FiFa_cze Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 No právě že jsem se díval a nevypadá to vůbec dobře když je potaženej volant například kůží (ještě k tomu třeba barevnou=cirkus) a střed je normálně originál.. Citovat
Ondra_S16 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Ahojte 106káři, kdyby jste si udělali minutku čas, posuňte prosím Bubíka o pár míst dopředu, děkuji:) Hlasovat lze 5x:papa http://hobby.blesk.cz/soutez/nejpes/2012/profil/4416/bubik Citovat
Jimmy106 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 A mate jeste dva psy a ti jsou Dulik a Kulik ne? tak nejak se jmenovali snad ti kaceri :D Citovat
Ondra_S16 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 a já si vždy myslel, že ten třetí byl Bulík a on je to fakt Bubík:D nene jen jednoho psíka:D:) Citovat
FiFa_cze Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Chlapci nemáte někdo zkušenosti s tímhle? http://www.svitime.eu/cs/shop/detail/245-bezpecnostni-srouby-kol/1610-sada-bezpecnostnich-zamku-na-srouby-matky-kol-17-mm Citovat
jiri106xs Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Fifa: To vypadá dobře... kdyby jsi to objednával, tak pak nahoď reference. Celkem se mi to zamlouvá. [upravil dne 19.5.2012 13:23 od jiri106xs] Citovat
FiFa_cze Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 No zamlouvá se mi to hodně Chci totiž dávat podložky 15mm jen dozadu a zbytečně objednávat 4 dlouhy bezpečáky za nekřesťansky peníze se mi nechce Takže našetřím a pak dodám reference Citovat
neutral Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Čao. Borec z fora (P-106!) mi posílal poloosu a dneska mi došla....jaký překvapení,když sem ji rozbalil a manžeta byla v háji... I takové tady máme,jo? Abych koupil novou manžetu. Ale jak se to mění? [upravil dne 21.5.2012 17:59 od neutral] Citovat
Machy_CZ Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Ahoj, manžetu mám doma z 1.4ky, za poštovný je tvoje. Citovat
Machy_CZ Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Volant včera jeden odjel do sběru :-D Budu mít druhý, kdyby někdo chtěl.... Možná i v kůži... Jinak koukněte sem, budu odsud asi něco brát... http://www.ecosse-peugeot.co.uk/ FiFa_cze S těmi novými koly je to super... Citovat
loki Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 to neutral:nejdřív zkus chytit jednou rukou homokloub a druhou tyč poloosy a hebej s tím proti sobě,pokud bude vůle tak ji vem a vyhod. jestli ne tak máš 2 moznosti jak manžetu vyměnit. 1)můžeš vzít poloosu a novou manžetu (pouze gumovou,ne z termoplastu)nékam do servisu kde mají nástroj s kterým jde manžeta roztáhnout a přendat přes homokloub.(práce max 10 min.) 2)nebo jde ješte vyndat vnéjší homokloub nandat manžetu a nandat zpet vnější homokloub. návod na sundání vnějšího homokloubu je následující: šroubovákem nebo malým majzlíkem udélat vůli asi 3mm po celél obvodu mezi plechem manžety a tím kusem co jde do převodovky,potom otáčet manžetou(plechem)dokud to nesundáš z celého kloubu,vyndáš kus co jde do převodovky+pružinu+ten plech.kalíšek co je na té pružině. Dále vyndáš segrovku na tyči poloosy,dále rukou nebo nějakým stahovákem sundáš ten kus se 3-mi ložisky a pak sundáš manžetu.Nandáš novou manžetu na vnějsí kloub a zpét manžetu na vnitřní atd. Az budeš vracet plech manžety na díl co jde do převodovky tak to musí jít nadoraz ,plech potom zaklepeš malým kladívkem po celém obvodě. funguje to ,dělal jsem to takhle naposledy asi před 3 týdny Citovat
neutral Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 loki: moc dík. už sem se díval i na netu,ale tam sem našel jen foto,takže foto+tvůj popis je nej. příště beru díly od osvědčenýho člověka- od tebe. Citovat
loki Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 to neutral:díky ,pokud ty díly budu mít tak není problém,ted mám doma docela solidní sportovní sedačky na 3dv.mk1,střísku na 3(5)dveře,pak bude ještě časem na prodej přdrní nárazník xsi nebo Muskeiter,ješté nevím kterej si nechám Citovat
neutral Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 loki: No nárazník mám zatím svůj originální a sem spokojenej, nechcu dělat XSI z toho co není XSI. A stříka by mi bodla. Jen nejsou penízky. [upravil dne 22.5.2012 12:53 od neutral] Citovat
FiFa_cze Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 Hoši, kdo v kolik plánujete příjezd na sraz do Šternberka příští týden? Docela by mi bodlo, kdyby přijel někdo už před 17 hodinou kvůli organizaci. Mám od 18:00 v Olomouci maturitní večírek, tak kdyby nikdo nepřijel kolem té 17 hodiny, tak by jste museli najít kemp sami a zjistit, kde je náměstí a depo. Na těchto místech je večerní program na pátek Jinak já bych se měl vrátit cca v 9 večer. Věřím, že máte GPSky, mobilní telefony a pusu na zeptání na cestu, takže by jste to hravě zvládli i sami, ale i tak Citovat
Jimmy106 Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 FiFa: hele omlouvam se, ale bohuzel nemuzu prijet... jednak problemy s autem, nejak mi odesla i uplne nova baterka a ja vubec netusim vubec proc a taky mam porad \"zlamany\" kufr, takze se prijet docela bojim... navic financni problemy.. necekane vydaje... snad nekdy priste Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.