Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

uuuuu v coupecku :D Ale nie, nebudem otrvavovat :D :D :D Kaper to ma tak sa mi zda po ceste, tak budem otravovat jeho :)

Nie je to po ceste ale rád prídem a zoberiem ta v den zrazu doobeda zavolám a dohodneme čas odchodu čas príchodu je vo hviezdach.:papa:papa:papa;);)

Odesláno

Medzi PN a HC (TT) je v podstate len jedna cerpacka...

Zalezi kadial pojdeme.

A ak sa ti da, brnkni radsej v piatok alebo v nedelu cez obed. V sobotu som na svadbe...ale fon mam pri sebe zas no ;)

Odesláno

Som počulla, že sú strašné výmoly po ceste cez Horné a Dolné Zelenice. V tom prípade si radšej spravím zachádzku cez Bučany, Brestovany, Zavar. Nerada by som zlomila nápravu, aj tak mi na prednej niečo búcha.

Odesláno

nom......cez tie zelenice su vimoli dosť.....ale ked vieš klučkovať a budeš dodržovať rýchlosť na tabulke tak nemáš problem prejsť......ja ked som šiel tade prvy krat som z tých X výmolov trafil jeden.....tak určite to zvaldneš

Odesláno

Kľučkovať viem, ale nie na aute;). A 40-ka nie je zrovna moja obľúbená rýchlosť - to je tak medzi dvojkou a trojkou a kto bude stále preraďovať? Pôjdem cez Zavar. Inak Pastorek oprav si, prídem sama.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...