Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Loki jasná věc :) Já jsem mu jen volal za kolik cirka prodává a on řekl cenovku 6 tisic :) samože se to asi dalo ukecat, nebo když viděl, že se nikdo neozývá, tak je šoupl levněji :) Tak to si dopřeješ pěknyho ježíška. Pak nahoď fotky :)

Drahonak: Přesně tak :) Jestli si to auto chceš nechat, tak proč do něj pomalu neinvestovat :) Je to tvoje kára a tvoje peníze. Sportovních úprav se dá udělat na 106ce dost a sportovní díly na to jsou taky k sehnání, takže meze se snad ani nekladou :D Pokud jsou finance teda...

Odesláno

Tak aktuálně u nás proběhl repas nápravy:) Stálo nás to něco málo přes 7K (vložkovala se jedna strana) a pocity zatím rozporuplné...

Dobré: Tak zaprvé servis Chodura v Šenově a hlavně borec s kšiltovkou bez kšiltu-všechno předem vysvětlil, zeptal se na požadavky, poradil, udělal, navíc snížil nápravu dle domluvy, a rozebral se mnou všechny další bolesti,co tam budou a poradil, jak je řešit:super

auto sedí jak přibité, čím víc plynu přidám v zatáčce, tím víc se mi zdá, že ten zadek sedí.

a špatné: při repasu se sundává výfuk, kam se dala nová spojka místo staré rezavé, což o kousek zvedlo výfuk a způsobilo rezonace v kabině, které byly na dálnici tak nesnesitelné, že sem musel zastavit, sundat kolo, omotat to popruhem-potrubí je špatně natvarovaný a klepe o torzku-humus!

dál sem se dozvěděl, že zadní třmeny nemají být shora, že je to nějaká domácí úprava, a hlavně už vím, proč mám tak měkej zadek-čů...rák předemnou dělal repas výměnou tak šikovně, že tam sou torzky i stabík z obyč verze:grr

jako bonus mám trošičku ohnutou kastli od toho Favorita, co to do nás naboural v Září a na vnitřní straně podběhu je malá prasklina, takže další věc k řešení...:(

Odesláno

No mě taky čeká repas nápravy, ale teď na to kašlu, udělá se to až po zimě, přitom když jsem auto kupoval, tak mi ten jouda řikal, že to nechával dělat, no nevim jestli to po třiceti tisících šlo do kytek, nebo to třeba jen nebylo udělaný dobře. Pravý zadní kolo mám už nějakou dobu lehce do A a už asi dva měsíce mi ta náprava vydává nepříjemný pazvuky, když zatočim doleva a auto se jakoby nahne na pravou stranu, je tam prej utrženej nějakej silenblok a je slyšet že to je celý nějaký volný. Odvezu to do Mělníka, tam to dělaj za 6 tisíc.

Odesláno

To go.play: U Chodury to taky dělaj za 6K, ale 1200 navíc je vložkování ramene, pokud Ti už náprava vrže, tak bude potřeba jednu, nebo obě strany vložkovat. To znamená, že radši počítej osum a půl a pak můžeš být jen mile překvapenej-říkám tomu Peugeot syndrom:D

PS: Jinak u mě to samý-po cca 30 šla \'\'nově\'\' dělaná náprava taky do kytek-byla místo repasu měněná a ještě za částečně obyč:grr

Odesláno

Umě momentálně tak ,že jsem si tento týden prodal 2 motory a koupil 106 sport ,černej na raptorech,kfx,ale pracovní auto ,takže jsem víc zabl.tý auto neviděl,ale zase za docela zajímavou cenu

Odesláno

problém s lakem vyřešen, uvidíme jak to bude vypadat venku,ale myslím,že dobrý kufr i nárazník...ten jsem dneska asi před 15 minutama dokončil..posuďte sami...víc foto později v mojem vlákně :)

post-15336-14109628241344_thumb.jpg

[upravil dne 22.11.2012 20:57 od neutral]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...