Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo, jaký tlak je schopné dát sériové palivové čerpadlo z 16V? Vím, že origo tlak na palivové liště je 3bar, ale do toho kecá regulátor... jde mi čistě o to čerpadlo, kolik dokáže tlačit... :myslim

edit: zjištěno... origo čerpadlo tlačí 3.6 bar :papa

[upravil dne 12.9.2012 21:11 od jiri106xs]

Odesláno

Aktuálně sem zažil nejlepší silniční kontrolu:D Hned jak příslušník uslyšel můj prdící supersprint a nárazník u země, tak hodil plácačku. Začátek normal, papíry atd... pak se ptá: \'\'to máte GTi, nebo to slabší?\'\' Řikám: \'\'Gti\'\'. A Borec: \'\'to je raketa,co? Kolik to tak žere? Já by sem to chcel taky, ale nemužu žádnou sehnat...\'\'Nakonec z něho vylezlo, že měl 406 coupečko s třílitrem, ale moc to žralo:D No, po cca 5 minutách pokecu mi popřál šťastnou cestu a nedal mi ani fouknout. Takový by mě mohli stavět klidně každej tejden:super

Odesláno
Tak dneska sme měli s Pugem další smůlu, to už je snad kletba!!! Na dálnici, nějakej blb vjel z pomalýho do rychlýho a auta začli brzdit, já sem audinku přede mnou dobrzdil v poho, ale Fanouš za mnou na zimákách to do nás pěkně naprášil:( Byla to taková pecka, že sem myslel, že nemám kufr... vylezl sem ven a vidím tohle: (fotka na parkáči kus dál, kde sme šli vyplnit papíry pro pojišťovnu)

Stalo se mi něco podobného:

Stál jsem na červené asi jako čtvrté auto v kolomě. Padla zelená rozjeli jsme se a najednou ten vepředu dupnul na brzdy... všichni přede mnou to stihli dobrzdit teda včetně mě (ikdyž od nové octávky mě dělilo jen pár desítek centimetrů) ale borec ve felicii s mobilem v ruce (to jsem viděl ve zpětném zrcátku při zaslechnutím hvízdotu gum) už takové štěstí neměl a napasoval mi to do zadního nárazníku. Felda tak krutě jako favorit nevypadala. A naštestí ani peugeotek ne. Jen mi upadla SPZ a mám trošku odřený nárazník... :D

Odesláno

koleno sehnáno, ale sundat to starý a naléčit tam to nový, tak to byl porod, obzvlášť ty svorky .... a čtvrt nádrže benzínu v prdeli, chytal jsem ho do takový vaničky a světe div se, ten benzín tu vaničku uplně rozleptal :grr

Odesláno

Stalo se mi něco podobného:

Stál jsem na červené asi jako čtvrté auto v kolomě. Padla zelená rozjeli jsme se a najednou ten vepředu dupnul na brzdy... všichni přede mnou to stihli dobrzdit teda včetně mě (ikdyž od nové octávky mě dělilo jen pár desítek centimetrů) ale borec ve felicii s mobilem v ruce (to jsem viděl ve zpětném zrcátku při zaslechnutím hvízdotu gum) už takové štěstí neměl a napasoval mi to do zadního nárazníku. Felda tak krutě jako favorit nevypadala. A naštestí ani peugeotek ne. Jen mi upadla SPZ a mám trošku odřený nárazník... :D

U mě hrálo ve prospěch Gtička to, že ten Fanouš byl docela slušně shnilej:D A taky to, že když sem slyšel zapištět gumy, tak sem sundal nohu z brzdy:roker No co už...auto to přežilo a na zadních vratech sem měl stejně promáčklinku a kousek poškozenýho laku, tak by stejně potřeboval přestříkat:-D

Odesláno

Ashley patří ke špičce, co se výfuků týče, takže bych rozhodně neměl strach ;)

Jen pozor na to, co objednáváš... nejde o svody, ale pouze o trubku místo katu. Na svody si připrav přes 9000,-

[upravil dne 18.9.2012 10:18 od jiri106xs]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...