Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kejticka

no tak to jsme na tom podobne...to ze se chystam menit tlumice..s tim jsem nejako pocitala....ale ze si dneska necham prezout auto a dovim se jeste dalsich par veci...taky naka ta tycka na zadnim kole jeste:) nechci vedet co se jeste najde az se me vymenej tlumice a ten curingl na zadnim kole..snad uz nic proboha:)

Z toho si vůbec nic nedělej já už tam vyměnil všechny díly který se nějak hýbají a to už několikrát a stále klepe :D Už jsem v tom autě cca za 25.000 v dílech a to na ně mám sakra velkou slevu :D :D :D Pro představu je to opravdu velká krabice .... :aut

Odesláno

no ja mam momentalne na uctu lautr ..... a v penezence asi 200:) za to si muzu koupit ted leda tak pumpicku na kolo a jezdit na nozni pohon:) to auto me jednou zabije:D uz mam vymeneny horni ulozeni tlumicu a spoustu seragolovin..by se z toho jeden...

Odesláno

takove problemy sou nejhorší :D měl sem podobny na felině...něco vepředu bouchalo.....vyměněno snad vše, silentbloky, čepy, tlumiče, pera, ramena, řizeni, poloosy, jine kola, uložení tlumičů a přesto si to vesele bouchá dále :D

Odesláno
Původně zaslal: sharpers

takove problemy sou nejhorší :D měl sem podobny na felině...něco vepředu bouchalo.....vyměněno snad vše, silentbloky, čepy, tlumiče, pera, ramena, řizeni, poloosy, jine kola, uložení tlumičů a přesto si to vesele bouchá dále :D

Fajn...:roker optimista :D :D :D Nebo spíš realista... Jak se říká : \"nemažete,klepe to!\" :D

Odesláno

Njn..starsi auto .... pozirac penez .... na nove neni,tak trpme:)

No na nové není a při těch výdajích ani nikdy nebude :D Maximálně si koupím mín odlítanej starší škopek :D

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Ja se asi zmazu a to bude to auto koukat:)

Já ho spíš brzo smařu úplně :D :D :D Ideálně by mně ho mohl někdo na totálku nabourat a byl by klid :D

Nojo ale za penize od pojistovny si koupis dalsi skopek se kterym budes zase jezdit pred kdejakym blbeckem aby ti ho zrusil a takhle to bude porad dokola:D nekonecne mnozstvi starych skopku:D

Odesláno

Ja se asi zmazu a to bude to auto koukat:)

Já ho spíš brzo smařu úplně :D :D :D Ideálně by mně ho mohl někdo na totálku nabourat a byl by klid :D

Nojo ale za penize od pojistovny si koupis dalsi skopek se kterym budes zase jezdit pred kdejakym blbeckem aby ti ho zrusil a takhle to bude porad dokola:D nekonecne mnozstvi starych skopku:D

No něco by dali,něco bych přidal a koupil si pološkopek :D :D :D

Odesláno

Ja ted spis cekam a preji mnoho vydelecnych dni nasim..pac a jelikoz jesi se jim zadari poridi si novy skopek a ja dostanu ten jejich...je to sice renolt,ale pi.. na kapote preziju kdyz je to zhruba 2 roky stary auto:)

Odesláno

Jo tam po třech letech budeš řešit takový problémy jako u pegota po deseti,ale jinak je pí*a v klidu :D

no je to desny posouvadlo to jo...nestras se trema rokama..no ikdyz....tuk tuk tuk,snad ne:) hlavne je to kombik a ten by se me ted dosti hodil,takze....a nemam zrovna moc na vyber:)

Odesláno

Jo tam po třech letech budeš řešit takový problémy jako u pegota po deseti,ale jinak je pí*a v klidu :D

no je to desny posouvadlo to jo...nestras se trema rokama..no ikdyz....tuk tuk tuk,snad ne:) hlavne je to kombik a ten by se me ted dosti hodil,takze....a nemam zrovna moc na vyber:)

Když není zbytí tak i pí*a musí sloužit,ono jí taky nic jinýho nezbyde,ale já ty auta nějak nemám moc v oblibě,neznám nikoho s touhle značkou komu by se to ne*ralo..... :D

Odesláno

No na nové není a při těch výdajích ani nikdy nebude :D Maximálně si koupím mín odlítanej starší škopek :D

a pak si koupiš zase min olitanej škopek, a pak dalši a dalši a časem se dostaneš k novemu :D

Odesláno

Me povidej..mam znameho mechanika,kterej ma za nasim bytem dilnu...chodim tam docela dost casto...a kdyz ho vidim na necem se vztekat tak je to vetsinou auto od prirozeni:)

Odesláno

Me povidej..mam znameho mechanika,kterej ma za nasim bytem dilnu...chodim tam docela dost casto...a kdyz ho vidim na necem se vztekat tak je to vetsinou auto od prirozeni:)

Jo tak v tom bych se našel :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: sharpers

a pak si koupiš zase min olitanej škopek, a pak dalši a dalši a časem se dostaneš k novemu :D

Za posledních několik let jsem se moc z místa nepohnul.... Možné se časem dopracuju na 407,ale to zase už bude šunka,takže nevím čoveče :D

Odesláno

Hele ja nevedet co s penezma a premyslet i nad tim aby to bylo uzitkovy...tak jdu do novyho VOLVA cx70...kdybych mela jo echt moc penez tak k tomu jeste mustang shelby:) ale tak ze sedmdesatych let:) hudba ne budoucnosti,ale mozna dalsiho zivota:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...