Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja mam svoju menovku hodenu v kasliku v aute :) ... a hadam si nemyslis ze dostanes zakazdym novu, ale tak teba vsetci poznaju, ziadnu nepotrebujes :)

Odesláno

Pastorek: ja urcite nepridem, oprav si zoznam:)

chepp: S tou rychlostou cez bratislavu by som si nebol taky isty, je tu totiz autosalon, a pojdes presne okolo neho:)

[upravil dne 15/4/10 obaf]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Aké skúšanie? Prídi a hotovo. S pizzou si nerob problém, moja si minule objednala iba so šunkou a kukuricou takže odvtedy robia i kukuričný báleš. :D

..takže píšem si : Existujúci + 1

:D

P.S. Aby to nedopadlo ako v Báhoni keď si sa sľúbil a nič. Ešte máš u mňa menovku.

Ten Bahon ma stve,ked ja mam nedele treningy od 14-16.00 hod. Asi jeden vynecham.

[upravil dne 14/4/10 pastorek]

[upravil dne 15/4/10 Existujuci]

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Původně zaslal: pastorek

Aké skúšanie? Prídi a hotovo. S pizzou si nerob problém, moja si minule objednala iba so šunkou a kukuricou takže odvtedy robia i kukuričný báleš. :D

..takže píšem si : Existujúci + 1

:D

P.S. Aby to nedopadlo ako v Báhoni keď si sa sľúbil a nič. Ešte máš u mňa menovku.

Ten Bahon ma stve,ked ja mam nedele treningy od 14-16.00 hod. Asi jeden vynecham.

Odesláno

Chechet, tak až pojedeš ze Zlína přes Strání nebo Drietomu, tak od Nového Mesta nad Váhom ťa doprovodím až do Náhlikova ( budúci názov Šúroviec), len nesmieš na ten trojliter moc dupať:aut tento týždeň som sa nažral prachu už dosť:blicismajlik

Pastorek, ak sa nič nepo(!)serie, tak prídem, veď vieš:roker:bacha:D

Odesláno

chechet: nepocuvaj, pod cez Puchov, to mas zo Zlina 60km a odtial mozeme ist spolu :D

rarasik: kludne sa mozeme niekde spojit, napriklad aj v Novom Meste nad Vahom pri Peugeote pod mostom :mrk

Odesláno

od toho šulekova idem po tej ceste aj ja:D:D::D a inak neboj do šuroviec idem aj teraz v sobotu :D a par krat som tam už bol:D tak cestu poznam dobre :D viac jak 90-100 je risk bo je to sama jama tak to prišerne trase:D a rovno chodiť viem:D

Odesláno

dobre nikomu nepoviem:D a to si riskol 180??? ja som rozmýšlal že aka krasna rovinka že tam by sa na motorke išlo paradne ale ked osm potom šiel tak sama jama samy hrbol, a hneť som si to rozmylsle že na motorke by to bolo zatrest isť tade rýchlo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...