Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

frajerku už nemám, auto nepojičam ani tatkovi kery mi ho kupil:D a motorku som v živote nemal a keby mám tak nikomu nepojičam ale ty určite nie si taky ako ja, si určite lepši človek

Odesláno

takže ratam s tým že ked bude sucho tak mi ju pojičaš :D dohodnute ......dufam že ju máš pojistenu pretože neviem kto by ti zaplatil pripadne vzniknute škody na nej:D

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Alebo, zeby som isiel radsej na zraz ako na svadbu?:D

Samozrejme, veď čo by si robil doma. Tam budú \"dožírky\" takže o nič neprídeš. Vyprchané víno, studená šnicla, šalát oblozený muchami .... to radšej čerstvú pizzu v Šúrovciach.

:D:D

Y2K, kľudne mu to sľúb, aspom príde. Potom vymyslíme nejakú závadu. Napríklad \"myši ožrali káble\".:D

[upravil dne 13/4/10 pastorek]

Odesláno

tak to je velice velka utecha:D si jak spolužiak, tiež je inak z Vrboveho ma horneta 700-vku a ked som sa spýtal či mi ju nepojiča tak povedal, že mi dovoli akurat tak chytiť sa vyfuku po jazde

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

to radšej čerstvú pizzu v Šúrovciach.

:D:D

Dufam že vam tam robia dobru pizzu :D pretože ja bars jaku pizzu nezjem, som prieberčivy

a neboj už som pevno rozhodnuty, že ked to bude 25.4. tak pridem:D ale dufam že s mi poskladaťe aspoň na kofolu :D to mám akurat meniny:D

[upravil dne 13/4/10 winco]

Odesláno

V pohode...

:D ci poznam...

To je ten co potrebuje pomocne kolecka aby nespadol na havrane a chodi zasadne 50 aj po dialnici :D

A aby sa mu to vobec rozbehlo si musi kupit vacsiu rozetu :D:D:D

Ale ne...robim si srandu...jasne ze poznam

[upravil dne 13.4.2010 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: winco

Dufam že vam tam robia dobru pizzu :D pretože ja bars jaku pizzu nezjem, som prieberčivy

Aj ja som a chutí mi.

Původně zaslal: winco

...ale dufam že s mi poskladaťe aspoň na kofolu :D to mám akurat meniny:D

Ako darček dostaneš pizzu zadara ale ako oslávenec by si mal doniesť nejaké zákusky. Stačí pre 40 ľudí.

:D

P.S. Neplaš sa, tie zákusky bol žart. :D

obaf, neboj sa, bude nás dosť na priamu konzumáciu.

[upravil dne 13/4/10 pastorek]

Odesláno

jasne že to je len ako žart :D ved kde by som ja zobral zakusky pre 40 ludi:Dalebo sa dohndem s obafom že by sme sa stretli niekde mimo dediny a tie zakusky čo donese by som si privlastnil:D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

V pohode...

:D ci poznam...

To je ten co potrebuje pomocne kolecka aby nespadol na havrane a chodi zasadne 50 aj po dialnici :D

A aby sa mu to vobec rozbehlo si musi kupit vacsiu rozetu :D:D:D

Ale ne...robim si srandu...jasne ze poznam

[upravil dne 13.4.2010 Y2K]

ano to je ten čo na havrane vletel do jarku v 80 či kedy :D a na to ostatne neviem či je to pravda :D

Odesláno

winco: tebe pise PC namiesto bodky tohto smilika? --> :D ... ze ho mas za kazdou vetou :)

...inak som zistil, ze Terchovu mam o mesiac neskor, takze by sme sa mozno ze aj na pizzu objavili :mrk ... zajtra napisem na stopero:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...