Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: obaf

beriem ta za slovo, potom ti pripomeniem, keby nieco:D

snazim sa svoje sluby plnit, a ked ide o vas, tak si davam obzvlast zalezat...:D:super:mrk;)

Odesláno

Pastorek si ma tam zapisal, ale neviem neviem :( Myslel som ze dojdem automaticky, ale tak vidis, 306 tka je KO, na R19 tka chamade tam urcite nepojdem :D Ma stale deravy vyfuk, a bojim sa s tym ist inde jak po meste :D

Tak neviem :(

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Pastorek si ma tam zapisal, ale neviem neviem :( Myslel som ze dojdem automaticky, ale tak vidis, 306 tka je KO, na R19 tka chamade tam urcite nepojdem :D Ma stale deravy vyfuk, a bojim sa s tym ist inde jak po meste :D

Zapísal som ťa automaticky a ani neuvažuj nad tým že neprídeš. Jediný ospravedlniteľný dôvod je hospitalizácia. Inak :bacha :bacha :bacha (Durko, kaper a ja. Za každého jedna bejsbolka)

Odesláno

dojdi si pre 405-ku

Odesláno

Chceš 206 1,4HDI dvojmiestna, 306 komby 2,0HDI,Boxer 3,0HDI, Máš to aj z odvozom a dovozom a nech ta ani nenapadne že neprídeš. :bacha:bacha Kludne preteba prídem a aj ta potom odveziem samozrejme aj s polovičkou aspon si dáme pivko a tú slivovičku.

Odesláno

LubkO, do 14,00 robím , končím v Trnave, môžem ťa odtiaľ zobrať do Šúroviec:P môžeš si vybrať kto ťa zvezie, určite sa ešte niekto ponúkne:papa:super

Odesláno

UUU :) Dakujem vsetkym za ponuky :)

Tak pokial chces kaper, tak sa mozme nejako dohodnut :) Ked sa nedohodnem s kaprom, tak budem otravovat rarasika :D No aspom ze tu slivovicu si budem moct dat :D Jedina vyhoda :D :D :D

Odesláno

uuuuu v coupecku :D Ale nie, nebudem otrvavovat :D :D :D Kaper to ma tak sa mi zda po ceste, tak budem otravovat jeho :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...