Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi bylo divný, že mi auto po GO motoru žere olej a teď jsem asi zjistil čim to je, netěsní mi víčko na olej na ventilovym víku, propouští ... na měrce je oleje dost, ale ukazatel hladiny oleje na budíkách je hodně přesnej a tam je už pár ml znát. Neřešil to tu už někdo? jestli se dá sehnat jen ta guma, nebo rovnou koupit celý nový víčko nebo nějak přetěsnit?

Odesláno

Go.play : mam novy vicko asi pul roku a uz to zas chcije uvazuju jak tam je ten tesnici krouzek ze tam dam jinaci tesneni aby to bylo opravdu poradne primackle a nechcalo to !

Odesláno

Go.play: ja menila jen to gumove tesneni pod vikem (stoji jen par drobnych) a zatim netece nic :papa

Odesláno

go.play: řešil sem to už jednou,ale na jiným autě a jednoduchý řešení. sundal sem gumový těsnění, vystřihl z kartonu podklad pod těsnění a dal to gumový a pak už byl klid.

Odesláno

Tak tady je dnešní výběr fotek z vrchů :) Videa budou až bude volná chvilka a sestříhám to :) Zítra valím někam na trať, tak dohodím nějáky foto ze zatáčky :)

http://fifa-cze.rajce.idnes.cz/Ecce_Homo_2012

Jinak dnes asi 3x vytekl někomu olej a čekalo se vždy 40 minut na odstranění. Jednou vytekla chladící kapalina cca na 400m trati, takže hodinová přestávka. Doufám, že zítra to bude OK :)

Odesláno

Tož dneska jsem si půjčil 208 1.6 (120k) a mohu s klidným srdcem říci, že to je lenochod nejvyššího kalibru. Uvidíme, jestli nakonec budou vyrábět tu GTi verzi - s 200k už by zo mohlo býti o něčem jiném. Výrazný plus, co to auto má, je naprosto perfektní miniturní volant, hned bych so prdnu do 106ky :) .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...