Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJ hezké...toto už mám dávno, připojil sem to k origo světýlkám co tam mám...bo ty origo svítí dost málo.......mám na každých dveřích dva 5cm moduly......;);)

Odesláno

Pri otvorených dverách je to :super, ten led pásik by som bol dal na podbeh a keď odomkneš diaľkovým bolo by okolo auta svetlejšie, príde mi to tak praktickejšie.

Odesláno

judes. noo len tam je to dost háklivé na podbeh to dat, ci uz námraza sneh, nejake kamene, neprijemny ludia aby to neodtrhli..heh..takto to nemá sancu nikto zobrat, ale poviem vám ze na vlastne oci je to ovela krajsie, takto po tme cez fotak je to také co ja viem..ked sa to uz otcovi lubilo, tak to je co povedat :D

Odesláno

No hej ti máš tých vychytávok :)

Na tých podbehoch som to myslel tak že napr. zaparkuješ auto zaprší a keď ho odomkneš v tme tak sa ti osvetlí okolie aby si nestúpol so mláky. S tými hmlovkami ti to asi nepomôže :myslim.

Odesláno

Já mám kufr udělaný tak že sem do klasických světýlek namontoval led pásky a žárovka za krytem nesvítí ale led pásky....takto sem to udělal i z hlavním stropním.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...