Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chepp : nič si stoho nerob, zrátaj to dokopy aj s priatelkou a budeš v inom leveli.

alebo to ber inak, \"tí starší majú aspoň vychádzku a možu sa občas vyvenčiť:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: praktik

:cool::P:P:PEšte že všetko nečitam:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

a prečo, ved vyvenčíť sa možeš aj ty , stým že sa \"zabehneš\" až do šúroviec :P a nie len \"makať\" na hniezdočku, šak si strhneš závity a potom čo?:D:D:D

Odesláno

Sorac, mam inde myslienky :ticho ... zistoval som si, ci k nim potrebujem aj brzdice a podla vsetkeho hej :(... a podla vsetkeho kvoli ET by mi potom zas suchali disky o Bremba :( ... hmm ... toz to je zatial moj situacia, nijako vabna, este si to pre istotu vsetko overim, do soboty ti dam urco vediet ;)

Odesláno

JJ...neviem ci brzdice potrebujes ine. Ale ak ano tak ET pri 16tkach maximalne je 12.

Kazdopadne ak by si chcel mozem ti ich priniest len ukazat ;)

[upravil dne 22.4.2010 Y2K]

Odesláno

Tak to ja už možem byt dochodca, síce len výsluhový ale možem. V tomto prípade by som teda bol najstarší:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D, ale bohužiaľ aj tak robiť ešte musím.

Tak to prr, to nie si sám:P akurát ja robiť nemusím, mňa to baví:D:D:D inak by som skapal od hladu:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: RadoH8

caute aj je nejaka stretavka a ide sa spolu naraz alebo az priamo v surovciach,ak hej o kolkej?ked mi to vide dosiel by som

všetko je na začiatku vlákna a pastorek ma pod každým svojim príspevkom odkaz kde je všetko zrátané a vysvetlené.

Odesláno

foxo:

Náhoda. Niekto musí byť prvý. Fotky účastníkov som začal robiť po zraze v Senici výrezom z fotiek a zhodou okolností si bol prvý.

Je dosť možné že po Šúrovskom zraze ta vymažem. Máš to kúsok a neprídeš. Hambi sa!

No takých je viac. Do nejakého zapadnutého Báhoňa (sorry durko) vás príde 60 a do Šúroviec na pozvanie Slovenského zástupcu klubu sa horko - ťažko nazbiera 25. :fnuk

Celú pizzériu som zajednal, bude spanilka, riadny členovia pizza zadara, kartón zákuskov, detské ihrisko, e-shop. Neviem čo ešte ponúknuť.

Odesláno

pastorek: my ta nesklameme :D ... a v Bahoni na diskoteke je mafia, tak tam kazdy radsej ide aby nemal problemy:aut

Ale 25 - 30 ludi, to je tiez v pohode, ak som dobre pochopil v pizzerke sa sedi vonku, tak to je parada :)

...a otazka na tych co idu zo severu ... stretneme sa teda niekde okolo Noveho Mesta, alebo v Piestanoch alebo tak ... alebo az v Surovciach na parkovisku :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...