godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: Kejticka no tak to jsme na tom podobne...to ze se chystam menit tlumice..s tim jsem nejako pocitala....ale ze si dneska necham prezout auto a dovim se jeste dalsich par veci...taky naka ta tycka na zadnim kole jeste:) nechci vedet co se jeste najde az se me vymenej tlumice a ten curingl na zadnim kole..snad uz nic proboha:) Z toho si vůbec nic nedělej já už tam vyměnil všechny díly který se nějak hýbají a to už několikrát a stále klepe Už jsem v tom autě cca za 25.000 v dílech a to na ně mám sakra velkou slevu :D Pro představu je to opravdu velká krabice .... Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 no ja mam momentalne na uctu lautr ..... a v penezence asi 200:) za to si muzu koupit ted leda tak pumpicku na kolo a jezdit na nozni pohon:) to auto me jednou zabije:D uz mam vymeneny horni ulozeni tlumicu a spoustu seragolovin..by se z toho jeden... Citovat
godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Hele fakt si z toho nic nedělej,já mám nový kompletně všecko a zdaleko to není ideální tak jak by mělo... A při mým štěstí ani nikdy nebude.... Citovat
sharpers Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 takove problemy sou nejhorší měl sem podobny na felině...něco vepředu bouchalo.....vyměněno snad vše, silentbloky, čepy, tlumiče, pera, ramena, řizeni, poloosy, jine kola, uložení tlumičů a přesto si to vesele bouchá dále Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Njn..starsi auto .... pozirac penez .... na nove neni,tak trpme:) Citovat
godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: sharpers takove problemy sou nejhorší měl sem podobny na felině...něco vepředu bouchalo.....vyměněno snad vše, silentbloky, čepy, tlumiče, pera, ramena, řizeni, poloosy, jine kola, uložení tlumičů a přesto si to vesele bouchá dále Fajn... optimista :D Nebo spíš realista... Jak se říká : \"nemažete,klepe to!\" Citovat
godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: Kejticka Njn..starsi auto .... pozirac penez .... na nove neni,tak trpme:) No na nové není a při těch výdajích ani nikdy nebude Maximálně si koupím mín odlítanej starší škopek Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Ja se asi zmazu a to bude to auto koukat:) Citovat
godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: Kejticka Ja se asi zmazu a to bude to auto koukat:) Já ho spíš brzo smařu úplně :D Ideálně by mně ho mohl někdo na totálku nabourat a byl by klid Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Původně zaslal: Kejticka Ja se asi zmazu a to bude to auto koukat:) Já ho spíš brzo smařu úplně :D Ideálně by mně ho mohl někdo na totálku nabourat a byl by klid Nojo ale za penize od pojistovny si koupis dalsi skopek se kterym budes zase jezdit pred kdejakym blbeckem aby ti ho zrusil a takhle to bude porad dokola:D nekonecne mnozstvi starych skopku:D Citovat
godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: Kejticka Původně zaslal: godzila.01 Původně zaslal: Kejticka Ja se asi zmazu a to bude to auto koukat:) Já ho spíš brzo smařu úplně :D Ideálně by mně ho mohl někdo na totálku nabourat a byl by klid Nojo ale za penize od pojistovny si koupis dalsi skopek se kterym budes zase jezdit pred kdejakym blbeckem aby ti ho zrusil a takhle to bude porad dokola:D nekonecne mnozstvi starych skopku:D No něco by dali,něco bych přidal a koupil si pološkopek :D Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Ja ted spis cekam a preji mnoho vydelecnych dni nasim..pac a jelikoz jesi se jim zadari poridi si novy skopek a ja dostanu ten jejich...je to sice renolt,ale pi.. na kapote preziju kdyz je to zhruba 2 roky stary auto:) Citovat
godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Jo tam po třech letech budeš řešit takový problémy jako u pegota po deseti,ale jinak je pí*a v klidu Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Jo tam po třech letech budeš řešit takový problémy jako u pegota po deseti,ale jinak je pí*a v klidu no je to desny posouvadlo to jo...nestras se trema rokama..no ikdyz....tuk tuk tuk,snad ne:) hlavne je to kombik a ten by se me ted dosti hodil,takze....a nemam zrovna moc na vyber:) Citovat
godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: Kejticka Původně zaslal: godzila.01 Jo tam po třech letech budeš řešit takový problémy jako u pegota po deseti,ale jinak je pí*a v klidu no je to desny posouvadlo to jo...nestras se trema rokama..no ikdyz....tuk tuk tuk,snad ne:) hlavne je to kombik a ten by se me ted dosti hodil,takze....a nemam zrovna moc na vyber:) Když není zbytí tak i pí*a musí sloužit,ono jí taky nic jinýho nezbyde,ale já ty auta nějak nemám moc v oblibě,neznám nikoho s touhle značkou komu by se to ne*ralo..... Citovat
sharpers Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 No na nové není a při těch výdajích ani nikdy nebude Maximálně si koupím mín odlítanej starší škopek a pak si koupiš zase min olitanej škopek, a pak dalši a dalši a časem se dostaneš k novemu Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Me povidej..mam znameho mechanika,kterej ma za nasim bytem dilnu...chodim tam docela dost casto...a kdyz ho vidim na necem se vztekat tak je to vetsinou auto od prirozeni:) Citovat
godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: Kejticka Me povidej..mam znameho mechanika,kterej ma za nasim bytem dilnu...chodim tam docela dost casto...a kdyz ho vidim na necem se vztekat tak je to vetsinou auto od prirozeni:) Jo tak v tom bych se našel :D Citovat
godzila.01 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: sharpers No na nové není a při těch výdajích ani nikdy nebude Maximálně si koupím mín odlítanej starší škopek a pak si koupiš zase min olitanej škopek, a pak dalši a dalši a časem se dostaneš k novemu Za posledních několik let jsem se moc z místa nepohnul.... Možné se časem dopracuju na 407,ale to zase už bude šunka,takže nevím čoveče Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Hele ja nevedet co s penezma a premyslet i nad tim aby to bylo uzitkovy...tak jdu do novyho VOLVA cx70...kdybych mela jo echt moc penez tak k tomu jeste mustang shelby:) ale tak ze sedmdesatych let:) hudba ne budoucnosti,ale mozna dalsiho zivota:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.