Přema Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 JJ hezké...toto už mám dávno, připojil sem to k origo světýlkám co tam mám...bo ty origo svítí dost málo.......mám na každých dveřích dva 5cm moduly......;) Citovat
Joozino Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 no ale ked otvoris auto s dialkovym, tak to nesvieti u teba, vsak Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Ne nesvítí.....a taky na co.....??? Citovat
Judes Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Pri otvorených dverách je to , ten led pásik by som bol dal na podbeh a keď odomkneš diaľkovým bolo by okolo auta svetlejšie, príde mi to tak praktickejšie. Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Tady na to abych viděl na auto při odemčení mám domontované \"living home\".... prostě se mi po odemčení na 30s. rozsvítí přední mlhovky Citovat
Joozino Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 judes. noo len tam je to dost háklivé na podbeh to dat, ci uz námraza sneh, nejake kamene, neprijemny ludia aby to neodtrhli..heh..takto to nemá sancu nikto zobrat, ale poviem vám ze na vlastne oci je to ovela krajsie, takto po tme cez fotak je to také co ja viem..ked sa to uz otcovi lubilo, tak to je co povedat Citovat
Judes Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 No hej ti máš tých vychytávok Na tých podbehoch som to myslel tak že napr. zaparkuješ auto zaprší a keď ho odomkneš v tme tak sa ti osvetlí okolie aby si nestúpol so mláky. S tými hmlovkami ti to asi nepomôže . Citovat
Joozino Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 no ja to vidim ked odomknem tak svieti vacsi pasik na zem a ono to vidiet, aspon pri mne to stací..a efekt to dáva super..vsak uvidis na dalsom zraze Citovat
Judes Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Joozino s tým máš pravdu, naživo je to iné, aj to podsietenie kľučiek je naživo Citovat
DERT123 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 hlavne vymen vnutorne stropne svetielka to zlte svetlo je otras inak dvere :potlesk Citovat
Joozino Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 dert ano ano neboj aj to bude nekupil som este nové.. takze ostávaju zatial tieto..ale budu . Citovat
Joozino Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 este bude aj vnutorne osvetlenie podlahy ..len nejak sa mi to nechce ..aj kufor mam hotový Citovat
DERT123 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 daj aj foto kufra kade si potiahol kable na dvere ? Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Já mám kufr udělaný tak že sem do klasických světýlek namontoval led pásky a žárovka za krytem nesvítí ale led pásky....takto sem to udělal i z hlavním stropním....... Citovat
DERT123 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Přemku ale to ti vela svetla neda ci ? Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Coooože????? Ha.......Jak ve výloze.... [upravil dne 8-12-11 18:13 od Přema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.