Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

este som na ziadnom zraze nebol, ani s cechmi a hlavne ani so slovakmi lebo som \"trubka\" ale nejakeho jednodnoveho na zaciatok a na zoznamenie by som bral. skoda ale ze tento termin nevyhovuje. na slovensku som raz za mesiac a presne tento termin to nemam v plane. skoda ze sa to neplanuje dva mesiace dopredu - aspon tak na oko ze kedy by to komu vyhovovalo. no nic, mozno nabuduce. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Micky99

... skoda ze sa to neplanuje dva mesiace dopredu - aspon tak na oko ze kedy by to komu vyhovovalo. no nic, mozno nabuduce. :papa

Približné termíny sú na webe od novembra minulého roka. Dúfam že ti aspom termín Piešťanského zrazu vyhovuje. Porobnosti o Slovenských zrazoch sú aktualizované vždy na stránke v mojom popise.

Obaf, Y2K, Uznávam že po svadbe ísť na zraz nieje to pravé orechové ale zase na druhú stranu nech si manželky zvykajú. :D

Zatiaľ sa veľa ťudí neprihlásilo tak je možná i zmena termínu.

Odesláno

Takze, neviem ako to cele dopadne...

Ak sa dovtedy zobudim, zavital by som samozrejme.

Leenze to budem vediet az v inkriminovanu nedelu co je uz dost neskoro teda pred zrazom :myslim

[upravil dne 12.4.2010 Y2K]

Odesláno

Nič sa nedeje. Ak prídeš, dostaneš menovku a zapadneš do kolektívu. Je úplne fuk či o 14:00 alebo o 16:00, hlavne aby si bol na fotení.

Telefón na mňa máš tak sa ozvi v akom stave si sa zobudil.

Odesláno

Približné termíny sú na webe od novembra minulého roka. Dúfam že ti aspom termín Piešťanského zrazu vyhovuje.

no asi na celi vikend sa do piestan nedostanem koli financiam, lebo mesiac na to ideme do Bulharska takze letna dovolenka ide tam a na jesen chceme kuknut do pariza, takze peniazky este nie su a uz su zadelene :-(, takze velky zraz vynechavam a preto by som rad aspon na maly. ale verim ze nieco sa postasti konecne. :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...