durino666 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Ok diki len este otazka : kde pri motore najdem 12v po zopnuty klucika? poradis mi sa mi to nechce meracim pristrojom hladat... aj kde si to napajal na parkovacku Moje su napojene na bat. + a - a na parkovacku +. To je vsetko.A kupil som ich v PP v Tesco je taka mala predajnicka.Poradil mi to Bamatala,on ich ma tiez.Dal som za ne tusim 64 euro. Sorry ze som ti neodpovedal na SZ ale casovo som na tom mizerne. [upravil dne 18/3/11 16:23 Existujuci] Kde si to na parkovacku napojil... a to treba napojit na staly prud ked na baterku ci vtedy ked zopnes spinaciu ? Citovat
Existujuci Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Na lavu prednu parkovacku +. Ako je zastrceny zvazok kablov do svetla(skusackou zisti pri zapnuti parkovacky v ktorom je +). Ano mam to priamo + a - na kontaktoch akumulatora. Bolo to tak v navode. Citovat
durino666 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 a tu parkvacku si cvakal ci iba tak zastrcil aby bolo ? Citovat
Existujuci Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 a tu parkvacku si cvakal ci iba tak zastrcil aby bolo ? Pouzil som na to taku nacvakavacku,neviem presne ako sa vola.navlecie sa na povodny kabel a vedla neho je este jedno miesto na nasunutie kabla ktory potrebujes pripojit.Potom sa kliestami zacvakne taky kovovy vystupok ktory prejde cez bužirku a vlastne spoji oba kable.Nakoniec sa pricvakne taka plastova zaklopka ktora zakrije ten kovovy vystupok. Citovat
Bogi sw Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Jestli to dobře chápu, tak vlákno žárovky, když zrovna žárovka nesvítí, slouží jako vodič pro - a v tom přívodu v kterém je při rozsvícení žárovky + je při vypnutí - Předpokládám, že levá i pravá žárovka jsou napájeny ze stejného přívodu. Nebo mají každá svůj přívod popřípadně pojistku? Pokud by byly napájeny ze stejného přívodu, musely by prasknout obě dvě žárovky, aby ve vodiči nebylo - . Pokud je však ke každé žárovce přívod samostatně, tak stačí aby praskla žárovka ke které je to připojené a denní svícení je nefukční. Je to tak a nebo se pletu? Citovat
Existujuci Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Jestli to dobře chápu, tak vlákno žárovky, když zrovna žárovka nesvítí, slouží jako vodič pro - a v tom přívodu v kterém je při rozsvícení žárovky + je při vypnutí - Předpokládám, že levá i pravá žárovka jsou napájeny ze stejného přívodu. Nebo mají každá svůj přívod popřípadně pojistku? Pokud by byly napájeny ze stejného přívodu, musely by prasknout obě dvě žárovky, aby ve vodiči nebylo - . Pokud je však ke každé žárovce přívod samostatně, tak stačí aby praskla žárovka ke které je to připojené a denní svícení je nefukční. Je to tak a nebo se pletu? Ten kabel je napojeny na + parkovacky z toho dovodu ze ked zapnes parkovacky alebo tlmene svetla-musia ti denne zhasnut.Preto pri zapnuti parkovaciek dostane relatko dennych svetiel + a vypne denne svetla. Ked parkovacky vypnes relatko bude bez prudu a zapne denne-lebo su priamo na + a - z AKB. Citovat
Bogi sw Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Jestli to dobře chápu, tak vlákno žárovky, když zrovna žárovka nesvítí, slouží jako vodič pro - a v tom přívodu v kterém je při rozsvícení žárovky + je při vypnutí - Předpokládám, že levá i pravá žárovka jsou napájeny ze stejného přívodu. Nebo mají každá svůj přívod popřípadně pojistku? Pokud by byly napájeny ze stejného přívodu, musely by prasknout obě dvě žárovky, aby ve vodiči nebylo - . Pokud je však ke každé žárovce přívod samostatně, tak stačí aby praskla žárovka ke které je to připojené a denní svícení je nefukční. Je to tak a nebo se pletu? Ten kabel je napojeny na + parkovacky z toho dovodu ze ked zapnes parkovacky alebo tlmene svetla-musia ti denne zhasnut.Preto pri zapnuti parkovaciek dostane relatko dennych svetiel + a vypne denne svetla. Ked parkovacky vypnes relatko bude bez prudu a zapne denne-lebo su priamo na + a - z AKB. Aha. Nechal jsem se zmást v debatě tou žárovkou.Teď je mi to docela jasné. Dík Citovat
durino666 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 chalani poradte sonm bezradny namontovale denne svietenie le nnevim zapojit,, mam to napojit na 12 v za spinaciu skrionku,,, ale kde v motore najdem tychto 12 v nechcem kabel do spinacky tahat... a kde najdem + parkovacky ? ktorý kabel to je na tej svorke.. zlty ? ? diki Citovat
