Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ze vonkajsie podmienky ti sundaju cele pasiky dole... dazd, sneh, slnko, teplo, zima, jar, jesen,

medzi letom a jesenou, pripadne jarom a letom, alebo na prelome zima a jar...

alebo by si tie pasiky nahodil dovnutra hmloviek? ale to by zas neprezili...

Odesláno

hmmm...este ze ta mam....lebo ty rozmyslas aj za mna...nejako tak som si to predstavoval ako si to napial...

dovnutra niee...kto by sa stym mrdal....a myslim ze to ani nebude dobry napad dovnutra to pchat...

ale vyzeralo ba to fajn...ver mi

:D:D:D:D:D

Odesláno

takze to \"L\" nieje zly napad ... ten pasik sice ma 3M lepiacu pasku ale ktovie ako dlho by vydrzala :myslim

a ano svetlo sa sice odraza od kobercov s imit.hlinika ale beztak to silno svieti :aut vid kufor tam hlinikovy koberec nemam :mrk:aut

Odesláno
no ja uz mam vsade kde som chel :D ale ted ma chalani nakopli stym \"L\"kom :myslim

Tak ako sme kecali okolo toho L-ka že ten LED pásik sa nedá až tak ohnúť, tak ma napadlo urobiť to z dvoch pásikov (viď obrázok).

Neviete niekto koľko je predpísaná výška pozičných (parkovacích) svetiel?

Niekde sa tu už písalo o možnosti svietenia s homologizovanými LED pásikmi pre pozičné (parkovacie) svietenie(nemyslím denné svietenie) s tým že originálne pozičné (parkovacie) svetlo od výroby musí biť odpojené. Slúžilo by to namiesto parkovačiek a svietilo by to spolu zo stretávačkami.

Tak by to vyzeralo fajn.

post-27076-14109617973007_thumb.jpg

Odesláno

ozaj mam taky dotaz behom cca 14 dni mi odysli uz dve diody vzadu na osvetleni spz zacina ma to uz stvat neviem co je stym za 14 dni aby prdly dve diody ee normalne ...

[upravil dne 6/7/11 16:10 DERT123]

[upravil dne 6/7/11 16:10 DERT123]

Odesláno

Áno namiesto parkovačiek, len nevie či by neboli LED pásiky moc nízko na hmlovkách.

Preto ma zaujíma tá predpísaná montážna výška parkovačiek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...