nemuzu ji najid.. :-) Citovat
MyP106 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 jestli se nepletu tak imo je v jednotce a snímač někde taková černá krabička pod palubkou. ale nechci kecat. Citovat
MyP106 Odesláno 24. prosinec 2013 Odesláno 24. prosinec 2013 Tak pánové a dámy, všem tady přeji mno dárků pod stromečkem, pohodu a klid při rozbalování a mnoho radosti. Citovat
go.play Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 Mám menší problém, když jedu dál nebo s autem přes den dost jezdim a je to hodně ohřátý, tak mám problém se startováním, jen to cvaká a neotočí motorem, do teď když se mi to občas stalo, tak na několikátej pokus to chytlo, ale dneska ta mrcha už nenaskočila, musel jsem to 2x roztlačit (co vám budu povídat, ostuda jak hrom ) a blbý keci o francouzkejch autech jsou na světě Čím to bude, uhlíky? Citovat
loki Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 když to cvaká tak toje cívka OK,asi to budou ty uhlíky,ale kdyby to náhodou bylo něčím jiným a budeš shánět starter ,tak mám doma a má najeto jen něco málo přes 60 tis.km [upravil dne 28/12/13 21:10 od loki] Citovat
drahonak Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 jeste se me tohle stalo a nez vyndas starter zkus ocelakem nebo smirkem opucovat kontakty na baterce a starteru muze bejt velkej odpor Citovat
kujon106 Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 Bude to startér, dělalo mi to samé. Koupil jsem novej na netu tehdá za 1 356 Kč vč. pošty a bylo po problému http://www.mister-auto.cz/cs/starter/bolk-bol-b051052_g2_a999BOL-B051052.html Citovat
Machy_CZ Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Kluci, kdyby měl někdo velkej zájem o přední tlumiče + pružiny (tuším -45 nebo -50mm) APEX, tak napište. Já už do toho auta vrtat nebudu. Už se šetří na nový povoz Buď to koupí někdo teď, nebo to dám k autu, až bude na prodej. Na prodej tím pádem nespěchám, takže nabídky 1000,- a podobně ani nepište Cena dohodou - lépe řečeno, prodám nejvyšší nabídce [upravil dne 9/12/13 22:24 od FiFa_cze] Za co měnis 106ku za GTi ? :-) Neshání někdo motor 1.4i ? KFX by to měl být :-) [upravil dne 2/1/14 12:50 od Machy_CZ] Citovat
Lentilka Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 kluci neřešil někdo problém s dobíjením? Konkrétně s tím že v určité rychlosti ( u mě okolo 110 někdy i míň ) se mi rožne kontrolka dobíjení, vypne se posilovač řízení a pohasnou světla... díky za rady Citovat
go.play Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Na zimu jsem si pořídil Polo, takže 106 bude konečně po dobu zimních měsíců odpočívat v garáži Jen doplním, že tu VW popelnici nikdy nebudu brát jako člena rodiny a že to je první a poslední VW v baráku !!! Ale bylo za dobrý peníze, tak to rozhodlo [upravil dne 9.1.2014 21:02 od go.play] [upravil dne 9.1.2014 21:11 od go.play] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.