pastorek Odesláno 25. duben 2010 Autor Odesláno 25. duben 2010 Durko ešte nevie že som ho menoval hovorcom klubu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 A kedze je hovorca, tak by mal aj dneska hovorit on ne ? :D Citovat
pastorek Odesláno 25. duben 2010 Autor Odesláno 25. duben 2010 Veď preto som ho menoval. Škoda nevyužiť talent. Citovat
kaper Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Pastorek A dúfam že si nezabudneš penaženku?? Nechcel by som za taký účet riady umývať!:super:super:super:super;););) Ide sa umyť auto pre Lubka a šup do Šúroviec. [upravil dne 25/4/10 kaper] Citovat
jkmtrnava Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 načo umývať ved bude pršať A stým hovorcom je dobrý nápad ved každá inštitúcia má svojho hovorcu. A Durko to vie odkecať perfektne tak prečo nepodporiť jeho funkciu hovorcu:mrk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Y2K Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Bohuzial takto uz neskoro ale musim oznamit ze pridem Vsetky (aj nahradne ) polovicky odriekli ucast par minut dozadu... Dufam ze to prilis nevadi. Citovat
jkmtrnava Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 tak ako prvý odchadzajúci (pracovné povinnosti) ešťe napíšem podakovanie všetkým zúčastneným za dobrú náladu, pohodu a ako vždy pri stretnutí P- C, dalej hlasujem aj za neofiko vyhláseného HOVORCU Durka (vždy mal dobrý\"pokec\") na úvod. No samo vítam aj nových členov a dúfam že sa stretneme aj v Piešťanoch. A taKý malý pozdrav pre všetkých Marekov:papa (kedže je dnes Mareka) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 No ja tiez musim pochvalit Zraz vydareny, pocasie prialo, proste pohodickove popoludnie Vinco sa nam trocha hambil ale inac ok Podakovanie: Pastorkovi za pizzu Kaprovi za odvoz do suroviec, a odvoz zo zelenic domov, a za dobru slivovicu Y2k za odvoz zo suroviec do zelenic JozefSV za odvoz partnerky zo suroviec do zelenic A vobec vsetkym za ucast a prijemne poobedie Citovat
Durko Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 tak už sme doma. už býva pomaly zvykom že minizrazy su super dík všetkým za super atmosféru a účasť vidíme sa v Piešťanoch. Pastorku to máš u mna Citovat
jozefsv Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 lubko - naco si ty spomenies:) urcite si to pekne sledoval cez spatne zrkadlo:D inac rad som vas vsetkych videl vdaka chalanom z ciech,nabuduce pridte do piestan.bude tam o vas urcite dobre postarane.tu ste sa mozno velmi nezabavili na prvy krat [upravil dne 25.4.10 jozefsv] [upravil dne 25.4.10 jozefsv] Citovat
gedu Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 tak pripájam sa aj ja k poďakovaniu za krásne strávené popoludnie s príjemnými ľuďmi. počasie vyšlo na jedničku a tiež všetko okolo bolo ďakujem aj za príjemné prekvapenie (pizza):papa:papa:papa:papa Citovat
kaper Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Tak a už sme doma aj my. bolo SUPER. Chceme sa podakovať organizátorovi za vybavenie dobreho podniku, kde majú dobrú pizzu a pivko. Taktiež chcem podakovať účastníkom z CZ,(nepokecali sme veľa ale na minizrazoch to nejde pokecať s každym, tak dúfam že ste sa cítili dobre a ešte sa stretneme na nejakom zraze) Chcem podakovať zrazovym nováčikom a dúfam že sa im páčilo a ešte sa uvidíme. Pevne verím že sa stretneme v Pieštanoch a budeme mať viacej času na spoznanie sa, :supera pokec. Dakujem za pizzu!:super:super:super:super:super:super ÁÁÁÁ Ešte chcem popriať veľa zdravia a štastia, lásky a kopec detí, členovi Obafovi. K jeho včerajšej svadbe. Dakujeme za koláčiky!!! [upravil dne 25/4/10 kaper] [upravil dne 25/4/10 kaper] Citovat
Qcko Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Sme doma tiez, co sa tyka atmosfery a pocasia, tak zatial najsamlepsi minizraz ... A myslim, ze tato fotka stoji za to [upravil dne 25/4/10 Qcko] Citovat
Chepp Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 haha... tka jsme taky asi pred necelou hodinkou dorazily... Za dnesni den 575km nejetych Pro ostatni sem zjistil sve identifikacni znameni... \"brzdy co potrebuji promazat\" Kazdopadne dekujeme i s mou drahou polovickou za prijemne straveny nedelni odpoledne a privitani na SK. Sraz jsme si uzily a je fakt nestihly jsme poklabosit se vsema, ale klid... zadnou paniku na vsechny dojde Dalsi srazy bcyh videl jako samozrejmost.... Citovat
Qcko Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Tak to ty si piskal ... som sa stale obzeral kto prisiel vlakom a to ty, ha Citovat
winco Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 no tak na zraze sa mi lubilo akurat že ja saom od prirody hamblivý ale do PN pravdepodobne pridem budem mať po mature tak ju pridem zapiť Citovat
Qcko Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Fuha, to si az taky mlady, no parada a hanbit sa nemusis, sak pred kym ... sak si videl ze skoro vsetko sa berie s nadhladom Citovat
winco Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 tak ako ja som hovril že mám len 19 a čul akurat maturujem preto som tam ani nechcel moc isť a ja sa potrebujem najskor oťukať.....v PN to bude asi lepšie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.