durino666 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 jinak co se týče zapojení diodových SDS, žádné relé ani není potřeba. Stačí dát + od SDS na spínané +klíčkem a - od SDS na + od parkovaček. Třeba u těch světel co mám já, je to relé dost poruchové, i v mém případě jsem tato světla koupil s porouchanou \"tou krabičkou\" za 300,- jinak nové jsou za 2.000,- Ale já věděl, že to relé k nim nepotřebuju, tak jsem je vzal. Montáž mi trvala skoro hodinu, ale samotné zapojení asi 5 min Zapojit dva dráty a je to. + v motorovém prostoru, jak se tam někdo ptal, je třeba zde : Tak nic, nějak mi v práci nejdou vložit fotky. Nevím, jestli je to tím, jak nám tady všechno možný blokujou. Tak až doma [upravil dne 1.9.2010 Smety] [upravil dne 1.9.2010 Smety] No aj tak nevidim to foto Citovat
Existujuci Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 durino: mas to s relatko ci bez? + od parkovacky je u mna konkretne cerveny kabel.To si musis ymerat skusackou,pre istotu. Citovat
durino666 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 durino: mas to s relatko ci bez? + od parkovacky je u mna konkretne cerveny kabel.To si musis ymerat skusackou,pre istotu. Rele je vo svetlacj : Mam kable : Cierny : Kostra Cerveny : na 12 V za spinaciu skrinku Zlty : Na parkovacku Vies nechcem cele auto rozoberat a hladat s klucikom a bez :a aza parkovacku dik Citovat
durino666 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 durino: mas to s relatko ci bez? + od parkovacky je u mna konkretne cerveny kabel.To si musis ymerat skusackou,pre istotu. a kde s i to napajal tesne pred svetlom ? mozem mi hodit foto parkovaky ... diiik Citovat
Existujuci Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Tesne pred svetlom,vytiahni tu cervenu plast.poistku a odpojis kabel do svetlometu.Potom zapni parkovacky a skusackou zmerajkdeti ide + (to jest na kostru auta jeden kabel skusacky a druhym skus ktora farba kabla ti dava ´+) Pre istotu to aste skus aj po vypnuti parkovacky ci ti + zhasne skusacku. Napoj kablik ktory treba a finito. Po obede ti hodim foto. Citovat
durino666 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Tesne pred svetlom,vytiahni tu cervenu plast.poistku a odpojis kabel do svetlometu.Potom zapni parkovacky a skusackou zmerajkdeti ide + (to jest na kostru auta jeden kabel skusacky a druhym skus ktora farba kabla ti dava ´+) Pre istotu to aste skus aj po vypnuti parkovacky ci ti + zhasne skusacku. Napoj kablik ktory treba a finito. Po obede ti hodim foto. Diki uz to mam ale robil som to troooosku inac ale dakujem,,,, napojil som to na parkovacku na svetielko vo svetle,pri tej koncovke bolo malo miesta... a ide mi to aj ked tam nieje ziarovka,, takze od dnes som aj ja v Klube denne svietenie Citovat
Existujuci Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Tu mas foto. Cervena sipka + parkovacka Modra sipka zaizolovany spoj kabla Biela sipka kabel od rele k parkovacke Zlta sipka relatko [upravil dne 26/3/11 15:02 Existujuci] Citovat
Existujuci Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Detail na svetlo Ako vidim som to nestihol.No hlavne ze to mas a si spokojny. [upravil dne 26/3/11 15:05 Existujuci] Citovat
durino666 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Detail na svetlo Ako vidim som to nestihol.No hlavne ze to mas a si spokojny. [upravil dne 26/3/11 15:05 Existujuci] Ale dakujem za rady ja som aj trosku ine svetla kupil tak som cely naraznik mal dole, a nemam tu skatulku a ja mam lankovy plyn tak tam kde ty mas skatulku mam ja plyn a tak je tam malo miesta ale dakujem este jedno ifo ako teraz znizim jas displeja ? Citovat
Existujuci Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Jas displeja? Myslim ze treba stlacit a drzat 3s. to cierne tlacitko na pristrojke,ale musis mat zapnute osvetlenie pristrojky.Po3s. sa zacne zosilnovat alebo zoslabovat intenzita osvetlenia. Je to pisane v prirucke.Skus to tu pohladat. Citovat
Raji Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Mozete sem prosim niekto hodit fotku, ako vyzeraju denne LEDky na 307cke po facelifte? Napriklad Iceman1980 alebo aj niekto iny, kto ich ma? Uvazujem, len si neviem predstavit, ako to vyzera Dakujem. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Taky jsem si to neuměl představit tak jsem si pro představu na PC vyzkoušel toto ale nekamenujte mě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.