Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jinak k tomu koberci ... byl jsem zvědavej, jestli najdu nějaký poklady, jako peníze atd :D a bylo tam jen tohle - pod kobercem u spolujezdce stranovej klíč 10 :D a u řidiče pod kobercem šroubovák :D žádný prachy

Jo a výfuk střílí pěkný lišáčky :)

Odesláno

a kde je bohemka? jinak nemůže ti třeba téct výměním topení??? ten tkl mě vytýká zrovna na stranu spolujezdce :)

jinak u mě novinka už zase konečně jezdím teda jezdím včera se mi povedlo nastartovat. tak jsem na to zvědavý jestli se mi zas nevysere něco jiného :D

Odesláno

MyP106: Kubajs ty ještě žiješ? :D Jinak v pátek je Bohemka v Bolce a v sobotu mimo jiné Sosnová

Opravdu nevim kudy se tam ta voda dostala, ale pozítří až bude čas, tak se podívám.

Jinak ještě něco, občas mi blbne brzdový světlo, bude to asi spínačem u pedálu, ale nahmatat ho tam, je pro mě nadlidský úkol :) no a jak si tak hmatám, tak jsem nahmatal nějakej hnědej konektor, kterej není nikde zapojenej, vyčuhuje hned pod volantem u pedálů , ale brzdy momentálně svítí, tak nevim co je to zač :myslim

Odesláno

hele zítra jdu do garáže tak se kouknu odkud by ten konektor mohl být. škoda že nejsou money jinak bych s snad do tý Boleslavy i zajel podívat. Brzdový světlo a jeho spínač to je nadlidský výkon snad pro všechny. ale mě se to povedlo. na rovinu řekni nějakýmu cikánskýmu dítěti tam u vás se jich určitě najde hafo :D ten ti ho vyndá a nandá jen pozor at si neveme ještě pár věcí navíc :D jinak těch možností je opravdu hodně když sem se koukal co všechno tam pod tou palubovkou je zbytečných věcí :D jinak ve středu mě čeká jízda do Liberce tak co nějakou kávu jestli nejsi v práci :)

PS. smazal sem profily na FB protože sem kvůli nim málem dostal přes hubu tak kdyžtak mc.affee si tě najdu a nahodím zas. ale víc až někdy osobně ty teda jedeš na bohemku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...