godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: Kejticka Hele ja nevedet co s penezma a premyslet i nad tim aby to bylo uzitkovy...tak jdu do novyho VOLVA cx70...kdybych mela jo echt moc penez tak k tomu jeste mustang shelby:) ale tak ze sedmdesatych let:) hudba ne budoucnosti,ale mozna dalsiho zivota:) Já mít prachy tak hlavně nedělám každej den jako vůl 12 a více hodin :D Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Původně zaslal: Kejticka Hele ja nevedet co s penezma a premyslet i nad tim aby to bylo uzitkovy...tak jdu do novyho VOLVA cx70...kdybych mela jo echt moc penez tak k tomu jeste mustang shelby:) ale tak ze sedmdesatych let:) hudba ne budoucnosti,ale mozna dalsiho zivota:) Já mít prachy tak hlavně nedělám každej den jako vůl 12 a více hodin :D Vysvetluj to vysokoskolakovy,stale jeste studentovi...linymu:) .. no nic..uz me to taky brzo ceka....uz se poohlizim...ale pochybuju,ze se svou praci a zamerenim dospeju nekdy k neskopku:))) Citovat
godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Jedině pokud bych něco vyhrál ve sportce (kdybych jí sázel:D).... Jinak to vidím černě,holt jsem se špatně narodil:) Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 No ja jen nechapu kde na to berou tuningaci:) az se priste narodim tak chci tunit auto:)))A chci aby se me to libilo:) ... bych tunila az bych brecela...ale trochu jinak.... jako peknej lak ano,pak motor do super stavu a interier ve skromne kuzi:) kridla nepotrebuju piju redbull a nejakej spesl vejfuk nepotrebuju,staci mi ten muj:))) Citovat
godzila.01 Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Ty by jsi byla tunig maniak jako stehno Citovat
Kejticka Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Ty by jsi byla tunig maniak jako stehno no kdyz uz bych mela prachy na tuneni,tak bych je dala do tech spravnych a potrebnych casti auta... Citovat
godzila.01 Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: Kejticka Původně zaslal: godzila.01 Ty by jsi byla tunig maniak jako stehno no kdyz uz bych mela prachy na tuneni,tak bych je dala do tech spravnych a potrebnych casti auta... tak správně je motor,brzdy,podvozek a kola.... pak nějak ten zbytek.... Jinak koukám že máš asi hodně volného času že ? Citovat
Kejticka Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Volneho casu..jak se to tak veme...statnice a bakalarku sice odkladam,ale pritele mam momentalne na chemoterapii takze jsem na vsechno sama...ted se jdu hrabat do nakejch knih pak si mozna neco udelat k jidlu,pak se psem ven..pak mam nastup do pritelovi firmy na kram,pak zase naky ty lejstra a pak trada do spitalu na navstevu...zitra tak nak skolni prace v sobotu cesta do usti a zpet..nedele generalni uklid a v pondeli nastup na praxi z praxe do spitalu a tak...:)takze mam more volneho casu:) Citovat
godzila.01 Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Já jsem si naštěstí vybojoval letošní první dovolenou Respektivě dva dny.... Zítra je to tiž rally a tam nesmím chybět,už jsem si objednal nový fotáček za dvanáctku tak to musím vyzkoušet A to mi prakticky zabije celé volno,takže se pak už jen psychicky připravím na práci a moje oblíbené prodloužené šichty:D Citovat
Kejticka Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Já jsem si naštěstí vybojoval letošní první dovolenou Respektivě dva dny.... Zítra je to tiž rally a tam nesmím chybět,už jsem si objednal nový fotáček za dvanáctku tak to musím vyzkoušet A to mi prakticky zabije celé volno,takže se pak už jen psychicky připravím na práci a moje oblíbené prodloužené šichty:D jakej fotasek smimli se zeptat?zrcadlovka nebo neco jincejsiho? ja mam zrcaslo canon 300D..uz je to starsi padlo ale bomba stroj:)..mam k tomu zakladnimu objektivu od canona 15 -55 nebo jak jeste tamrona 300tusim a nejaky tz polar.sklicka a par serepeticek...zatim neumim ale az bude cas zacnu se ucit| Citovat
godzila.01 Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Koupil jsem si kompakta http://www.alza.cz/panasonic-lumix-dmc-fz38e-k-d139203.htm zrovna ho zlevnili K tomu nějaké volovinky okolo nějaké věci do servru a sem tam dneska za dvacet tisíc Citovat
Kejticka Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Koupil jsem si kompakta http://www.alza.cz/panasonic-lumix-dmc-fz38e-k-d139203.htm zrovna ho zlevnili K tomu nějaké volovinky okolo nějaké věci do servru a sem tam dneska za dvacet tisíc Tak preji mnoho hezkych fotek a at slouzi:super Citovat
