winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 ten samjlik je automaticky písany mnou za každou vetou. mám to tak v prstoch už, že ked končim vetu dam smajla. to si mal vydieť ked som písal maturitnu pracu, furt sa mi tam objavoval smajlik. Citovat
Qcko Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Dobre postihnutie, ja zas casto pisem tri bodky ... ... v tomto prispevku si sa drzal ... kazdopadne na zraz urcite dojdi, neolutujes, das si pizzu, nakuknes niekomu do auta a pojdes domov, ako sa da krajsie stravit nedela Citovat
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 vypočujem krytiku od vas, behnem za kamaratkou ešte, býva totiž v šurovciach. a potom pojdem domov a zase sa učiť do školy........a inak tie 3 bodky davam aj ja ale davam ich viacej, ja mám degeneraciu už z tých chatov všeliakých, ale neako to bduem krotiť Citovat
praktik Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: winco vy ste všetci taky štedri ako ja nič nedate zadarmo:D Ale dame:bacha:bacha:bachapo papuli:D:D:D:D:D:D Citovat
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 toho si užijem na treningu dosť ale zase tam mám možnosť zmaltiť par ludi legalne beztrestne, ale zas ked su lepši tak zbiju ony mňa ale už tam je lepši tak jeden teda okrem trenera jeden dvaja maximalne Citovat
kaper Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Kecov kecov všetci chcú niečo zadarmo ten čo ma doniesť koláče radšej nepríde pekne a Durko rozmýšla či príde. A nad čím rozmyšlaš ved to je už dane že musíš dojsť.:bacha:bacha:bacha:papa:papa:papa:papa Citovat
Chepp Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 ho hou... kua kdyz to tak ctu .... ze bcyh dorazil taky... tady tahle debata uz je vice nez zavadejici do nalady srazu... ...... Citovat
kaper Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Chepp ho hou... kua kdyz to tak ctu .... ze bcyh dorazil taky... tady tahle debata uz je vice nez zavadejici do nalady srazu... ...... Nazdar kludne sa dostav budeš len vytany. A spozname dalšieho člena z CZ. A ostatny si berte príklad napísal že príde a hotovo:super;) Citovat
Chepp Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 co? ja nic.......ja se sem jenom omylem pripletl.. jeste musim vysvetlit zene ze v nasledujim mesicu absolvujeme 3x sraz peugeot clubu.... zatim vi o jednom... ma nekdo nejaky originalni napad jak ji to podat? Citovat
Y2K Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Ja mam...ze nech nie som jedine coupe na zraze, teda ak nepride Jozefsv Citovat
kaper Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Chepp co? ja nic.......ja se sem jenom omylem pripletl.. jeste musim vysvetlit zene ze v nasledujim mesicu absolvujeme 3x sraz peugeot clubu.... zatim vi o jednom... ma nekdo nejaky originalni napad jak ji to podat? Kľudne jej povec že takú pizzu ešte nejedla a kofolu mam že keď ju miluješ nie je čo riešiť. Potom máme aj slivovicu ale to by nesmela šoférovať Citovat
Chepp Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Jo tak kofola je neco pro mne... slivovica je neco pro ni... tak to bude OK... [upravil dne 13/4/10 Chepp] Citovat
kaper Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Chepp Jo tak kofola je neco pro mne... slivovica je neco pro ni... tak to bude OK... [upravil dne 13/4/10 Chepp] Tak to som rád a donesiem aj domácu aby sa nestažovala na Ečka :D:D:D:D:D:D Citovat
pastorek Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 Kaper, ty si spustil kortešačky ako pred voľbami. Paráda. Slivovicu nájdem tiež a ochotne obetujem na oltár zrazu. Obaf sľúbil zákusky, kaper slivovicu..... to sa musím snažiť aby bolo i nejaké prekvapenie. Citovat
pastorek Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: praktik Původně zaslal: winco vy ste všetci taky štedri ako ja nič nedate zadarmo:D Ale dame:bacha:bacha:bachapo papuli:D:D:D:D:D:D Keď píšeš \"dáme\" a nie \"dajú\" tak mi logicky vyplýva že prídeš tiež. Píšem si - praktik + 1 Citovat
winco Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 vyzera to tak že ked sa nič nestane tak sa stavim pozreť si možeš napísať winco+0 Citovat
obaf Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: kaper ten čo ma doniesť koláče radšej nepríde pekne Ten nepride ale kolace by dorazit mali:papa Citovat
pastorek Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Už vidím ako nás tam čaká UPS-ka s krabicou koláčov. Citovat
winco Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 čo s krabicou ja verim že bude plna kolačov. Nič ine okrem kolačov pre Peugeotclub tam nebude. To nemusim ani prachy zo sebou nosiť, sa najim aj z tách kolačov, už len čo si kupim kofolu neaku aby som nebol smädny a možem isť domov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.