Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: čakom

JardaMoj: taky tak :D

bonfire: kola k tomu krasně sedbou ;)

s těma oknama to je dobrej napad;)

sem rad že se kola líběj díky:super

ted mě čeká technicka tak snad všechno dobře dopadne:myslim

Odesláno

uvidíme :D

řekl bych že max 2x. poprvy nas za neco vyhodi a to se da do další kontroly dopořadku;)

mam nachystany okna bez folii a seriový předni tlumiče s pružinama

Odesláno
Původně zaslal: čakom

uvidíme :D

řekl bych že max 2x. poprvy nas za neco vyhodi a to se da do další kontroly dopořadku;)

mam nachystany okna bez folii a seriový předni tlumiče s pružinama

a samozřejmě 15tky plecháče...já se toho moc nebojim protože kamarad děla na technicky a říkal že maly nedostatky přehlídne:super kdyby měl někdo problem s technickou tak není problem to zařídit :super

Odesláno

ja mam podobny motor vo svojej 605,je to 8 ventil,trochu lenivy,kym sa dostane do otacok,ale ked zapne turbicko,tak uz vali jak blazen.su to tazke auta,ziadni zavodnici,skveli na dlhe trate.predtym som mal 205 gti,88kw a to malo neuveritelne zrychlenie,ja blbec som ho predal....

Odesláno

Já zatím vždy dělal technickou bez známého.Vyhodily mě jen jednou,ale to už je hodně let a bylo to ještě s Favoritem,nějak ho likvidovala koroze :D.Teď už 8 let bez nejmenšího problému.Naposledy bylo v lehkých závadách jen orezlé výfukové potrubí,jnak nic.Předtím byl vždy čistý protokol.Na to,že je to 14 let staré auto,tak dobré.Za dva týdny mě to čeká opět,tak snad to bude zase OK.I když,červík pochybnosti hlodá,ale co jsem pod tím byl vlezený,tak by problém být neměl žádný.Ale zase při veteránském věku auta.No nechám se překvapit.Asi tam půjdu v pátek 13,tak snad to bude šťastný den :D

Odesláno
Původně zaslal: Jeny

tak to by jsi sem mohl napsat, kde pracuje kamarád, za dva tejdny bych rád na technickou. Tak kam mam potom zajet?:)

Já se ho zeptam a dam vědět jestli by bylo místo i na další auto:-)

Odesláno

Jinak sem rozdělaval zadní brzdy a vždycky jeden pístek na každy straně byl docela dost zatuhlej..( sem čuměl kolik z toho teče rezi)...Doporučuju každymu se zadní kotoučovou napravou aby se na to podíval a případně prostřík nějakym olejem, mohlo by to v budoucnu dělat problemy:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...