Kejáh Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Zdravím-mám Peu.306k malý přístroj v otáčkoměru-který po nastartování ukazuje asi 15vteřin hladinu mot.oleje nyní po výměně oleje se ani nehne.Měrka oleje je dobrá,hladina mot.oleje je na max.Před výměnou oleje přístrojek ukazoval.V čem může být závada? poradte prosím. děkuji Kejáh Citovat
Dopiťák Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 mno hladinu oleje to ukazuje kdyz das klicek do kontrolek ne?? po nastartovani hnedka merka pada dolu.. Citovat
Qcko Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Po nastartovani to ukazuje tlak oleja, nie nahodou? Hladinu pred startom, ked uz motor bezi, hladina je \"v prdeli\" Citovat
Lluciano Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Qcko Po nastartovani to ukazuje tlak oleja, nie nahodou? Hladinu pred startom, ked uz motor bezi, hladina je \"v prdeli\" Dávaly se tři typy přistrojovky - jedna úplně bez ukazatele, druhá s ukazatelem hladiny oleje před, po nastartování to už neukazuje nic, a třetí, která po nastartování ukazuje tlak. Citovat
Kejáh Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 zdravím-napsal jsem to špatně: po zap.klíčku ,když svítí kont.ukazoval m.přístroj 15vt.hladinu oleje,po nastartování samozřejmě NE.ted´´ale neukazuje ani v poloze zap.kontrolky.kde je chyba? dík Citovat
Dopiťák Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 mno tak to uz te chapu.. mno rekl bych ze chyba bude nejspis v merce... jestli si tam mel uz horsi olej tak ti tu merku mohl po vymene ucpat ..je to trubicka ktera se muze ucpat.. Cislo ma zelenou patici a u 1.8cek je pred za starterem..skusil bych ho vytanout a odmastit + vycistit.. jestli chces muzu poslat foto.. Citovat
milan78 Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Původně zaslal: Kejáh zdravím-napsal jsem to špatně: po zap.klíčku ,když svítí kont.ukazoval m.přístroj 15vt.hladinu oleje,po nastartování samozřejmě NE.ted´´ale neukazuje ani v poloze zap.kontrolky.kde je chyba? dík zdar chcem sa spytat ci si to nejak vyriesil, pretoze mne to po vymene oleja tiez nejako blbne....zrazu to neukazuje hladinu po zapnuti kluca..., dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.