winco Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 na motorke by som predpisovo nikdy nechodil:D teda zo začiatku ano ale potom nie:D Citovat
pastorek Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: rarasik ...doprovodím až do Náhlikova ( budúci názov Šúroviec)... provokatér Původně zaslal: rarasik Pastorek, ak sa nič nepo(!)serie, tak prídem, veď vieš To by si ma potešil. Nezabudni zobraľ svoju šarmantnú manželku. Původně zaslal: chechet jinak ja + 0 kdyz tak ..škoda ale zmením. Ak sa nás pozbiera viacej tak dáme spanilku Šúrovce - Zelenice. To mám v zálohe keby bolo viacej účastníkov alebo chladno. Tam zaberieme celú picérku. Citovat
Chepp Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Tak to je v haji... jmenovku nemam... hmm nejakou skusim obsatarat.... snad.... Tak toz kudy tak asi pojedu? ze by teda prez modru? mate nekdo nejaky dobry tip at nejezdim po nejaky polni ceste? Kdyz pojedu z vrchu od nas po dalnici... Citovat
Existujuci Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: Chepp Tak to je v haji... jmenovku nemam... hmm nejakou skusim obsatarat.... snad.... Tak toz kudy tak asi pojedu? ze by teda prez modru? mate nekdo nejaky dobry tip at nejezdim po nejaky polni ceste? Kdyz pojedu z vrchu od nas po dalnici... Podla toho ci pojdes na Brno alebo Drietomu a Trencin? (Som z Pezinka) a pojdem cez Vinosady- Modru-Budmerice-Ružindol-Trnava-Zavar-Šúrovce. [upravil dne 15/4/10 Existujuci] [upravil dne 15/4/10 Existujuci] [upravil dne 15/4/10 Existujuci] Citovat
pastorek Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Chepp, menovku dostaneš pri príchode. Odporúčam sa vyhnúť Bratislave, takže pri Malackách odbočiť na Pezinskú babu. V Pezinku smer Senec, tam na diaľnicu smer Trnava, pri Trnave odbočiť na R1 smer Nitra a na prevej odbočke smer Križovany - Zavar - Šúrovce. [upravil dne 15/4/10 pastorek] Citovat
Chepp Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Aaa... pastorek pochopil... ze od brna pod dalnici smer bratislava... kazdopadne tak sem take premyslel... pokudj e tam dobra cesta tak je to oukej....porad lepsi jak ty tragedie u nas... Citovat
Qcko Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Teda neviem odkial presne pojdes, ale mozes to seknut cez Veselí na Moravě, odtial smer Nove mesto nad Váhom a odtial pojdeme komplet spolu ... pripadne aj cez Puchov ... z Olomouce mas plno moznosti, je to uz na tebe;) Citovat
rarasik Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Olomouc -Přerov-Uh.Hradište-Strání-Nové Mesto n.V., počkáme ťa a ideme :-) Citovat
obaf Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Chepp: Je to dobra cesta co ti odporucil pastorek, a ma stam aj horsku premiu Pernek-Pezinok, pozor na zakruty, nejeden frajer tam uz skoncil na streche v lese:papa Citovat
Y2K Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Aj ta druha moznost nie je zla. Pripadne ak nie na Nove Mesto, mozes ist smerom na PN a to pojdes cez Vrbove Citovat
BrankoKK Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 sakra, tak strasne rad by som isiel na nejaku stretavku!!! namiesto toho sa musim j...... v zahranici, aby som daco mal... no nic, dufam, ze mi to niekedy vyjde ( musim dakoho splasit a zorganizujeme daco v tatrach), zatial som bol iba v senici a pacilo sa. ale prijemnu zabavu prajem!!! Citovat
obaf Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Tak prid do piestan, alebo budes stale v italii? Citovat
BrankoKK Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 ved prave na ten datum si chcem vybavit dovolenku, ale mam trochu blbeho sefa... uvidime ako to dopadne... nabeton budem doma v oktobri, takze ak bude nejaka akcia aj na konci sveta, dojdem!!! Citovat
obaf Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 beriem ta za slovo, potom ti pripomeniem, keby nieco:D Citovat
chechet Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Původně zaslal: rarasik Chechet, tak až pojedeš ze Zlína přes Strání nebo Drietomu, tak od Nového Mesta nad Váhom ťa doprovodím až do Náhlikova ( budúci názov Šúroviec), len nesmieš na ten trojliter moc dupať tento týždeň som sa nažral prachu už dosť Pastorek, ak sa nič nepo(!)serie, tak prídem, veď vieš:bacha:D ja pojedu zrejme uz v sobotu do PK a v nedeli ztama do Suroviec. jinak jezdim rad pres zahorie, jsou tam krasne a malo frekventovane silnice. treba takovy usek \"SSS\" (Skalica-Senica-Smolenice) je krasa. mimo obce tama svistim stejne rychle jako po dalnici. skoda, ze se pak v Smolenicih silnice zmeni na nefalsovany tankodrom, ktery trva temer az do PK... Citovat
rarasik Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 u mňa zmena programu, v nedeľu 25.4. som v práci:(, min. doobeda, takže uvidíme čo bude, ale jazda s Y2K a Qckom sa asi určite nekoná, jedine snáď spiatočná, sorry:mad: Citovat
pastorek Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 Původně zaslal: BrankoKK ... musim dakoho splasit a zorganizujeme daco v tatrach... Už sme sa dohodli že tento rok meniť plány nebudeme ale budúci rok bude veľký zraz v tatrách. Predbežné termíny zrazov nájdeš vždy na stránke v mojom popise. Na November vychádza Senica, tak mmôžeš mať repete. Citovat
Qcko Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Hmm, zatial to vyzera na takych 20 ludi, to je v pohode, uvidim ako pochodim v nedelu a mozno pritiahnem noveho clena na jeho 406ke Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.