Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky, díky... :) Nevím jestli mi bude slušet víc.... černá je prostě nejlepší... ale tahle taky nevypadá zle.... Mám z ní radost... :)

to BoneDaddy: To doufám, že bude mít lepší osud....

Každopádně pro vaše info.... :) černá bude jezdit tak cca za měsíc a zůstává v \"rodině\".... :D

to jirka: Ještě jednou děkuju moc za pomoc a poradu a vůbec za všechno..... :super

Odesláno

jiri106xs jestli myslis tu za 88tis. tak o ty vim je tam dlouho.. jina tam neni.. Hele muzu se zetat kolik jste dali za tu z tech Hovoric jestli to slevil nebo ne??

Odesláno

to s1600: skoro žádný tajnosti... :cool: ve středu jsem se na ni byla podívat a v sobotu přišly peníze, tak jsme pro ni jeli.... :)

to GhosTypeR: Zeptat se můžeš.... :) Díky Jirkovi slevil 9000,-

Odesláno

Jinak ta ve Frýdku by tak, jak píše, byla za 75 bez těch sad slicků a podle fotek, co jsem viděl vypadá celkem zachovale;) Třeba by jsi ho ještě stáhl trochu dolů...

Odesláno

KeiTynka Ja jsem na ni koukal minulou sobotu a v tydnu jsem mel odpoledni tak jsem se tam nedostal... Ja jsem si myslel ze ji slevi...

Jinak ti preju at ti slouzi;)

Jiri106xs si hodnej ale tuhle nechci

Odesláno

Díky Kubí... :)

to GhosTyperR: když jsem mu volala, tak říkal, že tam má ještě dvě, ale jedna je prej po nějakým závodníkovi, takže ulítaná a ta druhá je bouraná a prej je ze dvou aut... Takže asi nic....

Odesláno

jan07: snad můžu odpovědět... po technické stránce je na tom autí více než dobře. Podvozek paráda, motor šlape krásně...těm najetých 70tis. opravdu věřím. A převodovka? Ještě jsem nejel ve 106té, která by takovou měla (a že už jich bylo dost :D )... naprosté nadšení... každá rychlost krásně napřímo, lehoučce, prostě paráda. :)

Odesláno

tak podle toho co píše Jirka KeiTynka zřejmě myslela hodně toho na autě udělat spíš tuningové a styllingové úpravy :) jinak autí je nádherný:mrk přeju ti at ti hezky bez poruch slouží...a hlavně aby ti ho zase nějakej ožrala nepokazil:bacha

Odesláno

to jan07: JJ, je to tak nějak jak říká Jirka. ;) Vypadá moc dobře... :) Btw. nepřemýšlíš ještě nad tím duplexem, co jsem měla na tý černý?

to alesek: domluvte se, dejte vědět a není problém... ;)

to jirka: týý jofka, ty z ní máš snad větší radost a lepší pocit než já.... :D

to Cardaaa: samozřejmě proběhnou takový ty klasický věci po koupi auta, pak pár drobností, co se kde najde ( žádný autí není úplně bez chybky) a pak samozřejmě nějaký ten tuning&styling... :D Děkuju za pochvalu...

Na barvu si teprve zvykám, ale možná se mi začíná trošku líbit.... :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...