neutral Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 loki: o těch šroubech vím a jsou venku, proto to nechápu,kde je to seklý Citovat
go.play Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 jinak k tomu koberci ... byl jsem zvědavej, jestli najdu nějaký poklady, jako peníze atd a bylo tam jen tohle - pod kobercem u spolujezdce stranovej klíč 10 a u řidiče pod kobercem šroubovák žádný prachy Jo a výfuk střílí pěkný lišáčky Citovat
loki Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 to neutral:tak co už jsi tu palubku vyndal Citovat
go.play Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Mimochodem, nechystá se někdo na Rally Bohemia? Citovat
neutral Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 loki: mi se v tom vedru nechce,ale zitra už na to musím skočit Citovat
neutral Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 go.play: zapomeň, jedině Baaarum, jedině Baaarum jedině Barum Czech rally Zlín Citovat
MyP106 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 a kde je bohemka? jinak nemůže ti třeba téct výměním topení??? ten tkl mě vytýká zrovna na stranu spolujezdce jinak u mě novinka už zase konečně jezdím teda jezdím včera se mi povedlo nastartovat. tak jsem na to zvědavý jestli se mi zas nevysere něco jiného Citovat
Guči Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 MyP106: jestli se nepletu tak Rally Bohemia je Mladá Boleslav:) Citovat
neutral Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Sháním tehle rámeček .Nemá někdo? Citovat
Guči Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 On to rózbíl.. zeptej se loki-ho;) [upravil dne 9/7/12 12:34 od Guči] Citovat
neutral Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Já ne... To nějakej předchozí pošuk měl parádní past... Citovat
MyP106 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 škoda že to nebylo minulý pátek, byl jsem celý den v mnichovo hradišti Citovat
go.play Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 MyP106: Kubajs ty ještě žiješ? Jinak v pátek je Bohemka v Bolce a v sobotu mimo jiné Sosnová Opravdu nevim kudy se tam ta voda dostala, ale pozítří až bude čas, tak se podívám. Jinak ještě něco, občas mi blbne brzdový světlo, bude to asi spínačem u pedálu, ale nahmatat ho tam, je pro mě nadlidský úkol no a jak si tak hmatám, tak jsem nahmatal nějakej hnědej konektor, kterej není nikde zapojenej, vyčuhuje hned pod volantem u pedálů , ale brzdy momentálně svítí, tak nevim co je to zač Citovat
MyP106 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 hele zítra jdu do garáže tak se kouknu odkud by ten konektor mohl být. škoda že nejsou money jinak bych s snad do tý Boleslavy i zajel podívat. Brzdový světlo a jeho spínač to je nadlidský výkon snad pro všechny. ale mě se to povedlo. na rovinu řekni nějakýmu cikánskýmu dítěti tam u vás se jich určitě najde hafo ten ti ho vyndá a nandá jen pozor at si neveme ještě pár věcí navíc jinak těch možností je opravdu hodně když sem se koukal co všechno tam pod tou palubovkou je zbytečných věcí jinak ve středu mě čeká jízda do Liberce tak co nějakou kávu jestli nejsi v práci PS. smazal sem profily na FB protože sem kvůli nim málem dostal přes hubu tak kdyžtak mc.affee si tě najdu a nahodím zas. ale víc až někdy osobně ty teda jedeš na bohemku? Citovat
kujon106 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 neutral> Mám ten plastík doma. Musel bych se ale mrknout jestli není nijak poškozenej. Citovat
neutral Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 kujon106: no uvidím co loki kdyžtak se mrkni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.