Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jel jsem i za 6.5L ale s opravdu lehkou nohou. Normalne tech 8L...

Jinak slecny bratr ma Clio sport Cup (2.0L 174hp) to ma promenny casovani ventilu, s tim jezdi normalne za 4.6L sam. Ja to ridil ve trech lidech, plnym kufrem za 5.1L/100km. A to nechapu... :D

Odesláno

já jezdím ve městě za 13 a mimo město za 9 litrů

a s gtičkem to bylo podobné před úpravama v klidu kolem 8 po úpravách 15-20

[upravil dne 27/9/13 07:07 od MyP106]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes výměna oleje, výfukového těsnění a konečně bezramínkovejch stěračů :D Palivovej filtr jsem nevyměnil, protože to je pěkná pakárna, dělal to už někdy někdo z vás? co se na těch hadičkách musí zamačkávat??? termostat a klíňák si nechám na jindy. Jo a ještě bych chtěl vyměnit olej v převodovce, kolik se tam toho dává a jaká značka bude asi tak nejlepší?

Odesláno

Tak aktuálně jsem zjistil spotřebu Chotěboř -> Brno a zpět s popopížďkama po městech (242,5km). Normální cestovní tempo 90-130km/h.Vyšlo mi příjemných 6,7l/100km, což považuju za skvělou hodnotu ;)

Odesláno

6,7 je na S16 hodně slušná věc :)

Chci se zeptat na váš názor. Jelikož se blíží \"zima\", tak plánuju trošku zrepásnout zimáky. Jakou barvu by jste ke žluté volili vy? Uvažoval jsem o tyrkysové, ale to už by byly asi hodně lentilky :D Do stříbrné a černé se mi jít nechce, ale docela mě láká nějaký odstín titanově šedé.

Odesláno

Ahoj,

u 106xsi 69kw mě odelšel MAP senzor, který je uvnitř řídící jednotky, auto jede pouze na plný plyn, jinak cuká a dusí se. Namontoval jsem řídící jednotku z kamarádovi xsi a problém byl pryč. Nevíte jestli se dá sehnat samostatně MAP senzor, nebo jestli musím vyměnit řídící jednotku.

Díky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...