Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Brian : Neodřeli Ti je při nazouvání pneu !? Jarem je raději nemyj, použij normální autošampon ... pokud vím tak čelní plochy nejsou chromované, ale leštěné u těchto Platin-ů a pokud jsou přelakované tak na přeleštění leštěnku na laky a pokud lakované nejsou tak nějakou na konzervaci leštěného hliníku ;) ...

Odesláno

Jo,to ti udělal servisák co ti obouval kola,někteří jsou fakt super,mě tam už 2x nedal těsnení na vyvažovačce a udělal mi hezky čtyři otisky ve středu kola:bacha

Odesláno

prave ze ne sem je prohlizel jak sem je tam daval a nebylo to tam tak nevim? a da se stim neco delat treba to prelakovani da se to na kolik to vyjde? a jak poznam jestli jsou prelakovana nebo ne? a nemate nekdo nejakej odkaz na nejakej pripravek na koncervaci lestenyho hliniku? dik moc

Odesláno

Lakovaný budou určitě,na leštěnej hliník používám pastu od Meguire\'s,ale mám z kol lak sundanej....Jinak na leštění neber nikdy silichrom a podobné sajrajty,pomalu nic to neudělá a akorát to pak oxiduje

Odesláno

ajo dik moc a nemohl bys sem hodit foto jak vypadaji tvoje kola vylesteny jestli mas foto? prave me to stve ze to tam mam poskrabany jedine pak pres zimu to vyzut abud sundat lak a bez laku nebo to nechat prelaknout znova jestli to jde? a jak se ti je dari udrzovat v paradnim stavu? ja jezdim s autem kazdej den

Odesláno

Leštěná kola se udržují velice snadno protože se ani moc nešpiní, stačí jednou za půl roku přeleštit a mýt současně s vozem ... Omluvte prosím kvalitu foceno mobilem :roll ...

Odesláno

Díky,tvoje taky:super Ale ta pasta se na tvoje kola nehodí,jak jsem psal,máš je přelakované a musel by jsi sundat lak,,,,ale je to hrozná pakárna! Mě se lak loupal když jsem kola koupil,takže jsem se tomu nevyhnul ale alespoň bylo v zimě co dělat:D

Odesláno

jojo ja vim ta pasta nic uvidim snad neco najdu na udrzbu! daji se kola udrzet uplne bez skrabanecku a tak? stve me ze to tam mam poskrabany a jeste nevim od ceho pri prezouvani ne to jsem prohlizel kdyz sem to daval na auto a ze bych nekde najel na obrubnik to ne parkuju 1m od chodniku:D nevim no je to jen trochu neni to moc vypada to jen kdyby to bylo poskrabany jen na tom laku! ale neni to jen tak vydet az pri dukladnem prohlednuti takze pohoda!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...