Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Machy tak až budeš ty 266 brzdy prodávat tak mi hned napiš :aut

btw, a dostanu to na rally plechy?

[upravil dne 24.2.2012 00:37 od Lentilka]

Jasne dám ti vedet, v léte sezenu nové na svoji 306ku a ty 266 jsou tvoje.

Brembo max kotouče + ATE desky najeto málo(červenec-řijen, opravdu max 5000km, kouknu se ještě na tacho.

Odesláno

Tož jaro je tu, tak pomalu začínám také pracovat na pugu, ve chvílích vzácného volna.

Dneska sem se konečně dostal k rozborce 266 mm brzdidel z xsary, takže jsem udělal to a připravil si je na opískování a následný lak. Kotouče už mám ready :-)

aa0068177950711.jpg 75680d177950724.jpg

Otázka do publika - co si myslíte o pancéřovejch hadičkách? Vypadá to zajímavě, cenovka není nejhorší, leč jde mi o to, jestli to není jen placebo efekt - tzn. jestli nějak výrazně poznám rozdíl když je vyměnim oproti tomu, když tam nechám ty co jsou na autě nyní.

No a zejtra budu lepit 3M scotchgard fólii proti kamínkům na zadní lemy ;)

[upravil dne 3.3.12 23:47 od kujon106]

Odesláno

pánové potřebovala bych vyměnit olej v autku, předpokládám že se tam lije 10w-40, ale jakou značku??? a co znamená B3, A1, A3..... ??? :myslim

Odesláno

Jak jsem koupil 106, tak jsem to proplachl pripravkem od Valvoline,e koupil nejaky levmy Synol nebo jak se to jmenuje, projedu to asi 500-1000km a dam tam Castrol asi. Zrovna na olji bych nesetril

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...