godzila.01 Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: Kejticka Původně zaslal: godzila.01 Koupil jsem si kompakta http://www.alza.cz/panasonic-lumix-dmc-fz38e-k-d139203.htm zrovna ho zlevnili K tomu nějaké volovinky okolo nějaké věci do servru a sem tam dneska za dvacet tisíc Tak preji mnoho hezkych fotek a at slouzi:super No snad bude... Původně jsem uvažoval o zrcadlovce,ale to pro mne nemá moc smysl,když jsem pořád v práci:( I tenhle jen stěží využiju alespon z půlky .... Ale každopádně díky Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Já člověka, co má renaulta a je spokojený znám. Dříve jezdil BMW 5, pak Fábku, Octavii a ted Megana 10, vlastně 11 let starýho a spokojenost maximální. Co se týká závad a oprav. BMW po 25 tis. měnil drahá ramena přední nápravy a všechny díly ze předku (tyčky stab.), takže provozně drahé auto. S Fábkou byl spokojen,ale byla to prý koza... Oktávku měl z druhé ruky, ale 2 roky jetou. Odešla nejdřív klima, pak turbo a tak šla taky pryč. No a po manželce převzal Megana a manželce koupil něco jinýho a jezdí Meganem. Sice couračky, 55 km každý den, ale auto jezdí super a to má 125000 km tachometrových. Klído i přetočených km. Já bych zase až tak auta s pí.....ou nezatracoval. Asi záleží od kusu. Dnešní auta jsou globalizovaná, alá čerpadla nafty Continentál. Dejte tam jakou ko,li nálepku, ale stejně je to conti. ŘJ buďto BOSH, VALEO a ještě dvě značky. Brzdový systém alá cca. 5 firem. a tak je to u všeho... 406tá je už stará, ale i ta měla třeba tempomat (starý model) složený z několika značek. ŘJ tempomatu made in germany, vývěva Rencek made in france, tlačítka a páčky Peugeot, gumová membrána Citroen a společné i s držákem pro BMW. Prostě v rámci úspor jsou ty auta víceméně dnes už spotřebák. [upravil dne 16.4.2010 Georginho_cz406] Citovat
godzila.01 Odesláno 17. duben 2010 Autor Odesláno 17. duben 2010 U každý značky mají svoje.... Koncernový auta to je furt: klima,váha vzduchu,turbo a tyhlety blbosti.... u renoltů je to eletrika obecně... fiaty,oply zase reznou..... atp.... renaulty,ale jsou prostě se svýma problémama elektroniky dost známí..... Ale o tomhle toto vlákno být nemělo Citovat
godzila.01 Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 No nic tak abych trochu pokročil.... Několikatýdenní laborace nepřinesli nic nového.... V koncové fázi sem to auto prohlídnul s pěti známýma automechanikama a stále sme nenašli důvod \"bouchání\" přední osy.... V pondělí sem se už naštval a odvezl auto normálně do značky.... Po dvou dnech laborací přišli úplně na prd :D Takže nevím,asi budu jezdit s klepáním u tohohle vozu asi na furt Jo jen tak pro zajímavost tak mi tam našli nefunkční bitron na klima Takže letošní krize stále pokračuje na autě odchází co může a dohromady to snad dá jen zázrak.... Zapomněl jsem dodat že po těch laboracích sem jaště zjistil vůli v ojničce na zadní nápravě a špatně fungující volnoběžný regulační ventil... Tudíš ten letošní rok mi stál na dílech už takovou pecku že kdybych to přidal k tomu za kolik sem auto před časem pořídil,mohl bych si koupit nějaký malý nový auto :grr Takže já už nevím.... Asi to hodím ze skály Citovat
godzila.01 Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Případně jestli chce někdo auto na pokusy ... třebas pro školení automechanika,můžu prodat a může vesele laborovat... kdo najde závadu dostane slevu :D Citovat
godzila.01 Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 Mno tak jsem zase včera zabil celej den s autem Bitron sem vyměnil,kupodivu to i funguje,takže už se nepřehřívá.... Vůli sem odstranil snadno výměnou za nový díl.... Volnoběžnej regulační ventil taky nebylo tak těžký vyměnit,ale stále se mi zdálo že to moc nejelo tak sem se rozhodl vymlátit katík To je taky story jak blázen.... Měl jsem schovaný starší,ale dobrej katík,a tak přišlo na něj že ho cvičně zničím co to udělá.... Nechtělo se mi to řezat(to byla chyba) tak sem to tak nějak vymlátil skrz něj.... Namontuju na auto ujedu pět kilometrů a konečná.... Byl jsem rád že sem zpátky dojel na dvojku.... Uthrhnul se kus katíku a proletěl až do zadního tlumiče.... No takže se musel sundat celý výfuk.... Katík říznout a totálně vybrat a pak všechny díly pročistit a profoukat kompresorem.... Jinak co mi naštvalo je to jak vypadal koncový díl výfuku co je tam sotva rok,myslel jsem že je tam od výroby,škoda že sem to nenafotil,to sem snad ještě neviděl,ale přijde mi že to udělali ze stlačený mlhy.... No jinak každopádně to jede o poznání líp,reakce na plyn je rychlejší a i menší hluk od motoru Měl jsem to udělat už dávno.... Příští tejden jdu znova rozebrat tu přední osu tak uvidíme co zase najdu za peklo ..... :D:D:D:D Citovat
godzila.01 Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 To jak mi to vejfuk občas truchu rezonuje bude dozajista spojeno s tím vykuchnutým katíkem co? Netestoval už někdo podobnou věc ? Zajímalo by mne jestli se s tím nedá něco dělat,občas lehce rezonuje a když mu dám plnej knedlík tak to má takovej zajímací zvuk Citovat
godzila.01 Odesláno 15. květen 2010 Autor Odesláno 15. květen 2010 Tak po delší době jsem se konečně dostal k tomu vyměnit si znovu ty tlumiče Samozřejmě dle očekávání tlumiče tlumí a náprava bouchá :D Jinak podtrženo sečteno na autě jsou věci cca za 25.000 (cca 50.000 maloobcodní ceny) na autě to není poznat,bouchá vesele dál Tudíž kdokoli by měl nějakou radu co povede k odstranění problému,vesele sem s ní,protože já už opravdu nevím,už jsem to rozebral tolikrát že už znám nazpamět šroubky Ani ve značce mi nepomohli,tudíš má-li nkdo radu sem s ní... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.