Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ked mas v svetlach hmlovky,nie tie na narazniku,tak je potom H1+H1+H7,ako som mal ja.v tychto novych svetlach ziarovky boli,takze ziadny problem,a este mam rezervne zo starych svetiel :super v servise sice hovorili,ze take este nevideli a nevedeli ich zapojit,vraj tam bolo vela kablikov,ale dobre to zapojili ani o tom nevedeli,takze aj elektr.naklapanie svetiel ide ako ma

Odesláno
Původně zaslal: kocurik

ked mas v svetlach hmlovky,nie tie na narazniku,tak je potom H1+H1+H7,ako som mal ja.

já mam podobné jako ty akorát černé a mam tam H1+H1+H3 a mlhovky jsem předtím neměl tak jsem jenom na diagnostice povolil a mlhovky od tedy mám. a navíc kable navíc tam jsou jenom na ty kroužky jinak nasadíš origo konektor a funguje vše jak má..

Odesláno

kamarat kupoval AE na passata a tiez mu to cez den vobec neni videt...svieti to tak akoby tam bola ziarovka...keby si tam dal LED tak by to malo mensi odber ako ziarovka takze o poistky sa bat nemusis, ale ci to bude viditelne aj cez den neviem

Odesláno

a tie kruzky ti idu,su vidiet?mne len v noci,inak cez den nie :fnuk rozmyslam,ze skusim dat silnejsiu diodu,alebo co tam je,snad to vydrzia poistky:myslim

není to vidět přes den a to mě štve.. přemýšlel jsem tam dát taky silnější ledky nebo ne tak bíle víc do žluta pojistka to určitě vydrží... ale ještě jsem se k tomu nedostal...

Odesláno

tak sup,sup,podme na to,sprav to a daj vediet,ci sa to oplati a spravim aj ja vymenu za silnejsiu diodu :P:D

snad se k tomu dostanu nějak není čas.. :-D a hlavně musím zjistit jak se k tomu dostanu snad nebudu muset sundat přední sklo. pokud jo tak do toho nejdu.. :-D

Odesláno

nechcem Vám chalani kaziť radosť, ale zo svetlami od Sonaru, nemám dobré skúsenosti... v zime sa rosia. Mal som ich na Forde a so mnou daľší 3 fanatici a všetkým sa nám rosili.

... ale je na to liek ;)

niekomu pomohlo oblepiť silikonom, no a ja som ich oblepil lepidlom na čelné sklá a viac sa mi nezarosili... :aut

teraz uvažujem na Peugeota dať nejaké svetlá, ale tieto mi nejako nesedia, páčia sa mi také veľké AE.. ale stoja kopec €

keď kúpim hodím foto.

Odesláno

tak tie som uvazoval,ale tvrdili mi,vraj niesu dobre a dlho sa nane caka,a ponahlal som,lebo som mal auto v servise,menili kapotu a cakali na svetla,takze mam tieto,zatial spokojnost,vsetko ide,aj motorek

to bl@cker : je to SONAR,ale to som zistil az teraz;) ani v tej firme,odkial ich mam,nevedeli co predavaju:o

Odesláno

no me nakonec motorky taky sli ale svitilo to moc nahoru. reklamoval sem to na 2x nakonec sem se vykaslal na EA a koupil od blacku tyhle http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/predni-tuningove-svetlomety/predni-tuningove-lampy-peugeot-307-rok-vyroby-2-s3078227 jsou to obyc jen cerne a na mym cernochovi to nevypada spatne.Navic s tema AE sem mel podobny problem jak ty ty krouzky svitili malo ve dne to nebylo vubec videt. Ale verim tomu ze se s tim da neco delat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...