kocurik Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 ked mas v svetlach hmlovky,nie tie na narazniku,tak je potom H1+H1+H7,ako som mal ja.v tychto novych svetlach ziarovky boli,takze ziadny problem,a este mam rezervne zo starych svetiel v servise sice hovorili,ze take este nevideli a nevedeli ich zapojit,vraj tam bolo vela kablikov,ale dobre to zapojili ani o tom nevedeli,takze aj elektr.naklapanie svetiel ide ako ma Citovat
wojtěch Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: kocurik ked mas v svetlach hmlovky,nie tie na narazniku,tak je potom H1+H1+H7,ako som mal ja. já mam podobné jako ty akorát černé a mam tam H1+H1+H3 a mlhovky jsem předtím neměl tak jsem jenom na diagnostice povolil a mlhovky od tedy mám. a navíc kable navíc tam jsou jenom na ty kroužky jinak nasadíš origo konektor a funguje vše jak má.. Citovat
kocurik Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 a tie kruzky ti idu,su vidiet?mne len v noci,inak cez den nie rozmyslam,ze skusim dat silnejsiu diodu,alebo co tam je,snad to vydrzia poistky:myslim Citovat
shark734 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 kamarat kupoval AE na passata a tiez mu to cez den vobec neni videt...svieti to tak akoby tam bola ziarovka...keby si tam dal LED tak by to malo mensi odber ako ziarovka takze o poistky sa bat nemusis, ale ci to bude viditelne aj cez den neviem Citovat
wojtěch Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Původně zaslal: kocurik a tie kruzky ti idu,su vidiet?mne len v noci,inak cez den nie rozmyslam,ze skusim dat silnejsiu diodu,alebo co tam je,snad to vydrzia poistky:myslim není to vidět přes den a to mě štve.. přemýšlel jsem tam dát taky silnější ledky nebo ne tak bíle víc do žluta pojistka to určitě vydrží... ale ještě jsem se k tomu nedostal... Citovat
kocurik Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 tak sup,sup,podme na to,sprav to a daj vediet,ci sa to oplati a spravim aj ja vymenu za silnejsiu diodu Citovat
wojtěch Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Původně zaslal: kocurik tak sup,sup,podme na to,sprav to a daj vediet,ci sa to oplati a spravim aj ja vymenu za silnejsiu diodu snad se k tomu dostanu nějak není čas.. :-D a hlavně musím zjistit jak se k tomu dostanu snad nebudu muset sundat přední sklo. pokud jo tak do toho nejdu.. :-D Citovat
bl@cker Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Původně zaslal: kocurik po dlhsom hladani som vybral tieto,lebo su zo Zvolena,a tam chodievam tak 2krat tyzdenne,takze som si ich hned vyzdvihol:potlesk moje su tie prve,ja som dal za ne este tusim 205€,za 2 dni takto klesli http://www.a-ts.sk/shop/index.php?skupina=tuning/auto-svetla/peugeot/predne-svetla/307 ty a neni tam vyrobce sonar ci dectane? Citovat
wojtěch Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Podle vzhledu vypadají jako ty moje jenom chrom takže myslím že to je sonar. Citovat
Bamatala Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 nechcem Vám chalani kaziť radosť, ale zo svetlami od Sonaru, nemám dobré skúsenosti... v zime sa rosia. Mal som ich na Forde a so mnou daľší 3 fanatici a všetkým sa nám rosili. ... ale je na to liek niekomu pomohlo oblepiť silikonom, no a ja som ich oblepil lepidlom na čelné sklá a viac sa mi nezarosili... teraz uvažujem na Peugeota dať nejaké svetlá, ale tieto mi nejako nesedia, páčia sa mi také veľké AE.. ale stoja kopec € keď kúpim hodím foto. Citovat
wojtěch Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 jj sonar už nikdy více...... musel jsem předělat cele motorky jinak rosit se nerosí .... Citovat
Bamatala Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 asi takéto niečo http://www.tuningpo.sk/catalog/product_info.php?cPath=1340_1437_1443&products_id=32782 to by som určite mohol:roker Citovat
kocurik Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 tak tie som uvazoval,ale tvrdili mi,vraj niesu dobre a dlho sa nane caka,a ponahlal som,lebo som mal auto v servise,menili kapotu a cakali na svetla,takze mam tieto,zatial spokojnost,vsetko ide,aj motorek to bl@cker : je to SONAR,ale to som zistil az teraz;) ani v tej firme,odkial ich mam,nevedeli co predavaju:o Citovat
bl@cker Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 no me nakonec motorky taky sli ale svitilo to moc nahoru. reklamoval sem to na 2x nakonec sem se vykaslal na EA a koupil od blacku tyhle http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/predni-tuningove-svetlomety/predni-tuningove-lampy-peugeot-307-rok-vyroby-2-s3078227 jsou to obyc jen cerne a na mym cernochovi to nevypada spatne.Navic s tema AE sem mel podobny problem jak ty ty krouzky svitili malo ve dne to nebylo vubec videt. Ale verim tomu ze se s tim da neco delat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.