drahonak Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 je to moje prvni auto a jak jsem rekl tohle auto bud necham sesrotovat nebo se sesrotuju v nem ale nikdy ho neprodam takze investice neinvestice proste tohle auto zustane u me Citovat
loki Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 to fifa: ten kluk co ti nabízel ty svody za 6,mi je nabídl trochu levněji,nikomu prosím na nej sz nedávej já si je vezmu do vánoc Citovat
FiFa_cze Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Loki jasná věc Já jsem mu jen volal za kolik cirka prodává a on řekl cenovku 6 tisic samože se to asi dalo ukecat, nebo když viděl, že se nikdo neozývá, tak je šoupl levněji Tak to si dopřeješ pěknyho ježíška. Pak nahoď fotky Drahonak: Přesně tak Jestli si to auto chceš nechat, tak proč do něj pomalu neinvestovat Je to tvoje kára a tvoje peníze. Sportovních úprav se dá udělat na 106ce dost a sportovní díly na to jsou taky k sehnání, takže meze se snad ani nekladou Pokud jsou finance teda... Citovat
odee Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Tak aktuálně u nás proběhl repas nápravy:) Stálo nás to něco málo přes 7K (vložkovala se jedna strana) a pocity zatím rozporuplné... Dobré: Tak zaprvé servis Chodura v Šenově a hlavně borec s kšiltovkou bez kšiltu-všechno předem vysvětlil, zeptal se na požadavky, poradil, udělal, navíc snížil nápravu dle domluvy, a rozebral se mnou všechny další bolesti,co tam budou a poradil, jak je řešit:super auto sedí jak přibité, čím víc plynu přidám v zatáčce, tím víc se mi zdá, že ten zadek sedí. a špatné: při repasu se sundává výfuk, kam se dala nová spojka místo staré rezavé, což o kousek zvedlo výfuk a způsobilo rezonace v kabině, které byly na dálnici tak nesnesitelné, že sem musel zastavit, sundat kolo, omotat to popruhem-potrubí je špatně natvarovaný a klepe o torzku-humus! dál sem se dozvěděl, že zadní třmeny nemají být shora, že je to nějaká domácí úprava, a hlavně už vím, proč mám tak měkej zadek-čů...rák předemnou dělal repas výměnou tak šikovně, že tam sou torzky i stabík z obyč verze:grr jako bonus mám trošičku ohnutou kastli od toho Favorita, co to do nás naboural v Září a na vnitřní straně podběhu je malá prasklina, takže další věc k řešení... Citovat
go.play Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 No mě taky čeká repas nápravy, ale teď na to kašlu, udělá se to až po zimě, přitom když jsem auto kupoval, tak mi ten jouda řikal, že to nechával dělat, no nevim jestli to po třiceti tisících šlo do kytek, nebo to třeba jen nebylo udělaný dobře. Pravý zadní kolo mám už nějakou dobu lehce do A a už asi dva měsíce mi ta náprava vydává nepříjemný pazvuky, když zatočim doleva a auto se jakoby nahne na pravou stranu, je tam prej utrženej nějakej silenblok a je slyšet že to je celý nějaký volný. Odvezu to do Mělníka, tam to dělaj za 6 tisíc. Citovat
loki Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 to mik205: sorry moc se ti omlouvám ,ten kdo si nevyzvedl tu zásilku byl MIKI106,ještě jednou se ti omlouvám Citovat
odee Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 To go.play: U Chodury to taky dělaj za 6K, ale 1200 navíc je vložkování ramene, pokud Ti už náprava vrže, tak bude potřeba jednu, nebo obě strany vložkovat. To znamená, že radši počítej osum a půl a pak můžeš být jen mile překvapenej-říkám tomu Peugeot syndrom:D PS: Jinak u mě to samý-po cca 30 šla \'\'nově\'\' dělaná náprava taky do kytek-byla místo repasu měněná a ještě za částečně obyč Citovat
mik205 Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 loki: uz jsem chtel bejt nasr.nej ... v klidu;) Citovat
Guči Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 No u mě to aktuálně vypadá takto a že s tím docela budím pozornost Citovat
go.play Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 to máš plechy od Pavla? (lentilky) ne blbost, tohle nejsou rally, ale nějaký 13\" ne? [upravil dne 18.11.2012 01:04 od go.play] Citovat
loki Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Umě momentálně tak ,že jsem si tento týden prodal 2 motory a koupil 106 sport ,černej na raptorech,kfx,ale pracovní auto ,takže jsem víc zabl.tý auto neviděl,ale zase za docela zajímavou cenu Citovat
neutral Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 aktuálně projekt nárazníku z 306 pokračuje Citovat
neutral Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 kluci bezbravej lak mi udělal jeden nepěknej fliček na kufru, stačí rozleštit? Citovat
neutral Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 problém s lakem vyřešen, uvidíme jak to bude vypadat venku,ale myslím,že dobrý kufr i nárazník...ten jsem dneska asi před 15 minutama dokončil..posuďte sami...víc foto později v mojem vlákně [upravil dne 22.11.2012 20:57 od neutral] Citovat
Peta-k Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 chci se zeptat jakej fridex se leje do 106?diky Citovat
Guči Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Já tam mám růžovej naředěnej do -30.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.