Guči Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Já chtěl stejně něco většího...Ale ukecali jste mě, jen mě to štve zrovna teď, kdy jsem měl možnost vzít repasovanou a sníženou hlavu...hold bude muset počkat:) Citovat
loki Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 ted jsem se díval do serviceboxu a tvoje XSi maśtejnou spojku jako moje 1,6 8v,takže za poštovné je tvoje pokud más zájem Citovat
Raweon Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 no vidis jak to de, a ty bys hned prodaval Citovat
Guči Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 no jo, z podpory si novou dovolit nemůžu:bojim Citovat
jiri106xs Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Pro zajímavost... vážil jsem odstrojený motor 1.6 16V, tzn. bez sání, svodů, alternátoru atd. prostě čistý motor, bez všech sra*ek a náplní okolo. Výsledek... 105kg [upravil dne 2.9.2012 14:28 od jiri106xs] Citovat
Raweon Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 guci: tak zkus rozjet kampan typu sber jalek a hrusek, a pak sber barevnych kovu a tak Citovat
Guči Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 O barevné kovy se tu starají jiní barevní příslušníci... Citovat
odee Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 to Guči: Tak to hlavně doufám, že se Ti podaří to zpravit a třeba se dostavit do Brna na minisraz. A neboj, časem si zvykneš, že je na Pugině pořác co zpravovat:-) Ale za to svezení to stojí Jinak, mě aktuálně jen tak ze srandy přestalo fungovat servo:fnuk Vytáhli sme ho s kámošem, rozpůlili, zjistili sme, že mezikus co spojuje hřídele motorku a čerpadla udělali kluci francouzský z plastu a byl samozřejmě úplně vymletej...tak sme si vyrobili vlastní (samozřejmě kovovej:aut), všechno vyčistili a dali zpátky do kupy:super točí to na místě jedním prstem:D Citovat
Guči Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Ale jo, pugina už je odstrojená, dnes vytáhnu převodovku, počkám až mi od lokiho příjde spojka a nad budu jezdit jako dřív.. O servu mi nemluv, to já Vám závidím ani nevíš jak:D Jinak kluci mam problem s vytahnutim poloos, ta matka nejde ani za boha sundat...nějaky rady? [upravil dne 3/9/12 13:42 od Guči] Citovat
Peta-k Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 zajima me jedna vec mam s16 bez klimi rok 97 a mam tam jednu saharu je to normalní?u nekterejch motoru jsem videl asi dve sahary ale nejsem si jistej.nemel bych tam mit taky dve?diky za info.... Citovat
odee Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 to Peta-k: Já mám 99 rovněž bez klimy a taky sem měl jen jeden ventilátor...teď už tam mám dva, konektor překvapivě seděl, ale funguje jen jeden:myslim Takže su na tom ve finále stejně Citovat
jiri106xs Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Peta-k: je to normální... dvě sahary mají jen verze s klimou Citovat
loki Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 tak GTi už je prodané a mam pocit ,že ho odemě koupil peta-k jinak guči poslalj sem ti SMS a koupil jsem 306 Td v kombajnu tak pro ní jedu v týdnu do Valašského Meziříčí Citovat
Guči Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Jo, já jsem si právě říkal Jelikož stále patřím mezi nezaměstnané, tak budu doma;) Citovat
Flavourko Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 aj ja mam s16 s jednym ventilatorom, dva mali len verzie s klimou jak hovorite... no, ale mam iny problem: pri brzdeni sa mi trosku trasie volant... kolesa mam vyvazene na novo, krive kotuce som vylucil lebo su pomerne nove, zabehnute (sice clovek nikdy nevie)... cim by to mohlo byt??? budu to vazne tie kotuce alebo problem je inde??? nemozu byt rozbite vonkajsie homokinetaky??? dikes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.