Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pastorek:

rad by som prisiel, ale mam hodne roboty, aked to nespravim, mati ma vyhodi z domu.. Inac ponuka lakava, mozno pridem, ked to skorej spravim, ale praveze nemozem nic slubit. :fnuk

Odesláno

no ako normalne, ze praca a ze doma a ze mama, ako mama, ze ta vyhodi :D:D:D:D ... to kde sme :bacha ... zober mamu so sebou na zraz :)

gedu: ak niekoho nakazis, tak si ta podame ...

...a inak nie je tu nejaka dobra dusa, ktora by mi na 406ke dotiahla rucnu brzdu, nemam jamu ani nic a mam pocit ze sa to robi pod autom:nevim ... a akosi nedrzi :D

Odesláno
Původně zaslal: gedu

to akože ma vyliečite?:D

snáď si to nenechám ujsť

Myslim ze si to nespravne pochopil :D

Tak si ta podame v tomto pripade znamenalo nieco ako \"dostanes\",\"vyfasujes\" a i tieto slova su odvodene od slova \"bitka\" :D :D :D :D

Popripade sa uspokojime z rozobratim tvojej 306 tky, napr pre mna by to bolo teraz dost akutalne :D :D :D

Odesláno

Qcko:

V picérke sú stoly dnu i vonku tak si môžeš vybrať.

foxo:

Si mäkký. Nedeľa a makať, čo si niekomu ublížil? Ako píše Qcko, zober aj mamu a na budúce ti ešte urobí chleba s maslom na cestu.

gedu:

S Lubka si nič nerob on sa iba vyhráža. Prídi, medicína bude, ale zober si šoféra.

Odesláno

Lubk0 ja som to pochopil ako to Qčko myslel ale chcel som ho ešte trochu podpichovať.

A stým rozoberaním sa mojej 306 sa moc neponáhlaj lebo bude :bacha:D:D:D:D:D

Pastorek to pochopil najlepšie nie nadarmo je boss.

Odesláno
Původně zaslal: Durko

ked vletíš do báhona tak cca 500m po pravej strane je cinter a za ním sa da zaparkovať a možeš mi zatrubiť alebo zazvoniť. cislo domu je 33 je to oproti cinteru

tak o kolkej ta mam u toho cintorina vytrubit? ja ze by som tak 13:45 vyrazil z PK. ;)

Odesláno

jozefsv: no tak ked ides cez Zilinu, tak ides aj cez PB :D ... tak mozeme ist kludne spolu od PB, ja budem mat malu zastavku v Ladcoch (len vyhodim z kufra zemiaky :D) a mozeme frcat ... co ty na to?

A s Y2K sa mozeme stretnut bud v Piestanoch, alebo priamo vo Vrbovom, vsak z dialnice je vypadovka na Vrbove mam taky pocit :)

Odesláno

Původně zaslal: pastorek

Neviem čo ešte ponúknuť.

čo tak kvalitný príhovor hodný KÁPA

S príhovorom bude problém. Som od prírody hamblivý ale dám si predtým trochu vodky na uvolnenie a niečo zosmolím.

:myslim ...aby to nedopadlo ako s tým kaplánom na prvej omši. Tiež si dal trochu omšového na uvolnenie trémy. Po omši mu farár povedal že urobil iba tri malé chybičky.

- hovorí sa \"vy moje ovečky\" a nie \"vy moji barani\"

- svätá Magdaléna bola pôvodne hriešnica a nie kur...

- na konci omše sa hovorí \"choďte v mene božom\" a nie \"choďte do boha\"

:D

Odesláno

no o 14 -tej by sme mali byť v šurovciach to je cca 30 min odo mna. tak 13:30 u mna

30 minut? kua, toe asi dalej nez myslim. OK, posnazim sa trubit o 13:30! :super

Odesláno

mimochodom stavím sa , to si nenechám ujsť (spanilka, príhovor od bosa, pica zadara) tolko vecí ako lákadlo - no nechaj to, a tí ktorí sa ešte nerozhodli ........ nerozmýšlajte. :myslim ked sa tak vezme (nechcem vyzdvihovať) v príhovoroch vedie Durko:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...