Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Folie není špatná při dočasné změně barvy...ale lak je lak:)

Já taky přemýšlel o folii, ale cena se od lakování zase tak nelišila..

Odesláno

To je mi jasný, ale u takové barvy si myslím, že je lepší folie...když ho bude chtít prodat, tak kolik lidí si vezme domů takovou žábu?:D

Odesláno

mě stála barva i s pulkilovkou plnícího kytu a pulkilovkou vrchního plniče 2170kč stříkaní 0kč

ted jdu kouřit a spát ,ale pokud budu mít zítra trochu času tak vám toho otom lakování a cenách napíšu víc

Odesláno

tak dneska jsem prehazoval konecne plechace a jenom tak jsem prisel na to ze lambda sonda je v cudu :( a k tomu jeste jsem prisel na to ze u vstrikovani je z boku takova jakoby zaslepka a k te jde hadicka k cemu to je prosim diky moc

Odesláno

drahonak: jak si přišel při přehazovani plechačů na tu lambdu prosím tě?:D

jinak ta hadička jde tuším do řídící jednotky, teda aspoň já tam něco takovyho mám, ale nejsem si jistej jestli je to to same..

Odesláno

no kdyz u jsem zase byl u auta tak si rikam ale coz kdyz uz jsem tu juknu na to a po odpojeni lambdy se vubec nic nezmenilo ani kdyz jsem se rozjel vubec nic a ta hadicka nevim co to muze bejt pokud najdu schema pridam pro ukazani

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...