Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chtěl bych se zeptat mám problém mám TD takže nečekám veliký výkon ale to auto je prostě líne na 5 vubec netahne a na 4 po 2500 otačkách a to jen steží z 0-100 to dám za 16s je to normální nebo je nekd neco ucpané jinak na vsechny rychlosti zacne turbo pusobit az tak kolem 2500-3000 otaček není někde neco ucpané?

Odesláno

16s je asi normální. Mam 2,1td, ale nikdy jsem to nezkoušel. 406 něco váží, 66kW neni moc, tak se to musí projevit. Turbo by mělo začít tahnout v o něco nižších otáčkách než píšeš. V 2000 už je krásně znát jak to tahá.

Odesláno

A když mi to taha o 500-1000 výše čímby to mohlo být? ono to je docela znát jeto přece jen pomalu jedna pětina výkonu na jednu rychlost a při předjíždění to je pak znát jak na 3 tak na 4

Odesláno

ja pozorujem taky takovej problem. Nejak to zacina lenivet, a na tej 5 je to skoro jak favorit. Moze to byt filtre, vaha vzduchu, praskla hadica od turba a ine. Ked bude pekne, zacnem to kontrolovat. Mimoto auto zacalo trochu vice zrat...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...