Xonik Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Zdravím všechny. Už mockrát jste mi pomohli tak se obracím opět s problémem. Moje 406 2,1 TD nechce nastartovat. Starter točí, ale motor nechce naskočit. Snahu má, ale nikdy nechytne. Stalo se mi to po 3 za 10 dní. Poprvé jen tak náhodně 4x během dne, ale pokaždé to chytlo. Podruhé jsem zůstal stát v Brně, to už nechytlo, tak odtahovka a že to zkusí vyřešit sami, tak to odvzdušňovali až jim to druhý den chytlo, pak 1 den bez problému na drc a další den zase. Takže oprava za 1000 kč zbytečná. Zkoušeli jsme na diagnostice přečíst závady a píše snímač otáček. Tak jsme jej vyměnili za nový, ale stále nic. Čerpadlo je po repasi asi 1 rok. Naftou by to být nemělo protože jsem na nádrž najezdil 550 km. Až poté to udělalo. Zajímavé je že vždy po zapnutí klíčku do polohy žhavení se zvedne otáčkoměr na asi 250 otáček. Po speciálním odvzdušnění v servisu začal otáčkoměr ukazovat o 500 otáček více než je pravda. Pokud by někoho napadlo čím by to mohlo být, uvítám každý tip. Předem všem díky. Citovat
punkac Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 zeptám se, máš imobilizér nebo kalkulačku? Mohly by to být ulámané drátky za kalkulačkou nebo mohl odejít snímač čipu imobilizéru (taková cívečka v blízkosti spínačky) Citovat
Xonik Odesláno 12. duben 2010 Autor Odesláno 12. duben 2010 Tak jsem zkoušel jestli to není naftou, ale bez úspěchu. Potom jsem zkusil poklepat lehce po čerpadle, kablíku co vede od snímače prvního vstřiku, a na ten váleček co je na hadici co vede zpátky z čerpadla do nádrže a ozval se nějaký zvuk jakoby nafta protekla nějakou malinkou dírkou a ejhle, ono to startuje. Takže příště zkusím klepat postupně. Každopádně nevíte někdo k čemu ten váleček na té zpátečce je ? Jestli je to stop ventilek, nebo jen sítko s filtrem před nádrží ? Předem díky všem za reakce. Citovat
Xonik Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Tak jsem po dlouhéím pozorování zjistil, že když mi auto nechce naskočit, tak stačí lehce ťuknout druhým koncem šroubováku po horním solenoidu na čerpadle a motor naskočí nadrc. Díval jsem se pod solenoid a našel tam rozmáčknuté těsnění (okroužek) Tak jsem jej vyměnil, ale stále problém občas přetrvává. Nenapadá někoho čím by to mohlo ještě být ? Nerad by jsem vyměnil solenoid za 7 tis a zbytečně. Ani nevím co tam ten vrchní ovládá. Boční jsem vyčetl že zavírá a otevírá naftu, ale mě to dělá horní. Díky za každou informaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.