Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak hlavně by měl dorazit Pešan se 110r coupe, což je pro mě konec... to až další sezonu s novým motorem. :)

Uvidíme, jak to bude... vždycky když jsem viděl konkurenci, tak jsem měl sto chutí to zabalit, ale zatím pořád na bedně... Vysoké Mýto, Přerov, Milovice :)

Jinak jezdím slicky 175/55 r14, ale jsou dost tvrdý... potřeboval bych něco lepšího :(

[upravil dne 20.7.2012 13:19 od jiri106xs]

Odesláno

hele já vůbec nevím :( podle toho jakým povozem přijedu totiž a ani nevím jak budu spát stan sice mám ale bude tam már mých nepřátel tak se tam moc ukazovat nechci.

Odesláno
svítí ti neustále brzvoý světla? to by znamenalo to že právě je vypadlej spínač protože když zmáčknš brzdový pedál tak spínač se vysouvá brzdy svítí a po stlačení se brzdy zhasínají.

tak nakonec je to přesně jak říkáš. měl sem špatný info před tím. tak kam s tím spínačem?

Odesláno
svítí ti neustále brzvoý světla? to by znamenalo to že právě je vypadlej spínač protože když zmáčknš brzdový pedál tak spínač se vysouvá brzdy svítí a po stlačení se brzdy zhasínají.

tak nakonec je to přesně jak říkáš. měl sem špatný info před tím. tak kam s tím spínačem?

jetli nemáš malý ruce dělá se to blbě :D patří to na brzdový pedál v pondělí ti napíšu víc musím se na to podívat jak to tam je ať nepíšu ptákoviny. ale co vím šlo mi to blbě ven i zpátky.

Odesláno

Tak stále přetrvává problém se saharou po nastartování se rozběhne a beží dokud to nechcípnu zkusil jsem vyměnit termostat jestli není v háji a to nepomohlo (nevím jestli to pomůže ale vycvakla se mi hadice u termostatu a já s tím ujel asi 3 kiláky než jsem si všimnul toho že se přehřejvá) poraďte co všechno zkontrolovat případně kde to mám hledat

[upravil dne 23/7/12 19:50 od Voraz]

Odesláno

Ahoj klucí,nemáte někdo náhodou tel. na Jakuba Zemana z Litoměřic co má tu modrou s1 ala rallye,v inzerci shání sport sedačky.Ja jednu sadu mám na prodej a v neděli se chystám do Teplic takže bych mu je mohl pocestě vzít.díky všem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...