Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pastorek A dúfam že si nezabudneš penaženku?? Nechcel by som za taký účet riady umývať!:super:super:super:super:super;););););)

Ide sa umyť auto pre Lubka a šup do Šúroviec.

[upravil dne 25/4/10 kaper]

Odesláno

načo umývať ved bude pršať :D

A stým hovorcom je dobrý nápad ved každá inštitúcia má svojho hovorcu. A Durko to vie odkecať perfektne tak prečo nepodporiť jeho funkciu hovorcu:mrk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Bohuzial takto uz neskoro ale musim oznamit ze pridem :(

Vsetky (aj nahradne :D) polovicky odriekli ucast par minut dozadu...

Dufam ze to prilis nevadi.

Odesláno

tak ako prvý odchadzajúci (pracovné povinnosti) ešťe napíšem podakovanie všetkým zúčastneným za dobrú náladu, pohodu a ako vždy pri stretnutí P- C, dalej hlasujem aj za neofiko vyhláseného HOVORCU Durka (vždy mal dobrý\"pokec\") na úvod. No samo vítam aj nových členov a dúfam že sa stretneme aj v Piešťanoch. A taKý malý pozdrav pre všetkých Marekov:papa (kedže je dnes Mareka)

Odesláno

No ja tiez musim pochvalit :D Zraz vydareny, pocasie prialo, proste pohodickove popoludnie :)

Vinco sa nam trocha hambil ale inac ok :)

Podakovanie:

Pastorkovi za pizzu

Kaprovi za odvoz do suroviec, a odvoz zo zelenic domov, a za dobru slivovicu :)

Y2k za odvoz zo suroviec do zelenic

JozefSV za odvoz partnerky zo suroviec do zelenic

A vobec vsetkym za ucast a prijemne poobedie :)

Odesláno

tak už sme doma.

už býva pomaly zvykom že minizrazy su super dík všetkým za super atmosféru a účasť vidíme sa v Piešťanoch.

Pastorku to máš u mna

Odesláno

lubko - naco si ty spomenies:) urcite si to pekne sledoval cez spatne zrkadlo:D

inac rad som vas vsetkych videl

vdaka chalanom z ciech,nabuduce pridte do piestan.bude tam o vas urcite dobre postarane.tu ste sa mozno velmi nezabavili na prvy krat

[upravil dne 25.4.10 jozefsv]

[upravil dne 25.4.10 jozefsv]

Odesláno

tak pripájam sa aj ja k poďakovaniu za krásne strávené popoludnie s príjemnými ľuďmi.

počasie vyšlo na jedničku a tiež všetko okolo bolo :super

ďakujem aj za príjemné prekvapenie (pizza):papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Tak a už sme doma aj my. bolo SUPER.

Chceme sa podakovať organizátorovi za vybavenie dobreho podniku, kde majú dobrú pizzu a pivko.

Taktiež chcem podakovať účastníkom z CZ,(nepokecali sme veľa ale na minizrazoch to nejde pokecať s každym, tak dúfam že ste sa cítili dobre a ešte sa stretneme na nejakom zraze) Chcem podakovať zrazovym nováčikom a dúfam že sa im páčilo a ešte sa uvidíme. Pevne verím že sa stretneme v Pieštanoch a budeme mať viacej času na spoznanie sa, :supera pokec.

Dakujem za pizzu!:super:super:super:super:super:super:super

ÁÁÁÁ Ešte chcem popriať veľa zdravia a štastia, lásky a kopec detí, členovi Obafovi. K jeho včerajšej svadbe.

Dakujeme za koláčiky!!!

Odesláno

Sme doma tiez, co sa tyka atmosfery a pocasia, tak zatial najsamlepsi minizraz :) ...

A myslim, ze tato fotka stoji za to :mrk

[upravil dne 25/4/10 Qcko]

Odesláno

haha... tka jsme taky asi pred necelou hodinkou dorazily... Za dnesni den 575km nejetych :D

Pro ostatni sem zjistil sve identifikacni znameni... \"brzdy co potrebuji promazat\"

Kazdopadne dekujeme i s mou drahou polovickou za prijemne straveny nedelni odpoledne a privitani na SK. Sraz jsme si uzily a je fakt nestihly jsme poklabosit se vsema, ale klid... zadnou paniku na vsechny dojde :D

Dalsi srazy bcyh videl jako samozrejmost.... ;)

Odesláno

tak ako ja som hovril že mám len 19 :D a čul akurat maturujem :D preto som tam ani nechcel moc isť :D

a ja sa potrebujem najskor oťukať.....v PN to bude asi lepšie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...