MyP106 Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 taky mi přestala jít dálka od centrálu no co klíčky fungujou. Citovat
MyP106 Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 pomoc,potrebuju poradit,mam doma 106gti a nejde nastartovat,kdyz jsem ho asi pred 3mesíci kupoval tak nebyl problem,ale pak jsem z toho auta nechal zámky odeemu.Ted kdyz jsem dal jinou spinacku tak se jen rosvítí kontrolka baterie a v druhe poloze klícku tocí starter nic jiného.Nejde topení,ani cerpadlo v nádrzi shoj, hele nedávno jsem přivezl ten můj vrak ke známýmu a našli sme v něm černou plastovou krabičku a říkal že to je jednotka k imobilizeru nebo něco v tom smyslu. že na spínačce je snímací kroužek z něj to vede do té krabičky a od ní do řídící jednotky. je to možný? Citovat
odee Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Jo, to je nejen možný, ale i pravděpodobný. Ve spínačce ten kroužek máš stopro a čip v klíčku, ale jak přesně vypadá ta jednotka sem u 106 zatím nezkoumal, ale bude to asi ono. Citovat
loki Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 jednotka je černá krabička pod palubkou. to odee: jak to prosímtě vypadá s fotkama spínačky,byl jsem u domanskýho v peugeotu a tam mi řekli že na 106ku bylo asi 20 typů spínaček,ale já myslím že to je tím kabelem co je ve spínačce Citovat
Peta-k Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 zkousel ste nekdo repasovat napravu doma?nebo je to lepsí nechat nekomu kdo se s tim zabyva?asi bych nechal repasnout jednu stranu zatim... a jeste jedna vec potreboval bych zjistit podle vinka neco o brzdach jaky desky tam sou....musim koupit a nevim jaky co sem tak koukal je vice druhu...a kolo se mi sundavat nechce kdyz chcije a chcije...vinko poslu kdyztak do SZ [upravil dne 9/6/13 13:24 od Peta-k] Citovat
Peta-k Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 diky uz nic...:D uz na ne jenom cekam az prijdou.. Citovat
odee Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 jednotka je černá krabička pod palubkou. to odee: jak to prosímtě vypadá s fotkama spínačky,byl jsem u domanskýho v peugeotu a tam mi řekli že na 106ku bylo asi 20 typů spínaček,ale já myslím že to je tím kabelem co je ve spínačce No, tak tos mě posral, když si psal, že to nemám fotit, tak sem to nefotil, ale u bráchy sem byl:( Zase se tam asi nedostanu dřív, než o víkendu:bojim 6e mě to nenapadlo to vyfotit jen tak:-( Citovat
odee Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 zkousel ste nekdo repasovat napravu doma?nebo je to lepsí nechat nekomu kdo se s tim zabyva?asi bych nechal repasnout jednu stranu zatim... a jeste jedna vec potreboval bych zjistit podle vinka neco o brzdach jaky desky tam sou....musim koupit a nevim jaky co sem tak koukal je vice druhu...a kolo se mi sundavat nechce kdyz chcije a chcije...vinko poslu kdyztak do SZ [upravil dne 9/6/13 13:24 od Peta-k] Hele, když vezmu jak mi auto jezdilo před repasem a po, tak bych nad podobnou blbostí jako dělat jen jednu stranu ani neuvažoval:nevim Docela bych se bál tech jídzních vlastností pak:bojim A není to úplně pohodlná prácička, takže dělat to zbytečně dvakrát v domácích podmínkách taky nebude úplně šťastná volba. Citovat
loki Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 gti už mi vrčí,,stačilo zaměnit cerný konektors šedivým a bylo po problému to peta-k:někde jsem tady vyčetl že sháníš na 106 zadní brzové třmeny,pokud ještě máš zájem tak mám doma sadu navíc cena za oba je 2000kč Citovat
MyP106 Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Loki: no vidíš a já ti to dneska zrovna vše nafotil to je totiž jediný co mi zbylo na tom vraku spínačka je asi nesmrtelná Citovat
MyP106 Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Pánové, dámy mám problém. prošel jsem forum a našel spoustu věcí ohledně startování ale nic mi nepomohlo. situace je asi taková, dojel jsem na výměu motoru a když sme všera dávali posledních pár věcí na auto vyměnili olej a dolili chladivo při pokusu natočit to nic. Pak tam mechanik stříknul nějaký sprej do sání a auto naskočilo, jel jsme to projet pohoda přijedu zpět chcípnul sem to dostrojili se věci na motoru. Další start opět nic. Takže výměna svíček, nic. Výměna čidla otáček, nic. Výměna relátka k pal čerpadlu pod jednotkou, nic. Stříknul tam zas ten sprej auto chytlo. Chcípnuli sme to a zase nic při dalším pokusu. PC neukazuje žánou chybu. Při testu čerpadla funguje, vstřiky fungují, krokový motůrek funguje. Vyměnil čidla teploty CHK a nic. Nevíte někdo co by to mohlo být? je pravda že při otočení klíčku není vůbec slyšet pumpa, ale když sepneme relátko že pumpa běží furt tak pohoda ale že by byly vadný 4 relátka co sme postupně zkoušeli se mi nezdá. Citovat
odee Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Máš v motoru to čidlo pro vypnutí přívodu paliva? Takovej jakoby červenej čudlík (kostka 3x3x3cm), je kousek za baterkou. Jednou mi to udělalo a pak sem zjistij, že to tam je blbě přidělaný a když sem s tím trocha zatřepal, tak to zase naskočilo. Pak sem to pořádně přišrouboval a od té doby byl klid. Vyplatí se to zkusit;) Citovat
MyP106 Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 jojo měli sme ho i odpojený koukali na piny v konektoru a to je taky dobrý Citovat
odee Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Tak to už pak nevím...já sem s ním myslím párkrát zatřepal a pak to jelo, asi bude problém jinde, ale 100% v elektrice, což není prdel:bojim Citovat
FiFa_cze Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Chlapci, než se do toho pustím, tak bych se chtěl zeptat, jak se sundává zrcátko na předním skle? Ještě jsem se na to pořádně nedíval, tak ani nevím, jak to tam pořádně vypadá Díky za rady EDIT: Tak už jsem to zjistil Je to jen nasouvací.. [upravil dne 23/6/13 15:13 od FiFa_cze] Citovat
deathcat Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Nemáte někdo na prodej průduchy do předního nárazníku co má rally místo přídavných dálek? Případně nemáte tip, kde je koupit? Citovat
MyP106 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Pokud je nemá někdo jako třeba Loki tak leda koukat na internetu nebo origo druhovýroba je nemá a potřebuješ k tomu i zadní část. Citovat
PetrRS Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Kluci poraďte mi, které kola vypadají líp? Citovat
FiFa_cze Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 No, mě se nelíbí ani jedny, ale když už bych si měl vybrat, tak bych bral ty černo/leštěné. Ty mají alespoň lepší tvar paprsků Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.