Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A ještě jsem chtěl sehnat povlak na řadící páku roztrhl se mi ale nevík kde ho pořídit.. jedině vrakoviště....

P.S. kdyby jste věděli komu patří to stříbrné auto dejte mi vědět :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

to bude tim ze tam mam nehomologovane Xenony.. Nejsou orig a jeden xenon kdyz praskne stoji asi 500,- ale zase sviti o dost vic nez diody nebo normalni zarovky...

• O 2 týdny později...
Guest Brendik
Odesláno

Čaute poradte mi prosím ako by som mohol vložiť fotky môjho bieleho šípa nechce mi ich zobrať že sú veľké.

Guest Brendik
Odesláno

No hádam to pôjde.Takto vyzerá teraz.

[upravil dne 25/1/11 20:50 Brendik]

[upravil dne 25/1/11 20:51 Brendik]

post-26717-14109614952997_thumb.jpg

Odesláno

Jak je možné že jedna verze má plasty v barvě a ta druhá je má černé... já je mám tedy taky v barvě...

A hodně se mi líbí ty bílé lišty na zahrádku.. taky by se mi hodili ale mám sedan...

Guest Brendik
Odesláno

Ja som mal tiež všetky plasty v čiernom len som ich prestriekal na bielo .na jar ma čaká montáž predného spojleru .

post-26717-14109614958706_thumb.jpg

Odesláno

V tom případě ano... Já mám zase zadní křídlo je super ... Akorád mi příjde pažoutek už takhle docela nízký než ostatní auta... nesmím parkovat moc blízko obrubníku protože bych jinak dřel spodkem. A ty si tam budes davat jeste spoiler? To ti to auto ještě sníží...

Guest Brendik
Odesláno

No hádam ho nikde nesundám dolu aj ja mám zadné krídlo ale ho musím trošku predlžiť chcel som kúpiť šilt ale firma u ktorej som ho objednal tak ho už nerobí tak som si objednal takéto krídlo.

post-26717-14109614959037_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...