Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak podle aktuálního kurzu by sada vycházela na 1177,74 Kč... Ještě zjistit, kolik poštovné ze SK do ČR a v případě, že by to všechno klaplo, jak to udělat s platbou?

Odesláno

Nazdárek, čtu vaši diskuzi a pedály se i mě líbí, přemýšlím co na to řekne STK. Kdyby jste měli někdo rozměry pokusil bych se je vyrobit.

[upravil dne 25/4/10 oudry]

Odesláno

Myslím, že by nebyl takový problém je před STK vymontovat

Původně zaslal: oudry

Nazdárek, čtu vaši diskuzi a pedály se i mě líbí, přemýšlím co na to řekne STK. Kdyby jste měli někdo rozměry pokusil bych se je vyrobit.

[upravil dne 25/4/10 oudry]

:roker
Odesláno

já se také hlásím, jsem ochotný poslat dopředu nějakou zálohu a až je koupíš tak zbytek poslat na dobírku.

Pokud bys byl ochotný, tak napiš SZ.

Dík

Odesláno

OK. Ja mu dnes budem volat. Ked sa s nim dohodnem a vezmem ich tak najneskor na buduci tyzden budem doma tak by som ich rozposlal. Zatial mi pls napiste kto ich chce. Staci napisat \"beriem\". Chcem vas poprosit ale o jedno. Ja ich kupim a rozposlem za cenu za aku budem kupovat. Mozete si ju ceknut v tom linku co som poslal. Max pripocitane bude za postovne. To znamena ze nemam z toho ziaden profit a preto Vas chcem poziadat aby ste v ramci fair play napisali len ti co to fakt chcu na 100%. Nerad by som kupil napr 5 setov za svoje prachy a potom ostal s troma a musel ich vystavovat kade tade v inzercii.

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

srry za:xvul, ale na 307 by nebyly?vypadá to fakt dost dobře

na allegru jsou i na 307 ale nejsou tak pěkné,jsou tam klasické jako koupíš i u nás

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...