Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Nemá v nabídce náhodou i nějakou pěknou věc na 406? Děkuji.

Je mi luto, nema nic na priamo 406ku. Ak tak len take vseobecne veci. Ako napr ten znak peugeota (Lev) co som posielal fotku.

Odesláno

Zdravim. Pozeral som na netbanking a zatial neviem vsetkych identifikovat co zaplatili takze Vam potvrdim neskor z detailneho vypisu. Je tam ale jeden prevod z Ciech len 1,83. :myslim Tak asi sa niekto pomylil pri zadavani ciastky cez netbanking. Ceknite to pls. Bolo to asi 11.5. sa mi zda. Dakujem.

Odesláno
Původně zaslal: Vlado-77

Je mi luto, nema nic na priamo 406ku. Ak tak len take vseobecne veci. Ako napr ten znak peugeota (Lev) co som posielal fotku.

Nevadí. Alespoň ušetřím. Moc díky za ochotu. :super

Odesláno

Vlado-77: Posílal jsem Ti to z účtu od Raiffeisen Bank 10.5.2010. Až budeš vědět víc, pošli mi prosím zprávu, zda jsi platbu ode mně obdržel. Popř můžu naskenovat kopii platby z banky a poslat na mail.

Původně zaslal: Vlado-77

Zdravim. Pozeral som na netbanking a zatial neviem vsetkych identifikovat co zaplatili takze Vam potvrdim neskor z detailneho vypisu. Je tam ale jeden prevod z Ciech len 1,83. :myslim Tak asi sa niekto pomylil pri zadavani ciastky cez netbanking. Ceknite to pls. Bolo to asi 11.5. sa mi zda. Dakujem.

Odesláno

Vlado-77,DAKUJEM už ich mam v rukach/pedále/ su bohovské!!!Mám vianoce:D!!! Sú take pekné, že normalne uvažujem či ich dať do auta:myslim Ešte raz VELMI PEKNE DAKUJEM:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Dudko

Vlado-77,DAKUJEM už ich mam v rukach/pedále/ su bohovské!!!Mám vianoce:D!!! Sú take pekné, že normalne uvažujem či ich dať do auta:myslim Ešte raz VELMI PEKNE DAKUJEM:super:super

Dudko vydrz do Decembra a daj na stromcek. :D Som rad ze sa pacia. Ja ich uz mam tiez. Len este nenamontovane. :fnuk

Odesláno
Původně zaslal: rado407sw

:potlesk:potlesk:potlesk a cca kedy?

a mail si si nasiel?:papa

[upravil dne 14/5/10 rado407sw]

Nasiel. Len musim ceknut ci to je to co potrebujem. Potrbujem to do Dell Studio ale to uz poriesime cez maily alebo ked sa stretneme aby nas tu nezjazdili ze :xvul OK?:D

Odesláno

může mi někdo poslat ceník těch doplňků na 407 jsou nádherné

Odesláno
Původně zaslal: IvanekD

může mi někdo poslat ceník těch doplňků na 407 jsou nádherné

Zdravim. Uz mam cennik dalsich veci ale je to vo Worde a ma to 6MB (vela fotiek) a nedalo sa to tu dat. :bacha Tak poradte ako to tu mozem dat a dam to. :myslim

IvanekD - napis mi tvoj mail na SZ a preposlem Ti to mailom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...