Guest Lubk0 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 fe-re dakujem Ta kapota je za velmi slusnu cenu, ja som zohnal najlacnejsiu za 80 Eur ... Ale je to v puchove To je 121 km od TT, 240 km tam a spat ... Neviem, skusim mu napisat ci nema aj viac dielov, potom by sa mi to teoreticky oplatilo ... Naraznik za 70 E mam aj ja 5 km od TT, tak to zatial necham tak. Rozmyslal som nad faceliftovym, ale zase nemam hmlovky na mojom aute a nechce sa mi ich dorabat (kabelaz, packa) a myslim ze na to zaslepky nie su, ako na stary model narazniku ... V kazdom pripade dakujem za link Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Kapota za 49 E uz neni Vcera si ju zobrali ... Citovat
marko306 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Lubk0 Rozmyslal som nad faceliftovym, ale zase nemam hmlovky na mojom aute a nechce sa mi ich dorabat (kabelaz, packa) a myslim ze na to zaslepky nie su, ako na stary model narazniku ... A veru sú. Dokonca v Piešťanoch bola jedna zelená 306 s nárazníkom na okrúhle hmlovky a mala origo záslepky. Pozri fotky [upravil dne 27/4/10 marko306] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Sranda, v autokelly som to nenasiel, ktovie co za to chcu v peugeote ... Citovat
pastorek Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Pri tej cene výmeny skla sa spýtaj čo obsahuje lebo by v tom malo byť lepidlo, práca ale i gumové uloženie skla. Niektorý špekulanti ti povedia iba cenu práce a ostatné narátajú až pri platení. Ceny dielov v AutoKelly: nárazník pre lak - 70 - 90 € nový model s dierami pre hmlovky 110 € predná kapota - do 02/97 86 € mriežka medzi svetlá - 15 € lišty pod svetlá - 2x 5,20 € Určite by sa dalo ešte nejaké éčko ukecať. Citovat
Qcko Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 No neviem ci su to krytky v tych dierach, videl som ho bez hmloviek a bol to proste cely vylisok, jeden kus, ziadne zaslepky Citovat
pastorek Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Lubk0 Sranda, v autokelly som to nenasiel, ktovie co za to chcu v peugeote ... V Peugeote stojí 24,85 € sada oboch strán. V AutoKelly 10 €. [upravil dne 27/4/10 pastorek] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Pastorek, ceny co si pozeral su na OLD model ... Aj listy myslim ze si pozrel na old model ... V kelly som bol osobne, a co mohol mi hladal aj na CR strankach ... Predny naraznik potrebujem urcite s otvormi na hmlovky, kryty doma mam ... Pokial sa jedna o kryty za 10 Eur, su to na naraznik co bol medzi faceliftom, ale na ten s gulatymi hmlovkami som tam nevidel, alebo som slepy ... Naraznik radsej zoberem 10 rocny origo, jak tamtie plastove vilisky ... Sedi to vselijak, len nie dobre, a kvalitou pouzitych materialov sa to podla mna neda zrovnavat ... Masku novu som nasiel na autobazar.eu za 10 E ... S autokelly chcem brat len nasledovne - listy pod svetla (nakolko vsetci vieme ako je to hakliva vec na 306, tak nech su nove) - plastovy podblatnik na stranu spolujazdca, je tam len nieco okolo 15 E ... Chladic zoberiem novy s toho autocentrumm, co som sem daval odkaz, 44 Euro ... Ostatne necham na vrakoviska, zajtra budem volat do toho ceskeho, som zvedavy ci budu mat lepsie ceny ako u nas ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Tak kapota je doma, aj ked som bohvieku nezohnal, vsade bolo nieco, tu je par bodiek, ale to sa nejako spravi Blatnik pouzijem svoj, lebo tie co som pozeral boli katastrofa ... Celo je doma, nadoba na ostrekovace tiez ... Potrebujem este saharu a naraznik .. Chladic je na ceste, spolu s listami pod svetla a plastovym podblatnikom ... Pre info tieto veci su nove, a su s toho www.autocentrumm.sk , chladic 44 Euro, lista pod svetlo 3 Eur jedna, a plastovy podblatnik som zobral drahsi za 10 Eur (lacnejsi 6 Eur) ... Diely su tam naozaj za facku, takze odporucam V pondelok ideme do citroenu, a potom napisem ... [upravil dne 30/4/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Tak som sa dnes a vcera hral s kapotou [upravil dne 2/5/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 A vo farbe ... [upravil dne 2/5/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Urcite ... Je tam par bodiek ktore este musia pregitovat ... A na vrchny lak si netrufam ... A chcem nech to nejako vyzera ... Vo forde su najvyhlasenejsi v Trnave tak dufam ... Spodok som lakovel len preto, lebo ked sa nic nep. tak zajtra uz bude rovni nosnik a nohodena kapota + blatnik ... Nechce sa mi to potom znova davat dole tak nech je to vo farbe ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Tak robota co mala byt podla primaceho v servise na max 4 hodinky sa predlzila na cely den a auto bude az zajtra Predok nosnika kde sa uchytavaju sroby museli odrezat, a vnutri nosnika v zlome kde to bolo ohnote to bolo zevraj prasknute, tak tam navarili nejaku novu vystuhu ... Nosnik uz bol rovno teraz, ale ten predok este nemali navareny, auto bude zajtra ... No to som zvedavy na vyslednu cenu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Tak auto je uz doma ... Robili ho cely den + dneska do 10 tej, takze som cakal inu sumu, ale dohodli sme sa na 137 Eur ... Nahodili aj blatnik, aj kapotu, nosnik nastriekali aby nehrdzavel, nahodili aj celo ... Dnes prisiel chladic, podblatnik a listy pod svetla ... Chladic je znacky SRL ... [upravil dne 4/5/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Z boku [upravil dne 4/5/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Nosnik [upravil dne 4/5/10 Lubk0] [upravil dne 4/5/10 Lubk0] Citovat
gedu Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 no nato že to bol origo servis citroenu, myslím že tá cena vzhladom na výkonanú prácu nie je až taká hrozná. mohlo to byť aj horšie. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 1No jasne ze v pohode ... Oficial hodinu maju nejakych 24 Eur ci kolko, a robili to 10,5 hodiny ... Takze som cakal nejakych 250 Eur, ale dalo sa s nimi dohodnut, poobede mu idem este flasu nejaku zaniest Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.