kujon106 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 U Peugeotu kupoval jsem ho, ale už fakt nevim kolik za to chtěli. Citovat
go.play Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 nejsem si na 100% jistej, ale nebylo to něco kolem 350 Kč ? já mám GTI , ale chtěl bych taky S16 Citovat
go.play Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 najdi si nejbližšího peugeot prodejce a napiš jim mail, jinak 350 to bylo za jeden kus Citovat
jiri106xs Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Nevíte někdo, jaký tlak je schopné dát sériové palivové čerpadlo z 16V? Vím, že origo tlak na palivové liště je 3bar, ale do toho kecá regulátor... jde mi čistě o to čerpadlo, kolik dokáže tlačit... edit: zjištěno... origo čerpadlo tlačí 3.6 bar [upravil dne 12.9.2012 21:11 od jiri106xs] Citovat
odee Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Aktuálně sem zažil nejlepší silniční kontrolu:D Hned jak příslušník uslyšel můj prdící supersprint a nárazník u země, tak hodil plácačku. Začátek normal, papíry atd... pak se ptá: \'\'to máte GTi, nebo to slabší?\'\' Řikám: \'\'Gti\'\'. A Borec: \'\'to je raketa,co? Kolik to tak žere? Já by sem to chcel taky, ale nemužu žádnou sehnat...\'\'Nakonec z něho vylezlo, že měl 406 coupečko s třílitrem, ale moc to žralo:D No, po cca 5 minutách pokecu mi popřál šťastnou cestu a nedal mi ani fouknout. Takový by mě mohli stavět klidně každej tejden:super Citovat
Guči Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 odee: mě brali taky a asi to nebyli fanoušci hellaflush, když neměli pochopení pro moje \"áčka\" na kolech... Citovat
go.play Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 POZOR !!! Shánim velmi nutně a rychle gumové koleno co je pod nalévacím hrdlem a před nádrží, teče mi z něj benzin, máte někdo? Citovat
loki Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Ahoj koleno mám ale nejsem doma ,jsem v Praze ,protože moje dcera je dnes po operaci srdce v motole budu tady ještě asi 10 dní Citovat
go.play Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 jak už jsem ti psal, děkuju a ať se malá co nejdříve uzdraví, chceš tam poslat nějakou šikovnou sestřičku? jednu tam znám Citovat
PetrRS Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Tak dneska sme měli s Pugem další smůlu, to už je snad kletba!!! Na dálnici, nějakej blb vjel z pomalýho do rychlýho a auta začli brzdit, já sem audinku přede mnou dobrzdil v poho, ale Fanouš za mnou na zimákách to do nás pěkně naprášil:( Byla to taková pecka, že sem myslel, že nemám kufr... vylezl sem ven a vidím tohle: (fotka na parkáči kus dál, kde sme šli vyplnit papíry pro pojišťovnu) Stalo se mi něco podobného: Stál jsem na červené asi jako čtvrté auto v kolomě. Padla zelená rozjeli jsme se a najednou ten vepředu dupnul na brzdy... všichni přede mnou to stihli dobrzdit teda včetně mě (ikdyž od nové octávky mě dělilo jen pár desítek centimetrů) ale borec ve felicii s mobilem v ruce (to jsem viděl ve zpětném zrcátku při zaslechnutím hvízdotu gum) už takové štěstí neměl a napasoval mi to do zadního nárazníku. Felda tak krutě jako favorit nevypadala. A naštestí ani peugeotek ne. Jen mi upadla SPZ a mám trošku odřený nárazník... Citovat
go.play Odesláno 15. září 2012 Odesláno 15. září 2012 koleno sehnáno, ale sundat to starý a naléčit tam to nový, tak to byl porod, obzvlášť ty svorky .... a čtvrt nádrže benzínu v prdeli, chytal jsem ho do takový vaničky a světe div se, ten benzín tu vaničku uplně rozleptal Citovat
Guči Odesláno 15. září 2012 Odesláno 15. září 2012 ten benzín tu vaničku uplně rozleptal Tak to mi řekni, kde soudruzi udělali chybu? Citovat
odee Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Stalo se mi něco podobného: Stál jsem na červené asi jako čtvrté auto v kolomě. Padla zelená rozjeli jsme se a najednou ten vepředu dupnul na brzdy... všichni přede mnou to stihli dobrzdit teda včetně mě (ikdyž od nové octávky mě dělilo jen pár desítek centimetrů) ale borec ve felicii s mobilem v ruce (to jsem viděl ve zpětném zrcátku při zaslechnutím hvízdotu gum) už takové štěstí neměl a napasoval mi to do zadního nárazníku. Felda tak krutě jako favorit nevypadala. A naštestí ani peugeotek ne. Jen mi upadla SPZ a mám trošku odřený nárazník... U mě hrálo ve prospěch Gtička to, že ten Fanouš byl docela slušně shnilej:D A taky to, že když sem slyšel zapištět gumy, tak sem sundal nohu z brzdy:roker No co už...auto to přežilo a na zadních vratech sem měl stejně promáčklinku a kousek poškozenýho laku, tak by stejně potřeboval přestříkat:-D Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Nemá někdo zkušenost s touhle značkou? Dneska jsem brouzdal po netu a našel tohle: http://tuning-individual.cz/eshop/-p-4815.html Citovat
jiri106xs Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Ashley patří ke špičce, co se výfuků týče, takže bych rozhodně neměl strach Jen pozor na to, co objednáváš... nejde o svody, ale pouze o trubku místo katu. Na svody si připrav přes 9000,- [upravil dne 18.9.2012 10:18 od jiri106xs] Citovat
FiFa_cze Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Díky, díky. Viděl jsem tu značku poprvé, tak jsem nevěděl, co to je zač. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.