Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ten samjlik je automaticky písany mnou za každou vetou. mám to tak v prstoch už, že ked končim vetu dam smajla. to si mal vydieť ked som písal maturitnu pracu, furt sa mi tam objavoval smajlik.

Odesláno

Dobre postihnutie, ja zas casto pisem tri bodky ... :D ... v tomto prispevku si sa drzal :D ... kazdopadne na zraz urcite dojdi, neolutujes, das si pizzu, nakuknes niekomu do auta a pojdes domov, ako sa da krajsie stravit nedela :super

Odesláno

vypočujem krytiku od vas, behnem za kamaratkou ešte, býva totiž v šurovciach. a potom pojdem domov a zase sa učiť do školy........a inak tie 3 bodky davam aj ja ale davam ich viacej, ja mám degeneraciu už z tých chatov všeliakých, ale neako to bduem krotiť

Odesláno

toho si užijem na treningu dosť :D ale zase tam mám možnosť zmaltiť par ludi legalne beztrestne, ale zas ked su lepši tak zbiju ony mňa ale už tam je lepši tak jeden teda okrem trenera jeden dvaja maximalne :D

Odesláno

Kecov kecov všetci chcú niečo zadarmo ten čo ma doniesť koláče radšej nepríde pekne a Durko rozmýšla či príde. A nad čím rozmyšlaš ved to je už dane že musíš dojsť.:bacha:bacha:bacha:bacha:papa:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

ho hou... kua kdyz to tak ctu .... ze bcyh dorazil taky... tady tahle debata uz je vice nez zavadejici do nalady srazu... :D...:D...:D

Nazdar kludne sa dostav budeš len vytany. A spozname dalšieho člena z CZ.

:super A ostatny si berte príklad napísal že príde a hotovo:super;);)

Odesláno

co? ja nic.......ja se sem jenom omylem pripletl.. :D

jeste musim vysvetlit zene ze v nasledujim mesicu absolvujeme 3x sraz peugeot clubu.... zatim vi o jednom...

ma nekdo nejaky originalni napad jak ji to podat?:D

Odesláno

co? ja nic.......ja se sem jenom omylem pripletl.. :D

jeste musim vysvetlit zene ze v nasledujim mesicu absolvujeme 3x sraz peugeot clubu.... zatim vi o jednom...

ma nekdo nejaky originalni napad jak ji to podat?:D

Kľudne jej povec že takú pizzu ešte nejedla a kofolu mam že keď ju miluješ nie je čo riešiť.

Potom máme aj slivovicu ale to by nesmela šoférovať

Odesláno

Jo tak kofola je neco pro mne... slivovica je neco pro ni... tak to bude OK... :D

[upravil dne 13/4/10 Chepp]

Tak to som rád a donesiem aj domácu aby sa nestažovala na Ečka

:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Kaper, ty si spustil kortešačky ako pred voľbami. Paráda.

Slivovicu nájdem tiež a ochotne obetujem na oltár zrazu. :D

Obaf sľúbil zákusky, kaper slivovicu..... to sa musím snažiť aby bolo i nejaké prekvapenie.

Odesláno
Původně zaslal: praktik

Původně zaslal: winco

vy ste všetci taky štedri ako ja :D nič nedate zadarmo:D

Ale dame:bacha:bacha:bachapo papuli:D:D:D:D:D:D

Keď píšeš \"dáme\" a nie \"dajú\" tak mi logicky vyplýva že prídeš tiež.

Píšem si - praktik + 1

:D

Odesláno

čo s krabicou ja verim že bude plna kolačov. Nič ine okrem kolačov pre Peugeotclub tam nebude. To nemusim ani prachy zo sebou nosiť, sa najim aj z tách kolačov, už len čo si kupim kofolu neaku aby som nebol smädny a možem isť domov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...