Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Písané to tam je že sú homologizované ale tie čo som myslel ja sú v tomto vlákne tu

tak sa my zdá že tie má aj Přema.

Len tá výška výška parkovačiek bude nízka na tých hmlovkách, podľa toho odkazu čo dal Marcel, najnižšia výška je 400mm a MAX 1900mm.

[upravil dne 25/6/11 23:08 Judes]

Odesláno
ano svetlo sa sice odraza od kobercov s imit.hlinika ale beztak to silno svieti

Ešte sa vrátim ku tomu podsvieteniu priestoru na nohy.

Neviete či egzistujú LED pásiky z nízkou svietivosťou, len pre také decentné osvetlenie.

Otec má vo Fieste od výroby také jemné osvetlenie zo stredovej lampičky a v tme je pekne vidieť siluety všetkého čo sa v aute nachádza, fakt veľmi jemnučké svetlo.

Odesláno

jasne ze nieje...ja som to skor myslel ako doplnok(jedine zeby sa nasiel nejaky vhodny LED doplnok ktory je homologizovany)....zato ta nepoj..u(si myslim) lebo to napojis na parkovacky a bude to svietit spolocne so svetlami....vid Premku :-)

to Judes: tak ako si to nacrtol s tymi sipkami sa mi to nepaci...skoro z vonkajsej hrany hmlovky....

co sa tyka tej buducej reakcie ze ako doplnok to nebude dobre a pekne , tak si pozrite kolko novsiych modelov aut jazdi so spolocne zapnutiymi svetlami stretavacimi a aj ledkami(nedorabanymi) a vyzera to coooool....

policajti si take veci sice vsimnu ale nemyslim si ze ich bude trapit ze tam mas dorobene ledkove(chcem poznamenat ze tieto pasky nemaju taku svietivost ako denne svietenie), pretoze to bude dobre vyzerat a na moderne auta patri tento doplnok uz od vyroby....a pokial svietis predpisovo svetlami tak si myslim ze nieje problem....

i ked ked stretnes vola tak stretnes vola....ale to sa vyriesi-odstranenim na mieste...

moj nazor...:papa:papa:papa:papa

Odesláno
ano svetlo sa sice odraza od kobercov s imit.hlinika ale beztak to silno svieti

Ešte sa vrátim ku tomu podsvieteniu priestoru na nohy.

Neviete či egzistujú LED pásiky z nízkou svietivosťou, len pre také decentné osvetlenie.

Otec má vo Fieste od výroby také jemné osvetlenie zo stredovej lampičky a v tme je pekne vidieť siluety všetkého čo sa v aute nachádza, fakt veľmi jemnučké svetlo.

Všechno jde já měl ledky v autě regulovaný jak jsem já potřeboval pomocí regulátoru, který jsem si sám postavil z pár součástek. Myslím, ale že pro tebe by mohl být vyhovující zatavený pásek do transparentního plastu (gumy), který má svítivost utlumenou oproti klasickému.

http://www.ges.cz/cz/led-pasek-strip-1210-mpk-wws-GES05114508.html

Já nakupuju tady, ale jsem si jist, že na Slovensku bude obdobný obchod. :papa

Odesláno

micki407 máš pravdu stou reguláciou, dnes som sa okolo toho bavil s našimi elektronikmi a niečo porieši stačí nejaké odpory podľa toho ako silno chcem aby to svietilo, takže stým problém nebude.

Odesláno
tak na hmlovkach to urcite povolene nebude...

ale skus prestudovat toto

http://www.telecom.gov.sk/externe/ehk/81-90/d58-086.pdf

[upravil dne 25/6/11 22:33 Marcel00]

akoze Marcel toto si zapamatam ze si myslis ze Judesove a ale aj nase auta su traktory, zato ze ty mas vycistene vstreky tak tvoje nieje???:D:D:D:D:D:D

Nie je to len o traktoroch , pozri nadpis (označil som červeno)

(DOHODA

O PRIJATÍ JEDNOTNÝCH PODMIENOK HOMOLOGIZÁCIE (OVEROVANIA

ZHODY) A O VZÁJOMNOM UZNÁVANÍ HOMOLOGIZÁCIÍ VÝSTROJA A SÚČASTÍ MOTOROVÝCH VOZIDIEL)

akurát táto časť je zameraná na traktory a poľnohospodárske stroje ale keď chcú jazdiť aj po cestných komunikáciách tak sa na ne vzťahuje predpis ktorý sa vzťahuje aj na autá. To čo ma zaujímalo, tie rozmery osadenia obrysových svetiel sedia.

PS: Jano ale beriem že nás chcel podpichnúť tými traktormi.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...