winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Y2K: ked nebude mokro dojdi na tej Ducati:D od autoškoly som nesedel na motorke a chcem si zajazdiť mi potom pojičaš Citovat
Y2K Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 By si mohol vediet ze auta (motorky) a frajerky sa nepozicavaju Aj ked teda pri tej frajerke by mi to asi az tak nevadilo :D Citovat
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 frajerku už nemám, auto nepojičam ani tatkovi kery mi ho kupil:D a motorku som v živote nemal a keby mám tak nikomu nepojičam ale ty určite nie si taky ako ja, si určite lepši človek Citovat
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 takže ratam s tým že ked bude sucho tak mi ju pojičaš dohodnute ......dufam že ju máš pojistenu pretože neviem kto by ti zaplatil pripadne vzniknute škody na nej:D Citovat
pastorek Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: obaf Alebo, zeby som isiel radsej na zraz ako na svadbu? Samozrejme, veď čo by si robil doma. Tam budú \"dožírky\" takže o nič neprídeš. Vyprchané víno, studená šnicla, šalát oblozený muchami .... to radšej čerstvú pizzu v Šúrovciach. :D Y2K, kľudne mu to sľúb, aspom príde. Potom vymyslíme nejakú závadu. Napríklad \"myši ožrali káble\". [upravil dne 13/4/10 pastorek] Citovat
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 tak to je velice velka utecha:D si jak spolužiak, tiež je inak z Vrboveho ma horneta 700-vku a ked som sa spýtal či mi ju nepojiča tak povedal, že mi dovoli akurat tak chytiť sa vyfuku po jazde Citovat
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: pastorek to radšej čerstvú pizzu v Šúrovciach. :D Dufam že vam tam robia dobru pizzu pretože ja bars jaku pizzu nezjem, som prieberčivy a neboj už som pevno rozhodnuty, že ked to bude 25.4. tak pridem:D ale dufam že s mi poskladaťe aspoň na kofolu to mám akurat meniny:D [upravil dne 13/4/10 winco] Citovat
Y2K Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Spoluziak?Kto? A pokial viem Hornet je 600 Citovat
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Y2K Spoluziak?Kto? A pokial viem Hornet je 600 tak som sa sekol neviem či poznaš Šimon Puvak Citovat
Y2K Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 V pohode... ci poznam... To je ten co potrebuje pomocne kolecka aby nespadol na havrane a chodi zasadne 50 aj po dialnici A aby sa mu to vobec rozbehlo si musi kupit vacsiu rozetu :D:D Ale ne...robim si srandu...jasne ze poznam [upravil dne 13.4.2010 Y2K] Citovat
obaf Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 pastorek nevyrivaj, radsej si nachystaj krabice na zakusky a miesto v chladnicke:D Citovat
pastorek Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: winco Dufam že vam tam robia dobru pizzu pretože ja bars jaku pizzu nezjem, som prieberčivy Aj ja som a chutí mi. Původně zaslal: winco ...ale dufam že s mi poskladaťe aspoň na kofolu to mám akurat meniny:D Ako darček dostaneš pizzu zadara ale ako oslávenec by si mal doniesť nejaké zákusky. Stačí pre 40 ľudí. P.S. Neplaš sa, tie zákusky bol žart. obaf, neboj sa, bude nás dosť na priamu konzumáciu. [upravil dne 13/4/10 pastorek] Citovat
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 jasne že to je len ako žart ved kde by som ja zobral zakusky pre 40 ludi:Dalebo sa dohndem s obafom že by sme sa stretli niekde mimo dediny a tie zakusky čo donese by som si privlastnil:D Citovat
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 vy ste všetci taky štedri ako ja nič nedate zadarmo:D Citovat
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Y2K V pohode... ci poznam... To je ten co potrebuje pomocne kolecka aby nespadol na havrane a chodi zasadne 50 aj po dialnici A aby sa mu to vobec rozbehlo si musi kupit vacsiu rozetu :D:D Ale ne...robim si srandu...jasne ze poznam [upravil dne 13.4.2010 Y2K] ano to je ten čo na havrane vletel do jarku v 80 či kedy a na to ostatne neviem či je to pravda Citovat
Qcko Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 winco: tebe pise PC namiesto bodky tohto smilika? --> ... ze ho mas za kazdou vetou ...inak som zistil, ze Terchovu mam o mesiac neskor, takze by sme sa mozno ze aj na pizzu objavili ... zajtra napisem na stopero:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.