Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Qvéčko dójdi, potrebujem doladiť autorádio, a ty si taký šikovný.

........a ešte potrebujem šikovného poradcu, čo rozumie elektrike v aute, lebo mi blbne ventilácia...

.....a ešte by sa zišiel niekto, kto rozumie motoru, lebo mi trhá a dymí...

...a ešte... dúfam, že vás príde veľa:D

Odesláno

Kaper :) Dakujem, cakam na telefonat :)

Chepp - chces este ten Power Invertor ? Mam ho doniest ?

Odesláno

rarasik: ziadny problem svojim sposobom, len budem mat jednu vzacnu navstevu, ale zariadim sa tak aby som stihol oboje ;)

Džej: no pokusim sa pomoct, len neviem co myslim tym doladenim :) ... ale tak pride nas dost, tak hadam nieco vykoumame, len aby bolo pekne pocasie :)

Chepp: ty menis manzelku za power inventor? zaujimave:aut:aut

[upravil dne 19/4/10 Qcko]

Odesláno

ozaj ja ke dosm tam bol tak z jendej strany su potraviny a z druhej strany je pizzerka a ta ma svoje parkovisko?? a ma vchod od hlavnej cesty??? bo som si to tam moc neobzeral a nevšimol som si tam vchod:D

Odesláno

Kašli na vchod. Keď pôjdeš cez Šúrovce smer Sereď tak na konci prídeš na malé námestíčko a po pravej strane je oranžová budova pred ktorou uvidíš cestu do hora na parkovisko. Na to parkovisko prídi pred druhou popoludní. O ostatné je postarané.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Kašli na vchod. Keď pôjdeš cez Šúrovce smer Sereď tak na konci prídeš na malé námestíčko a po pravej strane je oranžová budova pred ktorou uvidíš cestu do hora na parkovisko. Na to parkovisko prídi pred druhou popoludní. O ostatné je postarané.

Takže penaženku nechávam doma beriem len SLIVOVICU;););););):super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

ved na toto som sa presne pýtal :D že z kerej strany je vchod na to parkovisko:D

Odesláno

pastorek pripíš si ku mne ešte + 2

bude o jednu 207sw viac, pretože aj rodičia mojej ženy sa rozhodli že sa prídu pozriet.:)

a ešte aby som nezabudol aj mi pojdeme pravdepodobne na 99% cez Šulekovo lebo pojdeme z Leopoldova

[upravil dne 21/4/10 gedu]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ako je to s tym poctom? V prvom prispevku je 40 ludi a na stranke 30:myslim

Teraz to nerieš pastorek to platíííí.A je jedno či v Šúrovciach alebo Zeleniciach ;);););)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...