Chepp Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Mno to kdyz pojedu takovou streku... mohl bcy hasi uz prezut ze zimnich na letni ze? Citovat
Džej Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Qvéčko dójdi, potrebujem doladiť autorádio, a ty si taký šikovný. ........a ešte potrebujem šikovného poradcu, čo rozumie elektrike v aute, lebo mi blbne ventilácia... .....a ešte by sa zišiel niekto, kto rozumie motoru, lebo mi trhá a dymí... ...a ešte... dúfam, že vás príde veľa:D Citovat
winco Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 tak na par veci sa aj ja chcem spýtať tak dufam že vas pride požehnane:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Kaper Dakujem, cakam na telefonat Chepp - chces este ten Power Invertor ? Mam ho doniest ? Citovat
Chepp Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Lubk0: jop jasny vem ho... ja zas pr ozmenu vezmu zenu.... Citovat
Qcko Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 rarasik: ziadny problem svojim sposobom, len budem mat jednu vzacnu navstevu, ale zariadim sa tak aby som stihol oboje Džej: no pokusim sa pomoct, len neviem co myslim tym doladenim ... ale tak pride nas dost, tak hadam nieco vykoumame, len aby bolo pekne pocasie Chepp: ty menis manzelku za power inventor? zaujimave:aut:aut [upravil dne 19/4/10 Qcko] Citovat
Chepp Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Qcko: vymenit? ne... maximalne zapujcit.... ale sem drahej.. Citovat
Y2K Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 @pastorek: Len pre upresnenie... To je ta modra pizzerka hned na zaciatku ako sa vchadza do Suroviec od Serede? Citovat
pastorek Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 Mne sa zdala oranžová ale je to ono. Pri vjazde od Serede je po ľavej strane a pred ňou je vyvýšené parkovisko. Citovat
Y2K Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Alebo oranzova? Modra bola asi ta dalsia No to je jedno...dik Citovat
winco Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 ozaj ja ke dosm tam bol tak z jendej strany su potraviny a z druhej strany je pizzerka a ta ma svoje parkovisko?? a ma vchod od hlavnej cesty??? bo som si to tam moc neobzeral a nevšimol som si tam vchod:D Citovat
pastorek Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 Kašli na vchod. Keď pôjdeš cez Šúrovce smer Sereď tak na konci prídeš na malé námestíčko a po pravej strane je oranžová budova pred ktorou uvidíš cestu do hora na parkovisko. Na to parkovisko prídi pred druhou popoludní. O ostatné je postarané. Citovat
kaper Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: pastorek Kašli na vchod. Keď pôjdeš cez Šúrovce smer Sereď tak na konci prídeš na malé námestíčko a po pravej strane je oranžová budova pred ktorou uvidíš cestu do hora na parkovisko. Na to parkovisko prídi pred druhou popoludní. O ostatné je postarané. Takže penaženku nechávam doma beriem len SLIVOVICU;););):super:super:super Citovat
pastorek Odesláno 21. duben 2010 Autor Odesláno 21. duben 2010 kaper, nechytaj ma za slovíčka lebo budeš hladný...:D Citovat
winco Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: pastorek Kašli na vchod. Keď pôjdeš cez Šúrovce smer Sereď tak na konci prídeš na malé námestíčko a po pravej strane je oranžová budova pred ktorou uvidíš cestu do hora na parkovisko. Na to parkovisko prídi pred druhou popoludní. O ostatné je postarané. ved na toto som sa presne pýtal že z kerej strany je vchod na to parkovisko:D Citovat
gedu Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 pastorek pripíš si ku mne ešte + 2 bude o jednu 207sw viac, pretože aj rodičia mojej ženy sa rozhodli že sa prídu pozriet. a ešte aby som nezabudol aj mi pojdeme pravdepodobne na 99% cez Šulekovo lebo pojdeme z Leopoldova [upravil dne 21/4/10 gedu] Citovat
Durko Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: pastorek Na to parkovisko prídi pred druhou popoludní. O ostatné je postarané. hurá všetci do Šuroviec Pastorek platí Citovat
Qcko Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Ako je to s tym poctom? V prvom prispevku je 40 ludi a na stranke 30:myslim Citovat
kaper Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: Qcko Ako je to s tym poctom? V prvom prispevku je 40 ludi a na stranke 30:myslim Teraz to nerieš pastorek to platíííí.A je jedno či v Šúrovciach alebo Zeleniciach ;);) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.