Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fiat Uno je super kára, měl jsem Uno to strasí, to vypadaá líp než ty novéjší typy Uno Logo. Měli jsme 1.5 stříkačku, 5P, elektrickou palubku, el. okna v černé barvě, hodně černé fólie na všech oknech, samozřejmě že čelní bylo bez fólky, 2x 170W basáky s měděnou membránou od phillipse, rádio VDO Daytona předposledný typ s moc pěkným podsvíceným. Rok výr. 1988 za 18. tisíc. To byla paráda ještě dnes na něj vzpomínám. Bylo naše první, když jsem ho prodávaly tak nám bylo do pláče přirostlo nám k srdci. Ale Pžotka máme taky rádi:(:D:papa;)

Odesláno
Napsán autorem Operator

Díky Tazmi! To já bych se tam dopravil po vlastní ose, mám půjčený jedno super luxusní fáro s absolutně nabouchanym motorem, tuning od A do Z, super podvozek, sportovní tlumiče, atd. No zkrátka Fiat Uno 1.0! :D:D Ale díky za nabídku. :papa:papa

Tak ho přivez na sraz ukázat, velice rád se podívám. :o:papa

Odesláno

OK, tak jsi mě teda ukecal. Určitě tam dorazim!

Ale od toho Una si moc neslibuj, je chudák už trochu nemocnej. Začíná na něj lézt vrakovina. :( Ale jezdí a to je v tuhle chvíli důležitý! :D:papa

Odesláno

Prodat pritelkyni do otroctvi... hmmm, zacinam uvazovat, ze bych udelal neco podobnyho:D Nechce nekdo koroptev?:D Delam si srandu, nikomu ji nedam:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...