Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: rarasik

...doprovodím až do Náhlikova ( budúci názov Šúroviec)...

provokatér :bacha

Pastorek, ak sa nič nepo(!)serie, tak prídem, veď vieš

To by si ma potešil. Nezabudni zobraľ svoju šarmantnú manželku.

Původně zaslal: chechet

jinak ja + 0 kdyz tak :)

..škoda ale zmením.

Ak sa nás pozbiera viacej tak dáme spanilku Šúrovce - Zelenice. To mám v zálohe keby bolo viacej účastníkov alebo chladno. Tam zaberieme celú picérku.

Odesláno

Tak to je v haji... jmenovku nemam... hmm nejakou skusim obsatarat.... snad....

Tak toz kudy tak asi pojedu? ze by teda prez modru? mate nekdo nejaky dobry tip at nejezdim po nejaky polni ceste? Kdyz pojedu z vrchu od nas po dalnici... :roker

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

Tak to je v haji... jmenovku nemam... hmm nejakou skusim obsatarat.... snad....

Tak toz kudy tak asi pojedu? ze by teda prez modru? mate nekdo nejaky dobry tip at nejezdim po nejaky polni ceste? Kdyz pojedu z vrchu od nas po dalnici... :roker

Podla toho ci pojdes na Brno alebo Drietomu a Trencin?

(Som z Pezinka) a pojdem cez Vinosady- Modru-Budmerice-Ružindol-Trnava-Zavar-Šúrovce.

[upravil dne 15/4/10 Existujuci]

Odesláno

Chepp, menovku dostaneš pri príchode.

Odporúčam sa vyhnúť Bratislave, takže pri Malackách odbočiť na Pezinskú babu. V Pezinku smer Senec, tam na diaľnicu smer Trnava, pri Trnave odbočiť na R1 smer Nitra a na prevej odbočke smer Križovany - Zavar - Šúrovce.

[upravil dne 15/4/10 pastorek]

Odesláno

Aaa... pastorek pochopil... ze od brna pod dalnici smer bratislava...

kazdopadne tak sem take premyslel... pokudj e tam dobra cesta tak je to oukej....porad lepsi jak ty tragedie u nas...:D

Odesláno

Teda neviem odkial presne pojdes, ale mozes to seknut cez Veselí na Moravě, odtial smer Nove mesto nad Váhom a odtial pojdeme komplet spolu :D ... pripadne aj cez Puchov :D ... z Olomouce mas plno moznosti, je to uz na tebe;)

Odesláno

Chepp: Je to dobra cesta co ti odporucil pastorek, a ma stam aj horsku premiu Pernek-Pezinok, pozor na zakruty, nejeden frajer tam uz skoncil na streche v lese:papa

Odesláno

sakra, tak strasne rad by som isiel na nejaku stretavku!!!

namiesto toho sa musim j...... v zahranici, aby som daco mal...

no nic, dufam, ze mi to niekedy vyjde ( musim dakoho splasit a zorganizujeme daco v tatrach), zatial som bol iba v senici a pacilo sa.

ale prijemnu zabavu prajem!!!:papa

Odesláno

ved prave na ten datum si chcem vybavit dovolenku, ale mam trochu blbeho sefa...:bacha

uvidime ako to dopadne...:nevim

nabeton budem doma v oktobri, takze ak bude nejaka akcia aj na konci sveta, dojdem!!!:)

Odesláno

Chechet, tak až pojedeš ze Zlína přes Strání nebo Drietomu, tak od Nového Mesta nad Váhom ťa doprovodím až do Náhlikova ( budúci názov Šúroviec), len nesmieš na ten trojliter moc dupať:aut tento týždeň som sa nažral prachu už dosť:blicismajlik

Pastorek, ak sa nič nepo(!)serie, tak prídem, veď vieš:roker:bacha:D

ja pojedu zrejme uz v sobotu do PK a v nedeli ztama do Suroviec. jinak jezdim rad pres zahorie, jsou tam krasne a malo frekventovane silnice. treba takovy usek \"SSS\" (Skalica-Senica-Smolenice) je krasa. mimo obce tama svistim stejne rychle jako po dalnici. ;) skoda, ze se pak v Smolenicih silnice zmeni na nefalsovany tankodrom, ktery trva temer az do PK... :blicismajlik

Odesláno
:bacha u mňa zmena programu, v nedeľu 25.4. som v práci:(, min. doobeda, takže uvidíme čo bude, ale jazda s Y2K a Qckom sa asi určite nekoná:bojim, jedine snáď spiatočná, sorry:mad:
Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

... musim dakoho splasit a zorganizujeme daco v tatrach...

Už sme sa dohodli že tento rok meniť plány nebudeme ale budúci rok bude veľký zraz v tatrách.

Predbežné termíny zrazov nájdeš vždy na stránke v mojom popise. Na November vychádza Senica, tak mmôžeš mať repete.

Odesláno

Hmm, zatial to vyzera na takych 20 ludi, to je v pohode, uvidim ako pochodim v nedelu a mozno pritiahnem noveho clena na jeho 406ke :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...