Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pavle (kujone), hoď mi sem prosim tě typ toho vzduchovýho filtru, kterej se jako jedinej vejde do Racelandu, dík

Dnes jsem se podíval na ten starej origo a ten je total nacucanej olejem, ještě z doby kdy ten motor byl v háji, takže musim koupit novej.

Odesláno
2Jeny: Poslední zima??

Kastle už na tom není zrovna nejlíp. Tak přemýšlím, jestli sehnat novou a přehodit motor a nebo jít už do něčeho jinýho a i bezpečnějšího (půlku cest s autem totiž jezdím se slečnou)

Odesláno

Kucí, kdo z vás měnil čepy u GTI? Jde mi o ten spodní. Evidentně je tam nalisovanej a koupit se dá bez problémů samostatně, dneska mi ale v servisu jeden tvrdil, že to možná půjde a možná taky ne - výměna celýho ramena.

52ad53156890919.jpg

[upravil dne 1.11.11 15:09 od kujon106]

Odesláno

Když sem měnil čepy u 106 tak šly bez větších problémů vylisovat ven, nový taky sedly jak měly. Větší problém byl s uložením ramena, ale nakonec se podařilo.

Odesláno

Mně to na rozbitý cestě ťuká už snad od doby, kdy sem to auto koupil :) Teďka ale pohár trpělivosti přetekl, takže to proměníme.

Tož jo, taky si myslim, že by to mělo jít vylisovat, nicméně v pátek budu moudřejší. Dám vám echo :)

Odesláno

tyto čepy mi měnil otec,vyndali sme uplně rameno,ten vrršek uřízl flexou a měl na to fajnovou trubku na vybouchnutí,a ten novej čep opatrně natukal zpět,a měl sem pohodu;)

Všechno jde:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...